Kandidát
Ať stát lidem odpustí penále za dluhy, navrhuje Horáček

14.09.2017 13:09

Kandidát na prezidenta Michal Horáček navrhuje, aby stát občanům odpustil penále z dluhů vůči státu. Podle Horáčkovy představy by lidé nemuseli díky jednorázové amnestii platit penále z dluhů na daních a pojistném. Samotné dluhy odpouštět nechce. Horáček to řekl na tiskové konferenci. O nápadu podle svých slov už se zástupci politických stran jedná.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karol Hallik (4 hlasy) 14.09.2017 13:44

    Zdravotní dokumentace dokládá, že autor zamlčel několik hospitalizací...

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 14.09.2017 13:44

    Horáček je, jak je zvykem, totálně mimo a chce, navíc jednorázově,...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 14.09.2017 17:45

    "Bože, nedopusť, aby se tenhle dobytek stal prezidentem" - Bůh s tím...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Možná že to vekslácké pr.....ase má dluhy a chce se jich zbavit. Takového de...bila chceme za prezidenta? Chraň nás bože před tím ho.....vadem!

0 hlasů

ŽE BY CHTĚL ODLUŽIT HLAVNĚ MILIARDÁŘE CO NEPLATÍ DANĚ A ČSSD ZA NEZAPLCENI 300 MILIONU !!!!!

0 hlasů

Zdravotní dokumentace dokládá, že autor zamlčel několik hospitalizací v blázinci ...Migraci schvaluje a s islamizací Evropy souhlasí.
Horáčku, tady něco nehraje Horáček má podepsaný lustrák jen ředitelem Bezpečnostního odboru MV! A to až roku 2014! My ostatní to máme podepsáno přímo ministrem vnitra! Něco tu smrdí - na jedné straně je evidován,na druhé straně má lustr podepsaný subalterním úřadou....
Čistý kandidát SÁZKAŘ Ještě, že se včas prokecl, leckdo by těm jeho blábolům o "nejlepších úmyslech" skočil na špek. Psychopat a podvodník s minulostí veksláka, informátora STB a prominent za každého režimu ... prý chce jít příkladem! A ti vlivní, co mu kryjí záda dnes, s ním patří do jednoho pytle. Fuj! Horáček..... Přibližně rok si tady dělá prezidentskou kampaň (podporován tiskem) a dnes s tím vylezl na světlo v sebestředn& eacute;m životopise plném lží, dokládajícím jeho povrchnost, aroganci i psychickou poruchu: http://www.michalhoracek.cz/ kdo-jsem/zivotopis/.

Fakta jsou ale jiná: Byl obviněn za falšování dokladů, díky kterému se mu nakonec podařilo vycestoval do USA ..., po návratu vše vyžehlila vlivná rodina ...Tatínek vedl za komunistů několik divadel (vč. Národního), a tam mohl obstát jen pro minulý režim důvěryhodný, důkladně prověřený člověk. Nyní to Horáček vyvrací trapně úsměvným odůvodněním, že "chtěl zničit komunismus". Nazývejme věci pravým jménem: Kdo lže, je lhář, kdo podvádí je podvodník, kdo krade je zloděj. Ve stejném duchu se objevuje i vlivný strýček-vědec, který jako ,,jediný měl za doby německé okupace možnost bez omezení pracovat".
Obvinění z kolaborace se snaží vyvrátit, ale všechny kopie spisů STB se zničit nepodařilo. Je tam veden jako Sázkař. A je jasné, že jenom za odměnu se tehdy mohl informátor (bonzák) udržet a být neviditelný v sázkařské komunitě.

Na diskusích občas vyplouvá na světlo i jeho další činnost veksláka (tak ten na hradě ještě nebyl !). Snad se novinářům podaří rozluštit i tuto další dobrodružnou etapu jeho života. Pokud je tady ještě nějaký novinář, co hledá pravdu ...

Náš "čistý kandidát" se v několika článcích chlubil, jak díky sázkám v 70. a 80. letech vydělával obrovské peníze... Jak to asi v době socialismu danil? Komu dával úplatky, co kde a na koho bonzoval, že se nedostal do vězení?


Zdravotní dokumentace dokládá, že autor zamlčel několik hospitalizací v blázinci ... Politická zkušenost: spolupracovník Havla a Kocába ...,
Rodina: Opustil manželku s dětmi ... Přitom ještě měsíc předtím, něž se provalilo že má nemanželské dítě, tvrdil jak jsou šťastná rodina ..., jeho paní že je báječný společník a není důvod cokoliv měnit ... Migraci schvaluje a s islamizací Evropy souhlasí. Vidíme, že bezpáteřní jedinci z bezpáteřních vlivných rodin proplouvají a kolaborují v každém režimu ...
Bože, nedopusť, aby se tenhle dobytek stal prezidentem

4 hlasy

Zajímavé informace, lidi kteří nežijí v Praze, nemají tam ani žádné příbuzné a známé se takové informace nemohou dozvědět. Opravdu nemáme čisté občany, zdělané, čestné, slušné, pohodové? Možná máme a i docela dost ale těm chybí to základní : DRZOST, PÝCHA, LHANÍ a tak se sami nikdy nepřihlásí.

0 hlasů

"Bože, nedopusť, aby se tenhle dobytek stal prezidentem" - Bůh s tím nemá co dělat. Musíte přesvědčit dostatečný počet voličů, aby ho nevolili, tomu se říká demokracie.

1 hlas

Horáček je, jak je zvykem, totálně mimo a chce, navíc jednorázově, řešit následky. Přičinou Horáčkem popsaného stavu je totiž samotný přístup státu ke svým ne občanům, ale ovcím, kdy záměrně nepřehledný a nezvládnutelně rozsáhlý právní systém dělá z každého ovčana alespoň sprostého podezřelého. K tomu likvidační pokuty za sebemenší opomenutí a nevymahatelnost nápravy, pokud udělá chybu stát. Celý stav je samozřejmým a nutným důsledkem toho, že určovatelem zákonů, hlídačem jejich plnění i tím, kdo porušení trestá, je pouze stát. Každý monopol nutně vede k totalitě.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov