Reakce
ANO žádá zrušit reformy policie, pád vlády si Babiš nepřeje

10.06.2016 13:39 Aktualizováno 10.06. 15:37

Změny v policii jsou v kompetenci ministra vnitra Milana Chovance, takže podléhají politické odpovědnosti vládních stran, napsal v pátek ministr financí Andrej Babiš v dopise premiérovi Bohuslavu Sobotkovi.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (2 hlasy) 10.06.2016 13:59

    Je to matení pojmů. Reorganizace policie je v pravomoci policejního...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kalousek si mne ruce a jako starý Breburda se socanům nabízí k dohodnutí. Ve víru zmatků které nastanou, se vedle protagonistů Vidkun může pozapomenout i na jeho Vlastičku s předraženými letadélky. Kalouskovo blaho - ráj pro korupci.

0 hlasů

Je to matení pojmů. Reorganizace policie je v pravomoci policejního prezidenta a nikoliv vlády takže ANO žádnou politickou odpovědnost za to nemůže ani přijímat ani odmítat. Bylo by dobré utlumit tu hysterii, umravnit i Vrchní státní zastupitelství v Olomouci, které si volá policejního prezidenta na koberec a asi i ministra Pelikána.

2 hlasy

Máte pravdu, jenže v předvolební kampani je pravda jenom na obtíž. Soudě podle hysterické reakce Babišovců jim pěkně šlápli na kuří oko (ne, že bych měl o čistotě pohnutek politiků ČSSD iluze). Ale že se ANOfert nechal takhle překvapit je vzhledem k rozsahu a možnostem neBurešova fízlovacího aparátu udivující.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov