Možný premiér
Babiš jde ze Zemanem na Hrad. I kvůli Čapímu hnízdu

13.09.2017 17:12

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek odpoledne přijme předsedu hnutí ANO Andreje Babiše. Informaci serveru Parlamentní listy potvrdil Babiš.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (3 hlasy) 13.09.2017 17:43

    Jestli čapí hnízdo a následné události byly policejní provokaci podle...

  • Karel Řezáč (2 hlasy) 13.09.2017 20:10

    Malý dotaz. Nedošlo by k r. 89. Byl by Bureš nadále komunistou? Každý...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Já být v nekoaliční straně, tak za jedno z témat bych měl záležitost ohledně výstaveb dálnic. Jakože Ministerstvo dopravy za ANO evidentně má plány které vypadají jako by se nejvíce důrazu mělo na výstavbu D3 (to, že u D3 je Čapí hnízdo je při tom možná jen naprosto náhodná shoda okolností), ale jestli by to opravdu mělo mít takovou veřejnou prioritu se nezdá tak jasné.

Jakože jednak se má například spojení Jihlava-Vídeň které argumentativně poněkud smysluplnější, a při tom se rovnou nabízí plánovat dálniční spojení na Pardubice. Dále by se ohledně propojení Prahy s Budějovicemi argumentativně prvně nabízela D4 s kterou by se právě navíc mělo dálniční spojení se Šumavskou oblastí, s tím jíž napůl spojené Budějovice s Plzní, a eventuálně i přímější spojení mezi Prahou a Mníchovem. Navíc by se nabízelo dělat dálniční spojení Jihlava nebo Pelřimov na Budějovice, čímž by se Budějovice spojilo s Brnem a jak zmíněno i Pardubicemi.

A to celé ne, že by se D3 vůbec nemuselo (plány na které možná datují zpět značnou dobu), ale propojení Plzeň-Budějovice-Jihlava, tak to by cestu na Linc měly jak západní tak východní části země mnohem snažší a tím se zřejmě stali i atraktivnějšími na investice, na rozdíl od celkového konceptu, který se zdá, že furt jenom od a do Prahy jako by se bylo ve středověku kde se skladovalo u královského vojska u hradu.

0 hlasů

Malý dotaz. Nedošlo by k r. 89. Byl by Bureš nadále komunistou? Každý volí stejné zástupce, jako je on sám.

2 hlasy

Samozřejmé je pro mne volit hnutí ANO v čele s Andrejem Babišem a Jaroslavem Faltýnkem. Je třeba ukázat sílu slušných občanů, kteří se nenechají vyviklat sprostou a hanebnou akcí soupeřů hnutí ANO tj. především ČSSD ke které si přidaly ostatní strany KSČM, ODS, Top 09 i KDU ČSL!!!! Jak se jim odvděčit za sprostý podraz? - nevolbou!!!!

0 hlasů

Jestli čapí hnízdo a následné události byly policejní provokaci podle Zemana, tak kdo koho vyprovokoval, který policejní agent vsugeroval Babišovi aby to financoval tímto způsobem?

3 hlasy

Docela zajímavá teorie

0 hlasů

falešná teorie , vše vymyslel Kalousek pro své kamarády no a Babiš to také využil , vše bylo v souladu s tehdejšímí zákony pouze mi vadí když za tuto věc stíhají Babiše a ne dalších cca 27 , kteří využili této dotace podobně , dedukce to jsou kamarádi Kalouska ??

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov