Půl milionu
Ministerstvo dostalo pokutu za sKarty. Odhalují osobní údaje

07.05.2013 12:55 Aktualizováno 07.05. 18:05

Foto: ČTK

Autor: ČTK

Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Valdštejnský palác, sídlo Senátu ČR.

Zvolen Senátem
Místopředsedou ÚOOÚ se stal Josef Prokeš. Neměl protikandidáta

Místopředsedou Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) se stal dosavadní ředitel jeho správní sekce Josef Prokeš. Neměl protikandidáta. Do funkce ho zvolil... více

Senátorka Hubáčková tvrdí, že rozšíření nebylo řádně připraveno.

Bezpečnost především
Zákon o osobních údajích Senát kvůli ÚOOÚ vrátí Sněmovně

Zákon o osobních údajích se možná vrátí Sněmovně k novému projednání. Doporučil to senátní ústavně-právní výbor více

Ilustrační foto.

Osobní údaje
Nová pravidla ochrany soukromí. Upraví nařízení GDPR

Sněmovna schválila nová pravidla ochrany soukromí, která navazují na evropské nařízení GDPR. Nový zákon má především zavést přípustné výjimky z evropských... více

Předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura (vpředu druhý zleva) a poslanec ČSSD Jan Birke.

Osobní údaje
Poslanci mají dokončit schvalování nových pravidel na ochranu soukromí

Sněmovna má ve středu dokončit schvalování nových pravidel ochrany soukromí, které začala o posledním říjnovém pátku. V dílčích hlasováních o úpravách vládní... více

1



Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 7/2021 najdete >




Týden

Sedmička

Exkluziv

Interview

Instinkt

Nebezpečné vztahy

Týden rozhovory

Týden speciál

Sedmička křížovky

Sedmička pro ženy

Sedmička pro maminky

Sedmička Krimi

Sedmička Extra

VIP svět

Sedmička Retro

TV Barrandov

Kino Barrandov

Barrandov Krimi


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Více informací najdete ZDE.