Nová tvář TOP 09
Adamová: O funkce mi nejde. Ale kandiduji…

22.11.2015 07:00 Rozhovor

O víkendu skončí v čele TOP 09 Karel Schwarzenberg. Na jeho místo se posune Miroslav Kalousek, jenž by populárního knížete rád nahradil větším počtem žen v místopředsednických funkcích. Jednou z nich má být teprve jedenatřicetiletá poslankyně Markéta Adamová. Seznamte se.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • franta kocourek (4 hlasy) 22.11.2015 08:42

    Bohuslav Sobotka a ČSSD vykročili ke knížeti, Kalouskovi a zrádcům,...

  • Vlastimil Machura (2 hlasy) 22.11.2015 08:45

    Další čarodějnice se cpe do funkcí.

  • Jaroslav Rypadlo (2 hlasy) 22.11.2015 09:26

    O funkce opravdu jít nemusí,o korýtko už ano.

  • Jan Novák (2 hlasy) 22.11.2015 10:29

    Je to po více jak dvaceti letech od tzv. sametu smutné, ale já budu...

  • franta kocourek (1 hlas) 22.11.2015 08:32

    Šílená zrada pokračuje. Vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL včera...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pro mne je symbolem teto strany humus ala Kalousek Drabek a vlasizradce Polcak

0 hlasů

Je to po více jak dvaceti letech od tzv. sametu smutné, ale já budu volit komunisty. Dříve bych to považoval za vtip . Realita mne k tomu donutila.

2 hlasy

O funkce opravdu jít nemusí,o korýtko už ano.

2 hlasy

Další čarodějnice se cpe do funkcí.

2 hlasy

Bohuslav Sobotka a ČSSD vykročili ke knížeti, Kalouskovi a zrádcům, kteří mají dle instrukcí Berlína a Bruselu i k nám přivést migrantskou apokalypsu a rozvrátit zemi a národ. Zeman jim v tom překáží

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/14606-bohuslav-sobotka-a-cssd-vykrocili-ke-knizeti-kalouskovi-a-zradcum-kteri-maji-dle-instrukci-berlina-a-bruselu-i-k-nam-privest-migrantskou-apokalypsu-a-rozvratit-zemi-a-narod-zeman-jim-v-tom-prekazi.aspx

4 hlasy

Šílená zrada pokračuje. Vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL včera schválila pokračování svého letošního rozhodnutí dobrovolně přijmout tisíce nezákonných imigrantů z muslimských států do České republiky a nově odsouhlasila státní integrační plán, kde se imigranti budou za naše peníze učit česky, dostanou pomoc s bydlením, budou probíhat rekvalifikační kurzy a budou se také v kurzu seznamovat s demokracií, jelikož neví, co to je.

Na tento integrační plán půjde hned na začátku 200 milionů korun a to vše na úkor peněz na sociální zabezpečení pro naše vlastní potřebné občany.
A aby toho nebylo málo, tak celý tento „lukrativní“ kšeft dostane bez výběrového řízení jedna neziskovka.

Je tohle opravdu možné? Opravdu si to lidé nechají od vlády líbit a budou pořád volit ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL?

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/14595-silena-zrada-vlada-pokracuje-je-tohle-opravdu-mozne-opravdu-si-to-lide-nechaji-od-vlady-libit-a-budou-porad-volit-cssd-hnuti-ano-a-kdu-csl-.aspx

1 hlas

Je potřeba pořád a pořád zdůrazňovat, že téměř polovinu z nezákonných imigrantů se vláda rozhodla přijmout zcela dobrovolně, mimo povinné kvóty Evropské unie. Takže vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL předvádí tu nejhorší možnou variantu pro české občany. A zcela proti jejich vůli. Připravte se, že kvůli této vládě začnete v blízkých měsících potkávat v ulicích českých měst větší množství vyznavačů islámu, tedy Arabů a Afričanů.

Navíc tato vláda včera zamítla návrh zákona, aby bylo výslovně v zákoně stanoveno, že je čeština úředním jazykem v České republice. Přitom by byl takový zákon velmi důležitý, jelikož by tím pádem nemohli být například na arabských prodejnách venkovní reklamní poutače v arabštině a Česká republika by si tak zachovala český charakter. Vláda však takovou Českou republiku evidentně nechce. Chce naopak republiku multikulturní, tedy plnou arabských či jiných názvů. A tato vláda také toleruje na našem území muslimská jatka brutálním stylem halal, přestože v celé řadě evropských zemí panuje zákaz.

1 hlas

Je sice o chloupek pěknější jako Kalousek, ale zase nemá koule.
I když v jeho případě platí zase toto:
http://ateo.cz/f/images/c/CzechArmyOx.jpg

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov