OBRAZEM: Staří pardálové lákadlem extraligy. Na koho se bude chodit?

17.07.2015 11:00

Zrcadlo stavu českého hokeje. Heslo "mládí vpřed" už delší dobu nefunguje, přesto má tuzemská extraliga stále co nabídnout. Jde o hodně vyzrálé menu. Stárnoucí hvězdy mají přesto stále extralize co nabídnout. On-line deník TÝDEN.CZ vybral desítku tváří, které budou hlavním letošním lákadlem na hokejových zimácích.

Viktor Hübl - Litvínov
Extraligové šampiony čeká ohromně těžký rok. Nesmějí podlehnout uspokojení, že splnili sen, o němž se obyvatelům podkrušnohorského městečka zdálo několik generací. Jenže pryč je brankářský fantom Pavel Francouz, kariéru ukončil i tahoun Martin Ručinský. Největší pozornost tak bude upírána na lídra bodování loňské sezony Viktora Hübla. Bude opět produktivní tak jako loni?

Viktor Hübl - LitvínovExtraligové šampiony čeká ohromně těžký rok. Nesmějí podlehnout uspokojení, že splnili sen, o němž se obyvatelům podkrušnohorského městečka zdálo několik generací. Jenže pryč je brankářský fantom Pavel Francouz, kariéru ukončil i tahoun Martin Ručinský. Největší pozornost tak bude upírána na lídra bodování loňské sezony Viktora Hübla. Bude opět produktivní tak jako loni?

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov