Bývalý hokejista
Babiš chce nový úřad pro sport. Do čela usedne gólman Hnilička

12.12.2017 06:45

Designovaný premiér Andrej Babiš hodlá zřídit funkci vládního zmocněnce pro sport. Post bude zastávat poslanec za hnutí ANO a bývalý reprezentační brankář Milan Hnilička. Jeho úkolem bude mimo jiné připravit specializovaný úřad, který převezme problematiku sportu do své správy. Píší o tom Lidové noviny.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • doctorX doctorY (2 hlasy) 12.12.2017 07:04

    dej ourradovi praci a on ti vymysli lejstro

  • Jiří Klempera (2 hlasy) 12.12.2017 08:00

    tak to už nemyslej vážně - další úřad a navíc ho povede brankář ? to...

  • václav Ludvík (2 hlasy) 12.12.2017 09:37

    Každýmu kdo není zaměstnán u toho Agroferdy bude přidělen jeden...

  • karel ledvinka (2 hlasy) 12.12.2017 16:48

    nesliboval nám ten udavač bureš babiš snížení počtu...

  • doctorX doctorY (2 hlasy) 12.12.2017 07:03

    a neni tady malinko preouradovano, asi 4x ?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

nesliboval nám ten udavač bureš babiš snížení počtu ouřadů,ministersva chtěl rušit,i senát.podfukář nás zase podfoukl.jako john svého času.do šatlavy patří.lhář a zloděj.

2 hlasy

Profesionální sport by neměl být podporován z daní, pop music ani seriály také nejsou podporovány daňovým poplatníkem. A dále by mělo být jedno ministerstvo školství, kultury a tělovýchovy.Kromě toho by léčba, způsobená úrazy a nemocemi ze sportu, zejména těch hromadných ( lyžování na sjezdovce) a všelijakých závodů, neměla být hrazena ze všeobecného pojištění, ať se lidé na léčbě podílí přímo, třeba formou připojištění. Sportovci by si dále neměli uzurpovat veřejné silnice a prostory zadarmo pro svoji kratochvíli. Stane se, že uzavřou půlku obce, aby si tam cyklisti zazávodili. Ostatní mají smůlu.

0 hlasů

Každýmu kdo není zaměstnán u toho Agroferdy bude přidělen jeden zmocněnec a bude ho živit Kdybych já řídil stát jako firmu zaměstnával bych pracující úředníky bych poslal do výroby

2 hlasy

tak to už nemyslej vážně - další úřad a navíc ho povede brankář ? to už je hodně na palici

2 hlasy

S kontextem tzv. "dotační džungle" a všeljakých těch skandálů a zpronevěr, tak zní rozumně ten profesionální sport poněkud oddělit od školství.

Osobně ohledně Pruska by se mi ale muselo vysvětlit o co se opírá jakákoliv dotace do kapes soukromých spolků dospělých.

Jakože aby MŠMT v rámci rozpočtu mělo i věci jako tělocvičny a argumentativně i podporu extra-školních mj. sportovních kroužků (které možná částečně jakoby outsourcované), to je něco co chápu (a něco na co se v Česku co vím v uplynulých letech dalo více důrazů). Pokud obce věnují část rozpočtů na provoz obecních sportovních hřišť, tak to je také něco co chápu. Zaplacení například cestovného údajné národní reprezentaci (která však obvykle pod spíše soukromým svazem) kde si funkcionáři a hráči strčí veškerý eventuální výnos (od sponzorů a výher, a za meršendajsink a vstupenky) jenom do vlastních kapes, to je ale něco co nějak nechápu - obzvláště v kontextu kde například není ani na pořádné hasiče (které to mají jako součást práce aby byli fit a tím poněkud více uplatnění než se jenom předvést na hřišti mezitím co hasiči zas nemají vyloženě možnost si najít sponzora atd.).

0 hlasů

na druhou stranu prušáci zavraždili v roce 997 Českého svatého vojtěcha,teroristi.

0 hlasů

dej ourradovi praci a on ti vymysli lejstro

2 hlasy

Dej ouřadovi ( dříve se říkalo Pražákovi) stůl a on si práci najde sám ( to lejstro)

0 hlasů

a neni tady malinko preouradovano, asi 4x ?

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov