Návštěva u uprchlíků
Babiš: Kvóty nic neřeší. Je nutné uzavřít EU systémově

12.09.2015 19:59

Současnou migrační vlnu je podle představitelů hnutí ANO nutné řešit mimo Evropu. Po návštěvě uprchlického zařízení v Bělé pod Bezdězem na Mladoboleslavsku to řekli vicepremiér a předseda ANO Andrej Babiš a europoslanec Pavel Telička.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • P K (2 hlasy) 12.09.2015 23:13

    Ano jsou u nás volná pracovní místa, ale většinou vyžadují...

  • Jan Novak (1 hlas) 12.09.2015 20:20

    EU je naivní utopistický projekt blouznivých frantíků a současný...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Už i ten bábovka začíná vymýšlet pí..viny jen,aby nemusel říct "my tu muslimy nechceme"..Jaký karty??...Kdo jako zaměstná muslima s kartou nebo bez karty,když neumí ani kváknout česky..A kde jako budou bydlet...Že bychom jim postavili ubytovny??...A Telička ať se do toho ne..re vůbec.....Stačí co dok.rvil při vstupu do EU...

0 hlasů

Ruské vojenské angažmá v Sýrii, pomůže zlikvidovat Islámský stát a to by měl být hlavní cíl všech. Nedělám si iluze, že se, tak v brzké době stane.

0 hlasů

USáci potřebují válku, aby se dostali z hospodářské krize. Evropa se zřejmě jeví jako vhodné bojiště. Co se zaostalými arabáckými státy, pouštěmi, kde není ropa? Lepší je pro USáky nechat IS začít likvidovat Evropu a pak do toho vstoupit. Doufají v opakování svojí role z WW2, včetně následného návratu na post světového hegemona.

0 hlasů

Názory Bureše a soudruha Teličky mě nezajímají a ani nejsou správné

0 hlasů

Ano jsou u nás volná pracovní místa, ale většinou vyžadují specializovanou odbornou kvalifikaci. Kvalifikace a jazyk bude nepřekonatelný problém. Většina imgrantů skončí na dávkách tak jako všude v západní Evropě. Švédsko o tom může povídat. Proto nebrat !!!

2 hlasy

EU je naivní utopistický projekt blouznivých frantíků a současný debakl Shenghenu to jenom potvrzuje.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov