Reakce
Babiš a střet zájmů: ministr má v europarlamentu zastánce

31.03.2014 08:40

Za politicky pokřivené a nepodložené označil šéf frakce liberálů a demokratů (ALDE) v Evropském parlamentu Guy Verhofstadt nedávné kritické výroky členky výboru pro rozpočtovou kontrolu Evropského parlamentu Ingeborg Grässleové na adresu českého ministra financí Andreje Babiše.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • XXXL - (2 hlasy) 31.03.2014 09:17

    Hned jsem si myslel, že nablblá Němkyně mudrovala, aby se...

  • Patrik O Clock (1 hlas) 31.03.2014 13:11

    Ještě je potřeba k tomu dodat, že tohle celkem marginální téma dneska...

  • Patrik O Clock (1 hlas) 31.03.2014 13:02

    Velká část občanů je přesvědčena, že většina politiků jsou buďto...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vidíte a slyšíte , že i v EÚ se najdou rozumní lidé , Babišovi nepřejícníci jako např.také šéfredakror Týdne pan Jaromír Plesl , jeho "životopisec" vystřídal Nachtigala ve funkci , ale objektivita se naprosto minula cíle ,hraje se pouze s domněkami a co umíme zpochybňovat vše co má jiný názor než ten náš , co s tím uděláme ??Asi nic od roku 1620 to jde s námi z kopce .. a ne a ne se zastavit

0 hlasů

Ale tak to neberte tak zoufale. Jsou to jenom tanečky...
Sobotka si před svými straníky potřebuje zachovat tvář a tak si neodpustí sebemenší příležitost ke šťouchancům do Babiše, nebo do Bělobrádka. Ta koalice z nutnosti přežít mu zcela jistě připadá potupná...

0 hlasů

Verhofstadt zrejme ani nevi jakeho darebaka se zastava :)))))...ale maji spolecnou frakci :))))..... jestli pak uz vi, ze Babis je estebakem :)))

0 hlasů

Velká část občanů je přesvědčena, že většina politiků jsou buďto gauneři, nebo blbci, případně obojí. U Babiše je zřejmé, že že za blbce rozhodně považován být nemůže, to ostatní teprve musí ukázat.
Co je ale mimo pochybnost, že europoslankyně za lidoveckou frakci, kam patří i TOP09, splnila zadání od Kalouska, nesvéprávný huhla Kchódl Černá Hora jej odpapouškoval a parodie na pramiéra Sobotka se jako vždy preventivně předposral.

1 hlas

Ještě je potřeba k tomu dodat, že tohle celkem marginální téma dneska pravdoláskařskejm presstitutkám a politickejm sexuologům na ČT24 vyplňuje tak tři čtvrtiny vysílacího času. Holt, von ten Kerry s Lavrovem už ten kšeft kolem Ukrajiny evidentně dohodli, takže dál ždímat tohle téma do nekonečna už nepůjde.

1 hlas

Hned jsem si myslel, že nablblá Němkyně mudrovala, aby se zviditelnila a ukázala se chytrou a posera Bohuš si hned káknul do trenclí, protože Němčouři přece mají vždycky pravdu.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov