Utajený poklad? Med divokých včel

16.03.2008 12:00 Rozhovor

Autor: Petr Kočí

Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Restaurace La Degustation.

Úspěch
Michelinskou hvězdu dvě pražské restaurace letos obhájily

Michelinskou hvězdu pro letošní rok obhájily pražské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise a Field, které v současnosti zůstávají jedinými restauračními... více

Marco Pierre White.

Kulinářská scéna
Zavrhl průvodce Michelin. Prodávám jídlo, oni pneumatiky, tvrdí

Původní zpráva Černá ovce britské kulinářské scény Marco Pierre White šokoval během nedávného rozhovoru pro Channel NewsAsia. Přiznal, že odmítl zápis do proslulého... více

Šéfkuchař Matteo De Carli.

Výběr místa
Restaurace v Česku? Je tu méně byrokracie, vysvětluje kuchař

Rozhovor Ještě před pár lety šéfoval Matteo De Carli Michelinské restauraci Cipriani v New Yorku. Vařil pro Pavarottiho, Bona Voxe nebo Rihannu. Když se italský... více

Restaurace Allegro v hotelu Four Seasons v Praze je zaměřena na italskou kuchyni a jako první restaurace v Česku a ve střední a východní Evropě byla oceněna hvězdičkou v prestižním gastronomickém průvodci Michelin - Hlavní města Evropy.

Ocenění
Hotel Four Seasons: první česká restaurace s hvězdičkou Michelin

Hvězdička gastronomického průvodce Michelin je jedním z nejvyšších ocenění, jakého se může kuchařům či restauratérům dostat. V Evropě rozdělené "železnou... více

1



Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 34/2019 najdete >




Týden

Instinkt

Sedmička

Exkluziv

Interview

Sedmička křížovky

Sedmička křížovky XXL

Sedmička Naše životy

Týden Historie

TV Barrandov

Kino Barrandov

Barrandov Krimi

Barrandov News


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Více informací najdete ZDE.