Průzkum popularity
Babiš je stále nejoblíbenějším politikem, Sobotka je až šestý

28.04.2017 17:08

Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš zůstává nejpopulárnějším politikem, i když se počet jeho příznivců od ledna snížil o procentní bod na 56 procent. Na druhém místě se drží ministr obrany Martin Stropnický (ANO) s 48 procenty. Třetí skončil ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD) se 42 procenty kladných hlasů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Richard Šimůnek (3 hlasy) 28.04.2017 17:11

    Prostě voliči Babiše jsou tak "inteligentní", že jeho podvody...

  • Petr Dosoudil (1 hlas) 28.04.2017 17:43

    Teď bych byl rád poučen, o kolik inteligentnější jsou voliči Sobotky,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Toho opilce z Bechyně z toho trefí!

0 hlasů

Prostě voliči Babiše jsou tak "inteligentní", že jeho podvody nechápou a věří mu, že je to spiknutí proti němu. Je smutné, že máme v populaci tolik hloupých lidí. Je to normální, nebo jsme zanedbali vzdělání?

3 hlasy

Nejsem volič Babiše a nechápu podvody Sobotky. Proč asi byla reorganizace policie, aby se neodhalily podvody OKD a další. Takže by měli vysvětlovat všichni.

0 hlasů

Teď bych byl rád poučen, o kolik inteligentnější jsou voliči Sobotky, když nejsou schopni rozpoznat mnohaleté podvody a krádeže ČSSD, které jsou naprosto čitelné a zjevné a nepotřebují žádné odborné vysvětlení.PS: nejsem volič Babiše.

1 hlas

Bohužel propadáte stejnému nešvaru jako obrovské množství ostatních - když někdo napadne Bureše (a že je sakra za co!), je to automaticky přívrženec Sobotky. Jenže tak to většinou vůbec není a kromě fanatických přívrženců toho kterého politika by patrně skoro každý z nás měl problém vůbec vybrat z toho panoptika politika, kterého by neměl chuť vzít karabáčem přes záda.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov