OBRAZEM: Ložnice, nebo kajuta? Netradiční řešení nabídlo pokoj navíc

Autor: archiv

25.08.2017 16:55

Již při prvním vstupu do bytu v krásném funkcionalistickém domě bylo jasné, že opotřebovaný interiér původních majitelů má obrovský potenciál. Architekt byt dispozičně upravil potřebám čtyřčlenné rodiny. Ložnice byla připojena k obývacímu prostoru, dětský pokoj dostal velkorysý prostor na hraní a ústředním bodem se stala jídelna s kuchyní.




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 44/2017 najdete >




Týden

Instinkt

Sedmička

Faktor S

Exkluziv

Interview

MarketingSalesMedia

Animáček

Top dívky

Popcorn

Interview SK

Exkluziv SK

Sedmička křížovky

Týden Historie

TV Barrandov

Kino Barrandov

Barrandov Family

Barrandov Plus


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.