Verdikt sněmovny
105 : 93. Nečasova vláda přežila - a reformy s ní

27.04.2012 20:07 Aktualizováno 27.04. 21:12

Vláda Petra Nečase získala důvěru poslanecké sněmovny. Pro kabinet ODS, TOP 09 a lidí kolem vicepremiérky Karolíny Peake (dříve VV) hlasovala potřebná nadpoloviční většina přítomných poslanců - 105 zákonodárců.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Felix (15006 hlasů) 28.04.2012 01:47

    Už se těším, až povládne posl. náhradkář Sobotka! :)

  • Felix (10015 hlasů) 28.04.2012 02:03

    Sobotka před odchodem z ministerstva odpustil vrácení 80 milionů

  • Felix (10014 hlasů) 28.04.2012 01:44

    Sobotka odpustil hoteliérovi 25 milionů.

  • Felix (10011 hlasů) 28.04.2012 02:02

    Sobotka odpustil pokutu družstvu poslance Váni

  • Felix (10006 hlasů) 28.04.2012 01:43

    Dotační milosti: Sobotka odpustil miliony Šustrovu Orlu

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vláda přežila, to jste řekli moc hezky, namísto toho, že se budete snažit dělat vše pro to, aby tu nebyla taková korupce a netrestaná zlodějna, máte RADOST, že jste, jako vláda, přežily??
a co jako míníte dělat dál?
A co se domníváte, že nastane v případě nových voleb, ke kterým, všechny ty zlodějny a to Vaše ŠKRTÁNÍ,bez dalšího programu - zcela logicky povede. Jak to nyní vypadá, tak ve volbách zvítězí ČSSD a komunisté a kam to povede? Češi posedlí představou jak jsou úžasní a jak to světu "natřou" se nechají - komunisty, jako ovce - postupně vystrkat , nejprve z NATO, posléze z EU, OECD a dalších "zápaďáckých" společenství a zůstaneme šťastně a nevesele v izolaci, na okraji Evropy a co dál??

3 hlasy

Kapři si přece nevypustí rybník!

3 hlasy

Píše tu o korupci a sám tu předvádí korupční taktiky nevýznamného fora a oblbování hlasy ala mrtvé duše. Traged! Myslím že sebeanalýza vaší pochroumané mysli neobjeví nic asociálního, nebo špatného, je to špatné s vámi:)

4 hlasy

...tady jsou metody PRAVICE...a budou strašit levicí, a budou a budou...VŠECHNY PROSTŘEDKY JIM JSOU K TOMU DOBRÉ...

Nejdiskutovanější názory
Felix (15001 hlasů) 28.04.2012 01:47
Už se těším, až povládne posl. náhradkář Sobotka! :)

Felix (10002 hlasů) 28.04.2012 02:03
Sobotka před odchodem z ministerstva odpustil vrácení 80 milionů

Felix (10001 hlasů) 28.04.2012 02:02
Sobotka odpustil pokutu družstvu poslance Váni

Felix (10001 hlasů) 28.04.2012 01:44
Sobotka odpustil hoteliérovi 25 milionů.

Felix (10000 hlasů) 28.04.2012 01:43
Dotační milosti: Sobotka odpustil miliony Šustrovu Orlu

11 hlasů

Odbory nemají právo zasahovat do politických programů. Jsou na celém světě určeny k obraně zaměstnanců před zaměstnavateli. Politický program vlády je určován ve volbách. A v příštích volbách se hodnotí výsledek a kurz může být korigován. Odbory ani třeba baráčníci když půjdou demonstrovat na to nemají právo aby určovali politický směr.

9 hlasů

Politické programy by neměly dostávat do vážných existenčních potíží občany země ! Mimochodem-ODS slibovala před volbami, že nebude zvyšovat zdanění! Dodrželi to?

13 hlasů

Ale na celém světě dělají odbory i to, co teď u nás !
Právě proto, že jsou určeny k obraně zaměstnanců před zaměstnavatelem !
Zdravotníci, železničáři, hasiči, policisté, učitelé, úředníci ... zkrátka státní zaměstnanci jsou zaměstnáváni státem !
A když stávkují například ČD, tak stávkují zaměstnanci státu proti zaměstnavateli, tedy státu, tak co,co,co ?

13 hlasů

V demokracii jsou suverenem občané.Proto mají právo i povinnost odvolat zvoleného manažera,kdykoli mu přestanou věřit,kdykoli zjistí,že jim manažér neustále lže a krade.Zaplať Pán Bůh,že se do čela naštvaných občanů postavili odbory a nečekají až lidi poslechnou Nečase,že se proti zlu mají bránit jakýmkoli způsobem,že si mají vzít příklad ze sprostých vrahů Mašínů.

13 hlasů

Odbory mají právo a dělají to na celém světě hájit občany a jejich nároky!! Tvý pejzatý kecy si strč.....

18 hlasů

Ježíš, to není přece pravda..odbory nemají nikde na světě právo mektat do práv občanů...ony zastupují pouze své členy a mohou hájit a zastupovat práva zaměstnanců, kteří jsou jejich členy...prosím, aby si mojich práv laskavě nevšímaly...mi stačí, když mne nechají na pokoji a zdaleka mne obejdou....

7 hlasů

Šimurdo !
A ony si tě odbory nějak všímají?
Nebo nějak mektají do tvých práv?
Já myslím, že tě nechávají na pokoji, tak co zase mektáš?

11 hlasů

...Někdy se ale stane,že to na chodníku nevidíš,a šlápneš do toho...

11 hlasů

V řádných volbáh mají lidé možnost zhodnotit dobu vládnutí stranám, které musí mít možnost volební období dokončit. To, ž v půlce období nejsou lidé spokojení na tom nic nemění. Po dalších volbách se může projevit jiná strana či koalice. Tak je to správné, tak to má být. Odbory nemají právo zasahovat do výsledků voleb. Ani sto tisíc lidí na Václaváku nemá právo měnit volební výsledek. Až v nastávajících volbách se mohou všichni vyjádřit a dát hlas tomu komu důvěřují. Zase na celé další období. Chápu, že se toto mnohým nelíbí. Hlavně těm, co by rádi vládli třeba 40 let a nedovolili nikomu jinou možnost.

6 hlasů

Meleš pořád totéž. A já se tě ptám-mají strany právo měnit předvolební sliby?

7 hlasů

A on chce někdo měnit volební výsledek ?
Požadavek na nové volby není měnění výsledku těch minulých!
A nikde není psáno, že volební období MUSÍ trvat čtyři roky, ostatně se to u nás zatím žádné pravicové vládě ještě nikdy nepovedlo, kvůli tomu, že zkrachovala ekonomicky!
Takže byste to chtěl uzákonit, že vláda musí vládnout celé funkční období, ať je jakákoliv?
Něco, jako vedoucí úloha strany?
Aha, tak to jo, tedy vlastně to NE ani omylem!

15 hlasů

Nečasova vláda přežila - a s ní rozkrádání státu,korupce,tunelování a privatizace zdravotnictví,penzí ,sociální sféry.Budou pokračovat Kalouskovské škrty a s nimi náš propad do recese a hospodářský útlum.I německo již pochopilo že škrty cesta nevede,a bude je omezovat a bude se snažit podpořit růst ekonomiky.Naše vláda to nechápe,u nás se bude pouze škrtat až se proškrtáme do Řecka.
Jak se říká,všechno zlé je pro něco dobré,takže to že tato nikým nechtěná vláda i přes odpor občanů pokračuje,že pokračuje ve své katastrofální a devastační politice,bude znamenat o to drtivější porážku pravice v příštích volbách...

25 hlasů

Ona se vláda Petra Nečase dlouho radovat nebude.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 hlasů

Dva roky tam bude.

5 hlasů

Alespoň jsou jmenovitě známi ti, kvůli kterým budou naše děti třicet let platit církvím, zdraží se všechno kvůli DPH, vzdělání a zdraví bude jen pro bohaté a tak dále a tak dále !
Do švestek snad toho nestačí moc napáchat, stejně to bude práce, dát to všechno do pořádku !

15 hlasů

Vždycky to bylo tak. Pravice v čele se soudruhem inženýrem rozvrátí hospodářství, naseká dluhy a když nastoupí levice, musí to dávat do pořádku. Naštěstí pro nás, tohle už lidi jen tak nerozdýchají a navíc kurs doleva je patrný v celém světě.

19 hlasů

A ještě stačí pracně vytvořit rezervní fondy,aby pak bylo v dalším volebním období (až předají kormidlo) co rozfofrovat a chlubit se snížením rozpočtových schodků...

9 hlasů

Vážená redakce, nemá smysl dále uvádět nejdiskutovanější názory, pokud nebude lépe softwarově zabráněno hlasovacím podvodům. (Cookies nebude asi nejvhodnější, stačí např. AutoClicker).

14 hlasů

Pánové, tyhle připomínky by to chtělo uvádět v každé diskuzi, zvlášť když začíná. Když už je rozjetá žumpa, už sem redakce nekouká. Ale opakovat, opakovat, opakovat do zblbnutí, snad s tím pak něco udělají. A čím víc nás bude, tím líp. Zvyšujeme jim čtenost, ať za to odvedou alespoň to, co je na jiných serverech běžné. Proč myslíte, že tu jsou ta individua, jinde neviděná? Protože odevšad už je vyhnali, jen tady zatím mají ráj.

13 hlasů

Uvedení IP adres u příspěvků by také nebylo naškodu...

6 hlasů

Na to už upozorňujeme dva roky, stejně tak na zneužívání a kradení nicků ... není to nic platné !

13 hlasů

Tak proc pruzino krades Nicky ?

5 hlasů

Jsem rád, že reformmy budou pokračovat. Děsil jsem se nástupu, Sobotků, Zaorálků a Ráthů. Demagogů a odborářů. Bohužel, jsme v situaci kdy je nutné tuto reformu dotáhnout do konce. Slovensko je ny ní na tom mnohem lépe protože Dzurinda nastartoval reformy mnohem dříve. Samozřejmě potom prohrál volby. Nepopulárním věcem lidé netleskají. Jsou ale nutné a zachrání nás před větším masakrem.

9 hlasů

Já se zase děsím takových tupců, jako jsi ty.

17 hlasů

Samuel, to je židovské jméno, že? Mohl byste dát do placu aspon pár těch reformních úspěchů, pár čísel, o kolik klesnul dluh, kde se jak ušetřilo...
Třeba ministerstvo práce??

12 hlasů

Učili nás, že pravice vytvoří prostředky a levice je následně rozhází. Ve skutečnosti je tomu úplně jinak. Pravice rozkrade, vytvoří chaos a levice to napravuje a uvádí do pořádku. Zatím tomu tak v posledních dvaceti letech bylo.

18 hlasů

demokracie podle Čechistánu, vláda jejíž jednu třetinu, jakýsi fanklub sestavený chodícím orgánem který neprošel žádnými volbami, nemá ve sněmovně co dělat, jinak pro idioty Felixe a spol, republiku zadlužily VŠECHNY předchjozí vláda bez rozdílu partajní knížky, až tenhle cirkus v roce 2014 odtáhne s naditými kapsami, bude státní kasa prázdná stejně jako dodneška , jen vyvolení poslanic a senátoři s ministry budou prachy doma přehazovat vidlemi, zbytečně se raduje hloupý Honzík Šerých neušetříme nic, to bychom museli žít v úplně jiném státě, ušetřené prachy se rozplynou v předražených státních zakázkách, ministerských hokus pokusech, budou odkloněny na podivná konta konkubín, co dřou jak koně, zkrátka jedem už 20 let ve stejných kolejích, jen ty ksichty co si potřebují nahrabat se u koryt mění, jinak musím přiznat, že tahle podplacená a manipulovaná diskuse už začíná být trapná, stejně jako tahle vláda, ktreá je jen pokračováním české agonie

14 hlasů

Je to dobře. Reformy musí pokračovat dál. Většina lidí si ve volbách zvolila cestu šetření a reforem, vláda je tedy povinna šetřit. 1% řvounů, který přijeli dělat výtržnosti za tři stovky na Václavák na tom zaplaťpánbůh nic nezmění. Pokud se reformy někomu nelíbí, má možnost jednou za čtyři roky sdělit svůj názor ve volbách. Odbory ať si řeší vztahy na pracovištích a sháňjí svým ovcím na Vánoce kolekce, do politiky ať se ale nepletou.

7 hlasů

Volby byly podvod. Vv se tvářila levicověji, ODS slíbila nezvyšovat daně, Top zase mlivila o zamezení korupce. Jinak bych připomněla, že ČSSD volby vyhrála !

11 hlasů

tohle snižování zadlužení máte na mysli ?
STÁTNÍ DLUH CELKEM
2005 2006 2007 2008 2009 2010
691,2 802,5 892,3 999,8 1 178,2 1 344,1
2011
1 499,4
zdroj:http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/hs.xsl/ - str_vyvoj_sd.html

7 hlasů

Jsi demagog a blb. Hoď sem čísla ty tupče, o kolik klesnul dluh, kde se kolik ušetřilo a tak, ok?

20 hlasů

FELIXI ty čůráčku s autoclickem a vypnutýma cookies, je víc pár milionů, nebo půl bilionu, co modrosračko? :-))

13 hlasů

Sobotka před odchodem z ministerstva odpustil vrácení 80 milionů

10015 hlasů

Sobotka odpustil pokutu družstvu poslance Váni

10011 hlasů

Už se těším, až povládne posl. náhradkář Sobotka! :)

15006 hlasů

Ty bláho. Tys normálka měl multiorgasmus. Dej bacha a´t po tom ty nebo tvoje babička neuklouznete!

16 hlasů

Sobotka odpustil hoteliérovi 25 milionů.

10014 hlasů

Dotační milosti: Sobotka odpustil miliony Šustrovu Orlu

10006 hlasů

nevadi --jen at narod pozna jake ULTRASVINE volili--a preference levice POROSTOU jak houby po dešti

63 hlasů

...hymnou r. 1989 byla "NÁMĚŠŤ" od J. HUTKY(kde je ten zastánce "demokracie" a Havlův přítel /to byl i A.Vondra/,věčný kritik J. Nohavici...kde je VLASTA SE ŠPEKEM, manželka V.Havla), ...udělejme si VLASTNÍ HYMNU...nečekejme na "červnovou stávku odborů", aby TY SVINĚ NEMOHLI ŘÍKAT,"TO ODBORY", ...bude 1. květen, oprašme "vzpomínky", vysvětleme "dětem a v noučatům" JAK SE NÁM NECHTĚLO po "čarodějnicích a Májce jit s ""mávátkem do průvodu""...vemte je na "šmoulovou" zmrzku...A ZPÍVEJTE SI..."DEJTE MI DO RUKY MÁVÁTKO, A ŘEKNĚTE JAK VOLAT "SLÁVA"...já už si najdu ten správný směr, a budu mávat, MÁVAT, mávat..."...TEDY POKUD NEJSME V POHÁDCE, kde ani švec nesmí zpívat...NEMÁME ŠEVCE, vietnamci je "zabili", máme "ROMY" co tlučou naše děti...

13 hlasů

Vláda Petra Nečase získala důvěru poslanecké sněmovny.
no to je ale hnusss,co za pitomce je podpořilo???

70 hlasů

JÁ, vole...

7 hlasů

naštěstí jenom ty,vole

10 hlasů

Takovej inzerovanej vzdělanec a hubu jako Břicháč a Horák

57 hlasů

Dyk jo pitomec!

35 hlasů

Jsi skvělá, Karolinko...skutečný COMPLIANCE OFFICCER...jak jsem to JÁ namodeloval...

14 hlasů

..je to božské, karolinko, mít vládu, kterou si člověk zvolí a které fandí celým srdcem...dnes se mi bude krásně usínat...mi se síná teda vždycky krásně...ale dnes jsem fakt nadšený, spokojený a šťastný...

11 hlasů

Si se ožral? Počkej ve volbách!

42 hlasů

co tam vlastně ti poslanci dělají mají přednest nečasovi co lidi chtějí a né to co si maslí oni za co sou placení lidem ted nám budou předvádět reformy po rozkradení státu to máme zatáhnout my všichni

34 hlasů

ODS + TOP09 + Píkovci, banda zkorumpovaných sráčů.

3629 hlasů

chce se mi plakat...jedním z "ovádů" je Šťovíček, starosta v mém městě...POJMENUJTE VŠICHNI STVŮRY V PARLAMENTU OD VÁS...a ukazujte si na ně....místo BLBÝCH dohadů, zde, na foru...ať žije OF...(jen je prosím NEKAMENUJTE, ani na ně NEPLIVEJTE...není problém, si třeba nahlas zpívat " KDYŽ JSEM JÁ SLOUŽIL...to ptvní léto...vysloužil jsem si PEAKE za to...?)

14 hlasů

chce to vzít hole do ruky, obsadit strakovku a případně sídlo zločineckého bakalospolku a štváče z mfd a hnát pravicovou svini až za hranice, nebo do lágrů . Žádný hodinový pokřikování hesel na václaváku, s kterýho mají akorád legraci.

808 hlasů

Je třeba podat návrh na pozastavení činnosti ODS podle § 14 zákona o politických stranách. V § 4 d) se vysloveně píše, že soud může pozastavit či zrušit činnost stranám, jejichž program nebo činnost ohrožují mravnost, veřejný pořádek, nebo práva a svobodu občanů.

182 hlasů

Karle + 50 sympatizantů - už jste to podali?

17 hlasů

Nauč se počítat, jenom na Václaváku jich bylo 120 tisíc.

13 hlasů

Vláda ? Jóóó, to jsou borci.........

http://vtipy.netroof.eu/item/7505/tak-jsme-to-zase-zvladli/

9 hlasů

Česká repuplika zase vstoupila minimálně na dva roky do mafiánského hnoje.

41 hlasů

Záleží jen na nás, jestli si ji tu necháme ještě dva roky.

27 hlasů

Jojo. To co tu píšete je obrovská kopa hnoje, a ne jen Vy ale i Vám podobný.

9 hlasů

Já cítím ten pach hnoje od vás a vašich soukmenovců.

13 hlasů

..jsem nadšen, spokojený a šťastný...

13 hlasů

To Vám ze srdce přeji pana,Mohu se zeptat čím se živíte?Kolik odvádíte státu na daních a zda jste si jistý,že jsou Vaše daně,sociání a zdravotní pojištění použity skutečně ve Váš prospěch.Kolik máte dětí?Jak je připravujete na jejich budoucnost a jak se žije Vašim rodičům či prarodičům v důchodu.Vite,rád bych věděl,zda bych ve Vaší situaci měl také důvod k euforii.Děkuji za odpověď.

19 hlasů

Je vidět, že jste tu krátce .....
Šimurda je soused Nečase z Rožnova a tím je řečeno téměř vše !
Ale jinak je s ním občas i legrace a hlavně to není debilní a sprostý idiot, jako ten, kterého jste se včera chvíli téměř zastával.

10 hlasů

Dobre ráno pane.Abych vše uvedl na pravou míru.Absolutně nikoho z diskutérů jsem se nezastával.Oba (stejně jako každý jiný) máte stejnou šanci projevit svůj názor a postoj.
Ve vašich kočkomyších válkách jsem nestranný,což si myslím,že je dle mého názoru evidentní a z mých slov dosti čitelné(jinak by ste nepoužil slova "téměř ")I když právě pro to Vámi použité slovo téměř to možná zas tak evidedentní nebylo.Jenže být ve virtuálním světě diplomat,nenechat se zaplést do zbytečných konfliktů,požívat jen slova a nemít možnost neverbální komunikace je dosti obtížné.Ale to Vy víte sám lépe než-li já,jste tu považován za ostříleného matadora,zatímco já jen za moralizujícího mentora bez politického názoru....:-)

11 hlasů

..my jsme všichni katolíci na Valašsku...víte...asi nevíte..mám tři děti...dvě po VŠ a jedna dcera na VŠ...jedna dcera ukončila právě VŠ (práva v Dijonu a v Brně)...na budoucnost řipravily ony mne, tím, že mne naučily zacházet s PC...jsem OSVČ ..já i moje žena...oba jsme VŠ...já mám techniku v NDR..žena ma ekonomku v Praze a hlavní zkoušku z Dějin mezinárodního dělnického hnutí u dnešního liberála "hároše" Ševčíka...třásla se před nm společně s panem Tůmou, exguvernérem ČNB..jo rodiče... jsou katolíci a velmi spokojení, nadšení a šťastní...otec (byl)uznávaný zedník...maminka dělnice na technické kontrole...tchyně krmička v JZD a tchán stavební předák (byli)...všichni mají (měli)skoro deset tisíc důchod...ale postavenou chalupu na Valašsku, koupený hrob a našetřeno na pohřeb...takže byli nadšení, spokojení a šťastní...kromě otce , všichni volili lidovce i za komančů..otec byl dokonce členem ČSL...daně...odvádím ke společné spokojenosti mne i FÚ...co se s nimi děje, není moje starost...nejsem za to placen...

12 hlasů

Výborně,děkuji.Máte štěstí,Vy i Vaše děti jste zajištěni.Máte zázemí,vzdělání a díky němu celkem slušné vyhlídky do budoucnosti.Určitě to nebylo jednoduché a všeho čeho máte jste dosáhl svou pílí,leckdy jste si musel něco odepřít a někdy Vám k úspěchu dopomohlo i pověstné štěstíčko....
Ovšem,jsou lidé,kteří mají určité sociální cítění.Takoví lidé,ač se mají v celku dobře a nic jim nechybí znepokojuje stav společnosti kolem nich.Jsou to lidé,kteří vidí,co se děje za jejich humny,sledují prohlubující se sociální rozdíly a přízrak chudoby v naší zemi pro ně není pouze prázdné slovo.Uvědomují si existenci méně vzdělaných,ale za to pracovitých dělníků,kteří leckdy pracují měsíce v krachujícím podniku pouze za lživé sliby,že jim nedoplatky mzdy budou brzy vyplaceny.Uvědomují si existenci starých a nemocných lidí,odkázaných pouze na pomoc státu...Na druhou stranu pak sledují korupční kauzy,ve kterých figurují jimi volení zástupci...I takoví lidé jsou (troufám se řadit mezi ně) a já věřím,že jich není zas tak málo...Každopádně Vám přeji,ať Vám štěstí vydrží,ono totiž bývá velmi vrtkavé...Dobrou noc.

18 hlasů

Dobře jste to napsal. Ale dnes ani vzdělání není jistotou, Také nemám existenční problémy, ale vidím kolem sebe. Znepokujeje mne rozšiřování nenávisti mladých ke starým,k chudým, podvody, o kterých píšete.Ale některý,jak vidíte, to nevadí.Jsou šťastní a spokojení-jich se to netýká.

8 hlasů

..jak Marián Čalfa odsouhlasil živnostenský zákoník...tak jsem vstal a koupil jsem si svoji kancelář..od té doby se mi zdá, že je to pořád lepší...já se teda měl fajn i za komančů...ale teď se mám líp..

6 hlasů

..a tím jsem si splnil svůj životní sen..každý má nějaký sen...někdo z kamárádů chtěl být Timurem, Pavkou Korčaginem, Old Staterhandem...DÁrtagnanem...já viděl jednou film s Anthony Quinnem "Sen králů"...on měl firmu s názvem "Rady a Porady všeho druhu"....takže ihned ,jak šli komanči "do dějin" jsem si založil firmu SCHICO Šimurda commerce Rady a Porady všeho druhu...a od té doby jsem nadšený ,spokojený a šťastný...

7 hlasů

Zapomněl jsi napsat, jak přispíváš do státní pokladny !

8 hlasů

..do svojí kaceláře (300 metrů od bytu) jsem nastoupil 8.října 1985 a sedím na stejné židli dodnes..ve stejné kanceláři...říká se tu ...U Šimurdy...

7 hlasů

Chudinko, z bytu do kanclu, z kanclu do bytu. Neměnila bych.

5 hlasů

..od té doby mi tu přistavěli krytý bazén se saunou a rehabilitací..abych si užil...vinotéku abych se napil...na bazéně restauraci s menu za 65 korun ,abych se najedl...a schody až k cestě k bytu (vedou mimo jiné i kolem FÚ) abych si neumazal obuv...v zimě mi každé ráno nezaměstnaní uklidí sníh a led...abych neupadl...a tak chodím již třicet roků z bytu do kanclu a z kanclu do bytu...

9 hlasů

jasně,chaos vláda,jsou přisátý pevně,nic je nerozhází,charakter??,.........to slovo je pro ně velká neznámá

19 hlasů

Co nam vladne a co vystudovali.
Vláda odborníků:
Ministr financí - chemik
Ministr obrany - nevoják a archivář
Ministr práce a soc. věcí - podnikatel a multimilionář
Ministr zemědělství - hasič
Ministr průmyslu a obchodu - lékař
Ministr školství - bachař
Ministr vnitra - taxikář
Ministr zahraničí - hajný
Ministryně kultury - družinářka
Ministr dopravy - soc. pracovník
a zaštituje to bývalý předseda SSM, vedoucí BSP-SČSP a
kandidát KSČ jako premiér.
A pak ať se někdo diví, že to u nás tak
katastrofálně dopadá.
A to už jich ten "svazák" 7 vyměnil !!!

53 hlasů

Pořád je nejhorší, když ministra financí dělal právník a ještě tak tupý.

8 hlasů

Přece sami sebe nepřipraví o tak super práci. Po volbách by z většiny z nich byli zas jen obyčejní lidi.

22 hlasů

Po dobrém se té špíny nezbavíme.Nemají čest,ani svědomí.

218 hlasů

Hazeli jste na ing J.Paroubka vajička????Tak trpte

166 hlasů

Tady trpíš na hlavu pouze Ty

18 hlasů

Jyrka zítra odlétá na svůj letní byt do Řecka, kde bude přemýšlet a meditovat nad tím,jak nejlépe hájit zájmy pracujících a širokých mas..

4206 hlasů

Ja mu taky přeji hezkou dovolenou.

37 hlasů

Proč to píšeš mě?

13 hlasů

Oprava titulku:
Nečasova vláda jede dál, získala důvěru naprosto nedůvěryhodných asociálů, zlodějů, korupčníků, loutek kmotrů a čerpatelů hypoték a dalších půjček.

Bohužel jsem si pustila část Nečasova projevu - opět velmi degutantní zážitek na sklonku jinak tak krásného dne.

56 hlasů

Tak, a teď fofrem .......

http://vtipy.netroof.eu/item/7508/a-ted-znovu-ke-korytum/

12 hlasů

Nečasova vláda získala důvěru pouze od přeběhlíků a korytářů, ale od většiny občanů tohoto státu však nikoliv.

92 hlasů

Mluv za sebe, ty většino národa!...

9 hlasů

84 % není většina, od kdy ?

29 hlasů

Jakej 84%? kde je jasný dukaz který řekne že to opravdu tolik je? Se zoufalostí to bude 15%... vzdyt na Václaváku bylo POUZE 1,2% národa....

4254 hlasů

Tím se utěšuješ? Abys nebyl překvapen.

9 hlasů

Tím, že se vám podlými machinacemi povedlo zabránit předčasným volbám, tím jste zároveň zlikvidovali i možnost jasně dokázat jak národ skutečně smýšlí. Václavák není směrodatný, to byla pouze první vážná výstraha. Doufám, že ne poslední.

33 hlasů

V roce 1989 bylo na Letné sotva 2% národa. Pane Marku Černý, jste blb.

49 hlasů

Pane Černý, omlouvám se za vulgární slovo. Já jsem vždy byl a stále jsem volič ČSSD. Souhlasím s programem této strany i když mám výhrady k některým politikům této strany.

12 hlasů

A taky jednou muže vaše skupina napsat příspěvek bez vulgárního slova.

10 hlasů

Já raději budu blb, než davové ovce která jde za hezkýma řečma odborářu. Tak to k těm 2% máte pořád co dohánět. A dejme tomu že by se vám to povedlo... svrhnout vládu. Jak jsi to představujete dál? Snad né jako pan Popelka.

8 hlasů

Hlavu vzhůru soudruzi.. Život jde dál... Ale věřím ,že jednou kurva ty světlé zítřky určitě vybudujete :-))

6280 hlasů

Vy určitě ne.

40 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov