OBRAZEM: Ložnice, nebo kajuta? Netradiční řešení nabídlo pokoj navíc

Autor: archiv

25.08.2017 16:55

Již při prvním vstupu do bytu v krásném funkcionalistickém domě bylo jasné, že opotřebovaný interiér původních majitelů má obrovský potenciál. Architekt byt dispozičně upravil potřebám čtyřčlenné rodiny. Ložnice byla připojena k obývacímu prostoru, dětský pokoj dostal velkorysý prostor na hraní a ústředním bodem se stala jídelna s kuchyní.

Netradičně řešená kuchyně z barevných kvádrů je malá, ale plně funkční.

Netradičně řešená kuchyně z barevných kvádrů je malá, ale plně funkční.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 1/2022 najdete >




Týden

Sedmička

Exkluziv

Interview

Instinkt

Nebezpečné vztahy

Týden rozhovory

Týden speciál

Sedmička křížovky

Sedmička pro ženy

Sedmička pro maminky

Sedmička Krimi

Sedmička Extra

VIP svět

TV Komplet

Sedmička Retro

TV Barrandov

Kino Barrandov

Barrandov Krimi


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Více informací najdete ZDE.