Rozhovor TÝDNE
Autor lex Babiš: ČSSD neustoupí

26.03.2016 19:20 Rozhovor

V posledních dnech se stal "slavným". Poslanec ČSSD Jan Chvojka totiž připravil návrh zákona, jenž by ministrům zakázal podnikat a vlastnit média. Hnutí ANO kvůli němu hrozí koncem koalice. "Není to lex Babiš. ČSSD určitě neustoupí," tvrdí Chvojka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jarka Nováková (5 hlasů) 27.03.2016 09:12

    Pan Chvojka má nápady jak ze zvláštní školy,nejen tento.ČSSD je na...

  • alexandra eisho (3 hlasy) 27.03.2016 08:52

    Pan Chvojka dela teatr ku zviditelneni.Kdyz by CSSD a ostatni strany...

  • daniel Pink (3 hlasy) 27.03.2016 17:12

    hm a k moci by se dostal symbol pravicackeho hnoje Kalousek

  • Jan Nekonečný (2 hlasy) 27.03.2016 09:59

    Máme jednu vlastnost,víme přesně,jak se mají v různých situacích...

  • Hlavně klid (2 hlasy) 27.03.2016 09:22

    Ano, pan Babiš využil své děti, aby se dostal k penězům. Je to dost...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A co takhle zákaz podnikání a vlastnictví firem pro všechny politiky včetně poslanců a senátorů? To by bylo nářků napříč parlamentem včetně těch z ČSSD. Nestačí už průšvih s promerkelovským Sobotkou, pane Chvojko? Až tu koalici skutečně rozvrátíte, bude Babiš premiérem a příchod tvrdé pravice do parlamentu pak svádějte jen a jen na sebe!!

1 hlas

Podle představ pana Chvojky je ideálním adeptem na ministra nemajetný bezdomovec. Jen,aby nebyl překvapen kolik hlasů doatane hnuti ANO v příštích volbách.

1 hlas

je skoda ze tuto vladu likviduji zabomysi valky--tato vlada je urcite slusnejsi nez ten asocialni humus ODSTOP

2 hlasy

Podobným střetem zájmů je i to, když členové parlamentu nebo vlády po skončení svého mandátu nastupují do mnohem lépe placených funkcí v Bruselu nebo ve firmách.
Většinou to znamená, že už ve veřejné funkci sledovali především zájmy svého budoucího chlebodárce a na názory voličů kašlali. Zákon by měl takové chování také zakázat.

0 hlasů

Máme jednu vlastnost,víme přesně,jak se mají v různých situacích chovat ti druzí a to mnohdy na základě informace "filtrované" přes media.Co když Babiš prostě umožnil příbuzným podnikat,nebo si někdo myslí,že má děti "nesvéprávné" k podnikání?A ta dotace?Peněz má Babiš dost a 10 mil. jsou pro něj "drobné" Proč stále víc mám pocit,že je snaha jej odstranit,závist,pokrytecké moralizování.I příbuzní bohatého člověka mají právo na volbu jak se budou živit,nemusí se to automaticky spojovat v tomto případě s Babišem,ale může pouze na základě faktů,počkejme na konec vyšetřování a pak vystavme účet.Co se nemá dělat,takovou "štvanici"lidmi,co mnohdy sami mají máslo na hlavě.Ale je to marné,je to marné na to upozorňovat.

2 hlasy

" 40 mil."

0 hlasů

Ano, pan Babiš využil své děti, aby se dostal k penězům. Je to dost děsné. Využít své vlastní děti k podvodu a pak tvrdit, že je chránil. Naprosto bezpáteřní člověk.

2 hlasy

Pan Chvojka má nápady jak ze zvláštní školy,nejen tento.ČSSD je na tom hodně špatně,když zviditelňuje s jejich nápady takovéto "osobnosti".

5 hlasů

Pan Chvojka především "zvýšil" o něco víc zase preference ČSSD do voleb,souběžně se zahraniční politikou této strany.Rozhodně mi to nedělá radost jako jejich bývalému dlouholetému voliči.Bude to při volbách "fuška" komu dát hlas.:-)

0 hlasů

Pan Chvojka dela teatr ku zviditelneni.Kdyz by CSSD a ostatni strany byly kristalove ciste,dalo by se o tom diskutovat.Takhle je to jen divadlo a pan Chvojka se snazi zviditelnit.

3 hlasy

Bohužel divadlem bylo ubohé představení pana Babiše. Celý Babiš je ubohý, když se nedokáže postavit k věci čelem. Kéž by vládu musel opustit

2 hlasy

hm a k moci by se dostal symbol pravicackeho hnoje Kalousek

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov