Nový průzkum
ANO vede o "parník", prošel by i Okamura, lidovci se STAN a piráti ne

24.03.2017 15:15

Volby do Poslanecké sněmovny by teď vyhrálo hnutí ANO se ziskem 32,5 procenta hlasů s desetiprocentním náskokem před sociální demokracií.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Bad Robot (3 hlasy) 24.03.2017 15:10

    Dalsi krok Burese, pokud bude zvolen: Cesko bude firmou Burese. ...

  • Jindra Velík (2 hlasy) 24.03.2017 16:24

    No já jsem zaslechl, že lidovce přijede před volbami podpořit strýček...

  • - - (2 hlasy) 24.03.2017 15:57

    Berte to z té lepší stránky a doufejte, že černop.delníci stále více...

  • Bad Robot (2 hlasy) 24.03.2017 15:45

    ANO vede o "parník"... Redaktor asi narazi na Titanik-Cesko...)

  • Jan Novák (1 hlas) 24.03.2017 16:05

    Hmm, ty průzkumy, Paroubek by mohl vyprávět. Re Kanibal, pořád lepší...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zase jen volební model podle nějakého vzorce pravděpodobnosti. Stranické preference podle dotazů http://cvvm.soc.cas.cz/media/com_form2content/documents/c1/a7679/f3/pv170324.pdf
jsou
Babiš 21
Bohouš 17
Filip 9
Fiala 5,5
svatí 4
Milda 3,5
Okamura 3,5
STAN cca 0,3
Takže onen rozdíl ANO-ČSSD je jen 4 % a ne 10, ale radostná zpráva, že TOP a dvojdomek KDU a STAN se všem dívají do dirky

0 hlasů

Já bych neupřednostňoval v této době nějakou stranu do voleb, poněvadž právě teď začnou všichni slibovat a lhát voličům, aby ty strany (mnohdy loupeživé)získaly volební preference.
Všechno závisí jen na tom, jací jsou voliči a proč řada voličů nepůjde k volbám ze znechucenosti. Vezměme to takto: Když bude většina voličů hloupých, když bude většina voličů volit se zločineckými sklony v morálce, aby to prošlo do zákonů, když bude většina voličů omezených znechucením, tak výsledek voleb bude čím dál tím horší právě těmito vlivy, poněvadž všechno to, co jsem vyjmenoval, povede opět k volbě zločineckých představitelů do parlamentu i do vlády (jako je tomu dnes). Ale může to být morálně ještě horší vůči poctivým pracujícím lidem! A o to mnohým stranám ve volbách jde. Bohužel.

0 hlasů

Babiš čím víc do něj perou tím víc získává hlasů ale pozor ten jeho spolek to je taky Jourová,Pelikán,Stropnický všichni pro přijímání migrantů a na to lidi zapomínaj hodně nebezpečnej spolek.Tradiční strany ale NEVOLIT!!!Zbývá SPD

0 hlasů

SPD je taky netradicne tradicni ..)

0 hlasů

No já jsem zaslechl, že lidovce přijede před volbami podpořit strýček Brady. A jako tajnou zbraň prý mají v zásobě tetičku Lory

2 hlasy

Hmm, ty průzkumy, Paroubek by mohl vyprávět.
Re Kanibal, pořád lepší černopr... než Ojeb Bureš.

1 hlas

Berte to z té lepší stránky a doufejte, že černop.delníci stále více budou mířit ke dnu a s Gazdíkem by se mohli potopit úplně.

2 hlasy

ANO vede o "parník"...
Redaktor asi narazi na Titanik-Cesko...)

2 hlasy

Určitě je chyba v tom,že sTOP 0,9 má tolik procent a SPD má určitě víc

1 hlas

Dalsi krok Burese, pokud bude zvolen:
Cesko bude firmou Burese.

Zaměstnanci a důchodci kradou, je nutné zavést EEZ a EED
V tomto týdnu byla zveřejněna analýzy významné společnosti, která uvedla to, co každý občan této země víme.
https://www.novinky.cz/finance/431267-zamestnanci-hodinu-denne-proflakaji-kazdy-stoji-firmu-41-tisic-rocne.html
.
Analýza prokázala, že průměrně každý zaměstnanec se fláká v práci tolik, že zaměstnavatele okrade ročně o 41.000 Kč.
Převedeno do řeči trestně právní problematiky, každý zaměstnanec spáchá ročně 8 trestných činů. Za trestný čin se považuje každá krádež, protože toto je krádež, zaměstnavatel platí zaměstnance za plnění jím zadaných pracovních úkolů, převyšující částku 5.000 Kč. Naši zaměstnanci tak páchají miliony trestných činů ročně a to naprosto bez okolků a bez postihů ze strany orgánů činných v trestním řízení, přestože se bezpochyby jedná o trestné činy.
.
Proto navrhujeme zavedení
EEZ – Elektronické evidence zaměstnanců

Každý zaměstnanec si na své náklady pořídí kameru s on-line přenosem do systému zaměstnavatele, čip na kontrolu jeho pohybu po pracovišti, kontrolní čipový systém bude zaveden pro každého zaměstnance samotné, opět na jeho náklady, aby prokázal, že neokrádá zaměstnavatele tím, že se v práci nefláká a plní zadané úkoly. Jakýkoliv pohyb na pracovišti – káva, toaleta, svačina, cigareta apod. bude zaměstnanec povinně evidovat. Za toto flákání mu bude zkrácena mzda, aby nadále nedocházelo k masivnímu okrádání zaměstnavatelů. Toto vše si každý zaměstnanec pořídí na své náklady, odhadem kolem 60.000 Kč.
Je to pro ně cena přijatelná, protože i náklady na EET (elektronickou evidenci tržeb), aby i zaměstnavatelé nemohli krátit tržby, jsou obdobné, tudíž se jedná o SOLIDÁRNÍ přístup. Samozřejmě stát umožní zaměstnancům tyto náklady použít, jako nákladovou položku, tudíž jim například ze 60.000 Kč investice, stát vrátí na dani 9.000 Kč, protože, stejně jako u podnikatelů, i u zaměstnanců, bude použit SOLIDÁRNÍ přístup a náklad není odečitatelnou položkou z Daní z příjmu, ale pouze nákladovou položkou, která sníží základ na platbu Daně z příjmu, tedy právě těch uváděných 15% stát vrátí zaměstnancům. Pouze jednou a na konci zdaňovacího období.
.
Nesouhlasit s tímto zavedením EEZ může jenom ten zaměstnanec, který dosud okrádal svého zaměstnavatele. Všichni ostatní s ním nemají problém, protože neokrádali zaměstnavatele a tudíž ji jakákoliv kontrola jejich pracovní aktivity nemůže vadit. Tímto opatřením se alespoň prokáže, že oni zaměstnavatele neokrádají. A 60.000 Kč není zase tak moc, aby ti slušní mohli říkat, že nekradou.
.
Opatření se týká všech zaměstnanců, včetně důchodců, protože, jak výzkum prokázal, kradou zaměstnanci.
.
Andrej Babiš měl pravdu – všichni kradou. A z hlediska práva jsme si všichni rovni, bez ohledu na pracovní postavení. A nemyslete si, v naší zemi je téměř 4.000.000 zaměstnanců ZDE a každý z nich, podle analýzy, okrade zaměstnavatele o 41.000 Kč ročně, tj. úhrnem zlodějina zaměstnanců za závratných
.
160.000.000.000 Kč, tedy cca 160 miliard ROČNĚ!
.
Proti této zlodějině zaměstnanců, jsou soudruhem Burešem odhadované daňové úniky v částce 16 mld. ročně, drobné (cca 10% proti krádežím zaměstnanců).

Je nepochybné, že pouze ZLODĚJ, který okrádá zaměstnavatele, s tímto opatřením nebude souhlasit! A té zlodějské verbeže se musíme zbavit!
.
Analýza ovšem vypovídá pouze o tom, o kolik okradou zaměstnanci zaměstnavatele prostým flákáním se. Nezmiňuje jejich další krádeže – šroubky, matičky, kancelářské papíry, spony, materiál, zboží a další. To jsou úhrnem částky, které jsou ročně 2x tolik, co celý státní rozpočet.
.
Je nepochybné, že největšími zloději v této zemi jsou korporace, následované zaměstnanci. A s tím musíme začít něco dělat.
)

3 hlasy

"Je nepochybné, že největšími zloději v této zemi jsou korporace, následované zaměstnanci" - a kde máte Kalouska?

0 hlasů

Hledejte Kalouska u sebe doma pod posteli nebo ve skrini ...))

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov