Průzkum
ANO by teď volila třetina Čechů. ČSSD promarnila svůj potenciál

09.11.2014 15:04

Hnutí ANO posílilo rok po předčasných volbách svou pozici téměř dvojnásobně. Letos by ho podle volebního modelu TNS Aisa pro Českou televizi volilo 35 procent lidí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novák (10 hlasů) 09.11.2014 15:37

    Kdo volí hysterického opilce Kalouska????????

  • Martin Macháček (5 hlasů) 09.11.2014 17:00

    Lidé již 25 let hledají politickou sílu, která by dokázala zemi dobře...

  • nováková věra (5 hlasů) 09.11.2014 16:17

    Jak roste obliba ANO tak se můžeme těšit nebo obávat (jak kdo) na...

  • Karel Vlk (4 hlasy) 09.11.2014 15:42

    Ano sílí a národ hloupne.Soudruh Babiš vlastní Lidové noviny, Dnes,...

  • Libor Weizenbauer (3 hlasy) 09.11.2014 17:00

    Od toho má takové jako jste vy,samozřejmě!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Babiš by asi sám potřeboval psychiatrické vyšetření, na které posílá lékaře a ministra zdravotnictví, trpí asi nějakou duševní poruchou. Osobně podává trestní oznámení na kolegu z vlády, to tady ještě nebylo. Za záležitost několik let starou, která už byla několikrát prošetřována a Němečkovi nic nebylo vytknuto. Za této situace by mělo být na Babiše podáno trestní oznámení pro trestný čin křivého obvinění, bezdůvodné trestní oznámení nemůže být podáváno beztrestně .Není žádný supervizor celé vlády. Asi už mu to přerůstá všechno přes hlavu, je to nějaká chorobná křeč.Premiér Sobotka už by měl razantně zasáhnout.

0 hlasů

Honem rychle najít viníka je nejosvědčenější způsob řešení ;-)

0 hlasů

ČSSD doplatila na podporovatele ukrajinského fašismu Zaorálka!

0 hlasů

čecháčci si pořád nezaslouží si sami vládnout...když to házejí nepravomocně osvobozenému estébákovi, který si z nich v podstatě dělá "šoufky".....

0 hlasů

Jaký potenciál? Němeček, Chládek, Škromach (příští prezident), Huml, Jandák, zrádci Tejc, Hašek, Zimola, Chovanec a nekonečná řada dalších borců.

0 hlasů

Huml příjemně překvapil. Jediný inteligentní poslanec VV, který svoje kvality prokázal již ohledně Mašínů. Zatímco všichni ostatní podpořili úchylnosti ODSTOP, on jediný si zachoval zdravý rozum.

3 hlasy

Je to prostě lež,už jenom proto,že to otiskl Týden.cz

1 hlas

Tak že sem lezeš když tady lžou :-D Ty budeš asi hlava chytrá :-D

0 hlasů

Pokud by to byla pravda, tak by se po SPO-Z (kterou vysál téměř do dna) ČSSD (kterou obral o dobrou polovinu potenciálních voličů) pustil Babiš i do KSČM. Ale bral bych tento průzkum s rezervou, před volbami 2013 taktéž TNS-AISA předpovídali KSČM podstatně méně.

0 hlasů

Já tedy ne!

0 hlasů

Babiš skoupí zbývající média, teď se vrhl na zdravotnictví a potřebuje odstranit Němečka, pak skoupí zbytek, stane se prezidentem a přejmenujeme stát na Babišův sultanát.Pořrád bude opakovat že nekrade a nelže a maká, i když ve státní správě to nebude možné zjistit.

3 hlasy

Soudruh Machatschek narika, ze uz ho jeho 90 leta matka nechce kazde rano prebalovat a proto radeji zustava doma jako ta spravna socka a neustale narika.

0 hlasů

ČSSD dlouhodobě doplácí na Zaorálka. Jeho podporu nacismu a nacistů na Ukrajině prostě voliči sociální demokracie nerozchodí.

3 hlasy

O voliče ČSSD strach nemám. Ti dokáží stále dokola volit daleko větší hňupy a zloděje !!!

0 hlasů

Lidé již 25 let hledají politickou sílu, která by dokázala zemi dobře spravovat. A uplynulých 25 let ukázalo, že taková síla není. Ať volím tu či onu stranu, vždy jsou u koryta lidé, kteří kradou jak straky. Myslí si občan, že v případě ANO to bude jinak? Že by byl Babiš nějaký Jánošík který bohatým bere a chudým dává? Kdeže, ten se přišel napakovat a jenom to nechce dělat takovým křiklavým způsobem. Postupně skoupí co se dá a peníze dělají peníze. 40mld mu nestačí, potřebuje 100 nebo 200. A jeho zaměstnanci již nyní dostávají v mnoha provozovnách minimální mzdu. Není něco v nepořádku, když chudí volí miliardáře?

5 hlasů

Ze by nakonec lidi volili stranu pratel Hajzlputzmensche Machatscheka?

0 hlasů

Né,že by mě Babiš nějak imponoval,ale koho by jste si tak představoval jako vhodného kandidáta pro chudé?Nějakého nového Lenina,nebo Hitlera?Roosevelt nebyl žádný chudák ale pro rukama pracující Američany udělal stokrát víc než soudruh Lenin pro Rusy.

1 hlas

Který polistopadový politik udělal pro český národ něco dobrého? Havel to zdemoralizoval a Klaus to nechal rozkrást. Myloš jenom kecá a stará se aby měl kvalitní šunku od kosti. Neustálé hledání té nejlepší strany nikam nevede, protože žádná dobrá není. Chce to změnu systému. Jak to udělat nevím, jenom říkám svůj názor.

1 hlas

ČSSD nemá momentálně žádnou osobnost ve vedení, potřebovala by ve svém čele pana profesora Bělohradského a ne svazáka Sobotku

0 hlasů

To už bych se spíše přimlouval za profesora Kellera. Ale nemusí to být ani profesor, na Babiše by stačil i třeba takový Foldyna.

2 hlasy

Sobotka neví, co to je každý den ráno vstávat a jít makat za almužnu, aby se měl kapitalista ještě lépe.

1 hlas

Koukám další ublíženej kterej se neumí postarat sám o sebe a nejradši by znárodňoval něco co vybudoval někdo jinej. Schopnější. Běžte podnikat a nebudete dělat za almužnu bude si svým pánem :-D

0 hlasů

Každý podnikatel i živnostník jenom paratizují na společnosti. Já nejsem a nebudu parazit. To přenechám takovým, jako jste vy. Těch milion nezaměstnaných je velká radost pro kapitalistu. Nechceš dělat za minimální mzdu? Tak padej a nezdržuj. Před bránou stojí dav.

1 hlas

Od toho má takové jako jste vy,samozřejmě!

3 hlasy

Ano soudruhu Weizenburane, ať žije kapitalismus.

0 hlasů

Jak roste obliba ANO tak se můžeme těšit nebo obávat (jak kdo) na spoustu útoků na ně. Kalousek a spol se dusí hněvem, že ten jakýsi "estébák" Babiš je stále populárnější a nejvíce je může rozčílit to, že skutečně plní to co před volbami slíbil. Což není vůbec zdaleka běžné u ostatních stran.

5 hlasů

Makáme, makáme - ale na čem? Nic není vidět. Jó, vlastně v době "předpokládaného růstu ekonomiky" ještě víc zatne sekeru do státního dluhu.

0 hlasů

a co vlastně ANO slíbilo a plní to ............................, mimo to , že odstavilo chemika Kalouska a pankáče KS, netvrdím, že je to pro začátek málo

1 hlas

Chce to tu jednobarevnou vládu. Takto se neustále budeme potýkat s lidmi jako je Benda, Němcová, Kalousek, Filip, Jandák a spousta dalších, co nebyli buď nikdy ve svém povolání úspěšní, nebo je ani nezačali vykonávat a straší v politice dodnes.....

1 hlas

Benda, Němcová a Filip byli členy nějaké vlády? Poučte mě prosím.

0 hlasů

Rudí kolaboranti vykročili stejným směrem jako ODS, holt podporovat ruských fašismus se nemůže nikomu vyplatit.

1 hlas

Ano sílí a národ hloupne.Soudruh Babiš vlastní Lidové noviny, Dnes, rádio Impuls, chce koupit televizi Barrandov a koupil nějaké zdravotnické zařízení.Kéž skončí jako Berlusconi

4 hlasy

Jj, jak typicky české - ať mu ta koza chcípne a má se stejně jako já. Vcelku odporné.

0 hlasů

Kdo volí hysterického opilce Kalouska????????

10 hlasů

Klub kokotů?

https://www.facebook.com/pages/Klub-Kokot%C5%AF/258523837493476?fref=ts

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov