Protest
Aktivisté se dostali na tiskovku ANO. Požadovali Babišovu demisi

04.12.2018 14:35

Tiskovou konferenci poslaneckého klubu ANO narušila ve Sněmovně dvojice aktivistů. Před řečníky rozvinuli transparent s požadavkem na odstoupení premiéra Andreje Babiše.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (4 hlasy) 04.12.2018 16:56

    zoufalost a trapnost Kalouskovych svazaku graduje Nemcova jim...

  • daniel Pink (3 hlasy) 04.12.2018 17:02

    vzdy kdyz se vracim z cest na letiste V HAVLA zahlednu veznici RUZYNE...

  • Honza Hloupý (3 hlasy) 04.12.2018 16:17

    Jen technická poznámka: nemáte na počítači ještě větší písmena? Tyhle...

  • Pavel Pospíšil (2 hlasy) 04.12.2018 17:01

    Jen nevím, co soudruh Hrábě myslel tím vítáním německé armády v r....

  • Karel Hrabě (1 hlas) 04.12.2018 15:17

    .NEBYLI VÁŠÍ VAŠÍ RODIČE NEBO PRARODIČE NÁHODOU VÍTAT V ROCE 42 NA...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Osobně bych ty smrady vyvedl,potom zmlátil osprchoval vyvezl do zimy neznámo kam.Pochopitelně bez prostředků,nechal bych jim ty transparenty,aby jim nebylo chladno

1 hlas

zoufalost a trapnost Kalouskovych svazaku graduje Nemcova jim tranparent propašovala ve spodničce a prazska kavarna si dnes nad capučinkem opet zanadava na jiz 32% volicu zloducha Babise

4 hlasy

.NEBYLI VÁŠÍ VAŠÍ RODIČE NEBO PRARODIČE NÁHODOU VÍTAT V ROCE 42 NA VACLAVÁKU FAŠISTY BYLO TAM PŘES 200 000 PRAŽÁKU A VE 45 ZASE VITALI RUSY A V ROCE 1948 KLEMENTA TO VÁS TAM BYLO NA 400 000 NE ??? TAK DOBŘE UMÍ MĚNIT KABATY I TI CO PODEPSALI ANTICHARTU A PO ROCE 1989 SE NALEPILI NA HAVLA !!!!KDO TO BYL HAVEL ??TEN CO POSLAL SÝRII 450 TANKU NA BOJ S IZRAELEM NEBO TEN CO SOUHLASIL S BOMBARDOVÁNÍM BYVALÉ JUGOSLÁVIE S HESLEM PRAVDA ALÁSKA ZVITĚZI NAD NENÁVISTI ???!!KDYŽ POJMENOVALI PO NĚM LETIŠTĚ TAK JSEM TO MALEM NEROZCHODIL !!TO UŽ TAM MOHLO BÝT LETIŠTE VÁCLAVA HAVLA PREZIDENTA KTERÝ JAKO JEDINÝ DOSPĚLÝ PREZIDENT JEZDIL PO HRADĚ NA KOLOBĚŽCE !??"

1 hlas

Vždy, když se vracím z cest, jsem potěšen a pyšný na to, že nám kapitán letadla hlásí: "Přistaneme na Letišti Václava Havla v Praze, počasí ...."
A někdy si v odletovém terminálu 2 (EU) prohlédněte tapiserii od Petra Síse "Poslední audience", ta byla vytvořena k poctě právě Václava Havla.

1 hlas

Pavlíku,co na takovou úchylku bereš?Dá se to ještě léčit ambulantně?My ostatní známe jen Letiště Ruzyně!

0 hlasů

vzdy kdyz se vracim z cest na letiste V HAVLA zahlednu veznici RUZYNE a mrzi mne ze tam nesedi tunelari z obdobi vlad ODSTOPKDU,kdy se kradlo v miliardach ve firmach s akciemi na dorucitele za potlesku prazskych pak a CT

3 hlasy

Jistě,všichni pražští Němci byli vítat svoji armádu,ve 48 tam lidi prostě museli,i když ano,byli i tací,kteří ještě věřili,že bude líp.Ve 45 prostě lidi vítali osvoboditelskou armádu a byla jim politika šumák.Tak to prostě bylo,je a bude.Ze sezení na p.rdeli ještě žádný stát prospěch neměl.Ale někdy se z plného náměstí něco změní.I když se vám to nelíbí.

0 hlasů

Jen nevím, co soudruh Hrábě myslel tím vítáním německé armády v r. 1942. Třeba si to spletl s 15. březnem o dva roky dříve.
Pravdou je, že se na Václaváku 3. července 1942 sešlo údajně rekordních 200.000 lidí. Ale to bylo kvůli útoku na Heydricha a jeho smrti o měsíc dříve. Takže žádné vítání Wehrmachtu.

2 hlasy

Jen technická poznámka: nemáte na počítači ještě větší písmena? Tyhle blechy se skoro nedají přečíst.

3 hlasy

Kde chybí argumenty,nastupuje pěst.Vyjádřeno velikostí písma.

1 hlas

Nebo rovnou ozbrojená pěst dělnické třídy, tedy dříve Závodní, později Lidové milice. To byly ty KSČ zřizované teroristické bojůvky.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov