OBRAZEM: Zeman vs. Schwarzenberg. Koho volí celebrity?

Autor: Jakub Stadler, Martin Hykl, Karel Šanda, Robert Sedmík, ČTK , archiv

18.01.2013 16:30

Už jen týden zbývá do konání druhého kola prezidentských voleb, ve kterých se o post hlavy státu utká bývalý premiér Miloš Zeman a současný vicepremiér a ministr zahraničí Karel Schwarzenberg. Pokud patříte mezi ty, kteří ještě nevědí, koho půjdou volit a kteří dají na názory známých osobností, podívejte se, koho z nich budou volit české celebrity jako Helena Vondráčková, Karel Gott nebo Jiřina Bohdalová.

<p><strong>Profily kandidátů na prezidenta. </strong><em>(Grafika: Jonáš Vokálek, TÝDEN.CZ)</em></p>

KAREL SCHWARZENBERG. Podívejte se na celebrity, které ve volbách podpoří současného vicepremiéra a ministra zahraničí. Najdete je na následujících devíti snímcích. (Foto: Jakub Stadler)

KAREL SCHWARZENBERG. Podívejte se na celebrity, které ve volbách podpoří současného vicepremiéra a ministra zahraničí. Najdete je na následujících devíti snímcích. (Foto: Jakub Stadler)

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

  • Antonín Novák (539 hlasů) 18.01.2013 22:48

    Po shlédnutých debatách v TV jsem rozhodnut volit Zemana. Doslova...

  • petr petr (534 hlasů) 18.01.2013 20:53

    No ty nové celebritky voíí toho kdo zaplatí !!!

  • Honza Ježek (455 hlasů) 19.01.2013 07:59

    Ale pane Racku, tady jde o to, jestli jste to nepochopil, že p.Klus...

  • V L (407 hlasů) 18.01.2013 17:59

    Nemohu než s Vámi souhlasit. Zemana sice od jisté doby nemusím, ale...

  • Jiří Vampola (400 hlasů) 18.01.2013 16:34

    Kdo volí toho šišlavého a olezlého Rakušana, volí zároveň Kalouska,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

koho koiiunisti nživilim nastrčili, musí se odvděčit,m , navíc chární republiku cizozemce nechceme, sudetský nám zaberou chánov, prý se tam už učí německy a vítají je slavobránou? jakeše a husáka co nás před sudetskými ubránilki už nemáma, běda, nám je sudetských půl miliéonu, rychle se chovat na moravu do sklipka, ..praha už má v gatích plnoi..zloděj klaus nemusí vymáýšlet nic nového, zeman z prognostáku teprve ne, lid si zase zvolí zvrhlé zrůdy, co aktuálního nemají nic a tak šermují středověkem nebo dobou, kterou z dospělosti už nikdo ani pamatovat nemůže, dělá se z toho bolševická estráda, komunista socdemák netuší, že je to lumpárna, pro něj je to stejně přirozené jako pro senátora Diesntbiera 4 manželky, ať se holky dohodnou, moravský primitiv sající fekálie z televize ovšem má jasno

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 279 hlasů

Milý pane,
zřejmě trpíte utkvělou představou,podporovanou některými médii,že co volič Zemana,to blbec a co volič K.S.,to prudký inteligent.Prosím,asi s tím nic nenadělám.Komunist.školství mě,bohužel,příliš neuspokojilo,ale současné mě uspokojuje ještě míň a vyhlídky na zlepšení nic moc.
Jinak mi dovolte poznámku: s "hlavou vzhůru" Vám chci říct,že moje duše nenávistným zakyselením nijak netrpí a to,že někdo nesnese jiný názor,než je ten jeho,není zdaleka můj problém,jak vysvítá z Vaší rozhořčené reakce.I já Vám přeji pěkné nedělní odpoledne.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 300 hlasů

Tak jsem si přečetla v jednom článku,který se věnuje mítinku K.S.,názor jednoho nadšence pro "Karla",že česká volba prezidenta bude soubojem velkorysosti proti české malosti.S tím nelze než souhlasit.Jen malý český člověk s duší lokaje může na Pražský hrad volit Rakušana známého vřelým vztahem k sudetoněmeckému landsmannschaftu.Bravo!!!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 282 hlasů

Milá dámo,
pan kníže je zřejmě více Čech než Vy. O skutečné historii toho zřejmě víte jen pramálo. Možná Vás ale uspokojilo komunistické školství a přebírání pokroucené pravdy pánů Klause a Zemana. Koneckonců je ve většině těchto diskuzí vidět inteligence podporovatelů pane Zemana. Hlavu vzhůru a poučte se od svých dětí, které nezatížené časy minulými, volí podle skutečných hodnot a citu. Je mi skutečně líto nenávistí zakyselených duší všech, kteří nesnesou jiný názor, než je ten jejich. Přeji Vám hezké odpoledne.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 296 hlasů

Jsem velmi rád,že se zpěváci a herci vyjadřují k volbě.Možná mnoho lidí přichází o iluze vůči svému idolu,jiní jsou mile překvapeni.Každopádně.mají snadnější možnost porovnávat ,jak se tito lidé budou stavět k různým záležitostem v budoucnosti.Volba prezidenta je tak vyhrocená,že nejde pouze o volbu jako takovou.Je to jaké si "referendum" o systému v zemi.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 268 hlasů

Je zajímavá jedna skutečnost, podpora předsedy naprosto asociální strany skupinou zpěváků a herců.Přitom stejná skupina chodí "hasit"dopady rozhodování této strany a K.S.osobně na charitativní akce.Úsudek ať si udělá každý sám.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 266 hlasů

Redakce, co je to za název článku "Kníže, versus..." ? Zákonem 61/1918 Sb. ze dne 10.prosince 1918, (tedy za prezidentství TGM!!) bylo v Čechách zrušeno šlechtictví a s ním spojené řády a tituly. Titul kníže nebyl podle mých znalostí v Čechách nikdy obnoven. Trochu méně servility by neškodilo.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 294 hlasů

Po shlédnutých debatách v TV jsem rozhodnut volit Zemana. Doslova pana knížete rozebral argumenty a v některých otázkách ho dosti strapnil, když ho s argumenty dostal až takzvaně do rohu ringu. Faktem je, že Zemanovi to hodně pálí a má velký světonázorový rozhled.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 539 hlasů

Až na to, že požívá víc než je ve slušné splolečnosti zdrávo. A jestli se ti líbily ostudy opilého Jelcina, tak si posluž.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 274 hlasů

Zeman je komediant a někdo mu na to skočí. Světonázor cha cha. Karel Havlíček Borovská prý umíral hlady. Žil si v Brixenu z renty jako král a umřel na nachlazení v postýlce, ty světonázore. Řekni to Zemanovi

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 267 hlasů

No ty nové celebritky voíí toho kdo zaplatí !!!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 534 hlasů

Na německém deníku Blesk je anketa, kde dnes odpoledne naskočilo za pár chvil 6000 hlasů ve prospěch knížete Nývlta. Německá média bojují ze všech sil.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 270 hlasů

Aha, Nemci maji Blesk. To budou mit asi taky Rude pravo. Asi to mel byt BILD. A ja pochybuji zda ctenari BILD znaji Ceskou republiku a zajimaji se o K.S. Nemec se zajima o Cesko asi jako Cech o Mongolsko.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 270 hlasů

Blesk je český bulvární deník, pendant švýcarského titulu Blick. V Česku poprvé vyšel v roce 1992. Vydavatelem je Ringier Axel Springer CZ,

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 264 hlasů

Tomáš Klus, autor a zpěvák nejsilnější současné protestní a velmi pravdivé písně proti současné vládní garnituře, při které běhá mráz po zádech, volí jednoho z jejích nejvyšších šéfů.
Může slušný člověk udělat takový kotrmelec?
Může člověk udělat zadarmo takový kotrmelec?

Schvaluji amnestii, ne neschvaluji!
Pojďme protestovat proti zabíjení zvířat. Cestou si dáme štavnatý stejk?!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 357 hlasů

Suso, z tebe teče ten komunistický slovník:-) Komunisté vždycky říkali: kdo je proti nám, ten je někým placen, to je něčí žoldák.. Komunisty stejně jako tebe nikdy nenapadlo, že lidi mají své názory a klidně si za nimi stojí a nemusí jim za to někdo platit... nebo tebe za ty pravidelné agitace tady snad někdo platí??

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 284 hlasů

Ale pane Racku, tady jde o to, jestli jste to nepochopil, že p.Klus ve svých písních kritizuje současnou vládu , ale jejího 1. místopředsedu volí za prezidenta!! Buď jsou oba ( pak Klus i pan Schw.) bez opory těla - rozumějte bez páteře nebo p. Schw. je tam figurka, která vše odsouhlasí. Zejména to druhé by za Zemana nebylo. Rozhodně by si vládnoucí garnitura nemohla dělat co chce. Aspoň by jim to trochu ztěžoval.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 455 hlasů

Prostě proto, že má svůj názor a není úplně slepej a zabedněnej. Karel na HRAD

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 299 hlasů

Sám jsi odpudivý Ulrich Vampola, tvoje stará by mohla vyprávět...

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 257 hlasů

Kdo volí toho šišlavého a olezlého Rakušana, volí zároveň Kalouska, TOP 09 a katolickou církev. Tedy v podstatě to nejhorší a nejodpudivější, co v této zemi je.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 400 hlasů

Nemohu než s Vámi souhlasit. Zemana sice od jisté doby nemusím, ale než toho uslintaného a ublekotaného knížetepána, který než dořekne větu, tak má co dělat, aby neusnul, tak bych byl raději, kdyby byl prezidentem zvolen Zeman.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 407 hlasů

Tady je to samý inteligent, aby vás pepka trefila. Když budete mít v hlavě polovinu toho, co Karel, tak se vám sousedi začnou klanět. Kde se ve vás bere ta nenávist!? Pak se divíte mladým, že se proti vám vymezují!!!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 311 hlasů

Pane Horký,pokud jste starší člověk,tak zapátrejte v paměti.Není to vymezování,ale revolta,legrace,vzrůšo.Přijde rozčarování s placením školného(zatím nesou zátěž rodiče),se uplatněním na trhu práce,s odchodem do důchodu cca 68 letech,atd.Prosím,pokud jim to nevadí,nechť dají hlas K.S.(můžeme za stav poděkovat TOP09 vč.K.S) Přiznám se,že jsem odhadoval,že bude volit K.S. cca 15% "asociálů" skutečné číslo je zarážející.Není nám asi pomoci.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 320 hlasů

Dobrý den,
je mi 46 let. Na školném nevidím nic asociálního. Odchod do důchodu v USA bude v 70 letech. Uplatnění na trhu práce nejde řešit přepisem, popsané problémy bude řešit celý svět s tím jak populace stárne. Hlavně nevím, proč neustále rozdělujete společnost u volby prezidenta na levici a pravici. Mně hlavně vadí neustálé lhaní Miloše Zemana. Třeba MUS, tu privatizaci podepsala vláda svým výnosem v roce 1999 a Zeman pokud vím byl u kormidla od 22.7.1998. Je to zábavný člověk, je i chytrý, ale rovný a pravdomluvný není. Přeji krásný den.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 300 hlasů

Bohužel váš oblíbenec mě nepřesvědčil ani o tom, že je inteligentní. Neví nic o Lisabonské smlouvě ( a to je ministr zahraničí), o nedávné minulosti - privatizace MUS a navíc překrucuje dějiny ( z Beneše dělá válečného zločince, zrušil jeho dekrety, nezná ani slova hymny a myslím, že by bylo zbytečné pokračovat). To, že si umí říci o rohlík v krámě 3 světovými jazyky - tak to já umím taky. Hlavně že je v jeho prospěch manipulovaná veřejnost médii. I vy jste toho příkladem. N podzim, když se objevil mezi kandidáty, tak jste všichni ohrnovali nad tímto senilním stracem nos, najednou je hvězda. Hlava mi to nebere!!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 384 hlasů

Přesně tak. Tady se tolik lidí nazývá slušnými Čechy, volícími Čecha - a jak vidno, o slušnosti netuší nic...

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 387 hlasů

Slušny občan ČR voli jedině Čecha a ne Rkušana.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 309 hlasů

Prej kniže je lesnik.Kolaborant je.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 297 hlasů

Kolaborant jsi ty, pokud jsi na druhé straně co je Karel trumpetko. Jen trochu znát historii

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 280 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov