OBRAZEM: Daň za vydělané miliony. Které odchody budou nejvíce bolet?

Autor: ČTK

17.07.2015 16:00

Nejen nakupování nových posil a zbrojení na novou sezonu. K letnímu přestupovému oknu patří také prodávání týmových hvězd, na jejichž nabídky se prostě nedá říct ne. Řada českých klubů včetně Plzně a Sparty se musela rozloučit s personami, které už je výkonnostně přerostly, nebo prostě jen ukončily aktivní kariéru. Které odchody budou kluby nejvíce mrzet?

Pavel Horváth
Konec kariéry
Tenhle konec budou fanoušci i samotná Viktoria kousat ještě hodně dlouho. Plzeň v létě přišla o svého dlouholetého kapitána, lídra a tvůrce hry. Nebude to až taková ztráta přímo na hřišti, Horváth toho vlivem zranění v poslední sezoně stejně moc nenahrál, ale především v kabině, kde byl Horváth klíčovou osobností. Tým přijde o lídra, který se roky staral o pohodovou atmosféru. A ačkoliv Plzeň přes léto přivedla velké množství posil, tuhle díru jen tak hned nezacelí. Zatímco Horváth se coby trenér bude starat o pohodu v kabině třetiligových Domažlic.

Pavel HorváthKonec kariéryTenhle konec budou fanoušci i samotná Viktoria kousat ještě hodně dlouho. Plzeň v létě přišla o svého dlouholetého kapitána, lídra a tvůrce hry. Nebude to až taková ztráta přímo na hřišti, Horváth toho vlivem zranění v poslední sezoně stejně moc nenahrál, ale především v kabině, kde byl Horváth klíčovou osobností. Tým přijde o lídra, který se roky staral o pohodovou atmosféru. A ačkoliv Plzeň přes léto přivedla velké množství posil, tuhle díru jen tak hned nezacelí. Zatímco Horváth se coby trenér bude starat o pohodu v kabině třetiligových Domažlic.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov