OBRAZEM: Čtvrtníčkova zadnice, prase a Kraus. Český slavík 2013

24.11.2013 11:00

Českým slavíkem se po roční pauze opět stal zpěvák Karel Gott. Ve 48. ročníku tradiční ankety zobrazující popularitu hudebníků se z prvenství radoval již poosmatřicáté. Tentokrát to bylo těsné, obhájce loňského prvenství Tomáše Kluse porazil o pouhých 47 hlasů. Ve Státní opeře, kde se akce odehrála, nebyla o překvapení nouze. Postarali se o ně hlavně svérázný moderátor večera Jan Kraus a ještě svéráznější Petr Čtvrtníček, který se nebál ukázat intimnější partie. Podívejte se na fotogalerii, která dokumentuje i róby, v nichž umělci a hosté na ceremoniál dorazili.

Vítězkou kategorie zpěvaček se stala Lucie Bílá, kterou uvedla její věrná kopie v podání moderátora večera Jana Krause. Během ceremoniálu vystoupil ještě v několika dalších modelech a postaral se tak o pozdvižení a svéráznou zábavu. (FOTO: Kateřina Šulová).

Vítězkou kategorie zpěvaček se stala Lucie Bílá, kterou uvedla její věrná kopie v podání moderátora večera Jana Krause. Během ceremoniálu vystoupil ještě v několika dalších modelech a postaral se tak o pozdvižení a svéráznou zábavu.  (FOTO: Kateřina Šulová).

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov