Jednoznačná volba
Babiš má pokračovat v čele hnutí ANO, shodli se v krajích

20.01.2019 21:53

Krajské sněmy hnutí ANO, které nedělí skončily, jednomyslně podpořily, aby premiér Andrej Babiš pokračoval v čele hnutí. Na prvního místopředsedu většinou navrhly nynějšího prvního místopředsedu a šéfa poslaneckého klubu hnutí Jaroslava Faltýnka, nominaci ve svých krajích ale získala také středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová a bývalý brněnský primátor Petr Vokřál.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Emanuel Bacigala (2 hlasy) 20.01.2019 22:47

    Babiše vnímám jako největší ohrožením demokracie za posledních 30...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 20.01.2019 22:27

    "Babiš má pokračovat v čele hnutí ANO, shodli se v krajích" - tak to...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Babiše vnímám jako největší ohrožením demokracie za posledních 30 let. Proč?

Za prvé finanční moc - Vyhýbám se v marketu výrobkům ANOfertu velkým obloukem, ale přiznávám, že je to čím dál tím těžší. Kmotr, Kostelecké uzeniny, Krahulík, OLMA, PENAM, zamražené pečivo Profrost, Vodňanské kuře, atd. Teď vyšlo najevo, že KFC bere kuřata z Vodňan. Kdyby měly všechny výrobky z holdingu ANOfertu v marketech jednotné, třeba žluté obaly, možná by občané konečně prozřeli a pochopili, kolik mu toho tady v České republice vlastně patří, není nad vizuální dojem. Blažená nevědomost.
Při každém natankování do auta si vzpomenu na Babišův PREOL a bioložku v naftě a hned se mi chce zvracet z toho, kolik jsem zase Babišovi a PREOLu zaplatil za podíl bioložky v naftě.

Za druhé politická moc – ANOfert disponuje třetinou zákonodárné moci (78 poslanců)

Za třetí mediální moc – ANOfert disponuje třetinou mediálního prostoru (MAFRA, Lidové noviny, Mladá fronta Dnes, týdeník 5plus2, rádio Impuls, televize Óčko)

Vše sečteno vytváří pro demokracii nebezpečný, téměř smrtící, koktejl. Snad občanům brzy dojde jak obludný vliv má ANOfert na každodenní život občanů v České republice. Berlusconi je oproti Babišovi břídil.

Babiš je vrcholným dílem Klausovi politiky 90. let, už to nikdo a nikdy nepřekoná.

2 hlasy

Ty se z toho Babiše jednou asi poséřeš, chudinko...
Daleko větší hospodářskou moc má Kellner a taky mnohem víc peněz. Od toho máme antimonopolní úřad, aby tyto věci ohlídal. Asi nevíš, co je to demokracie...

0 hlasů

Možná se po..., ale pravdu má. A Kellner není v politice.

0 hlasů

Antimonopolní úřad je na nic, ten nic neuhlídá. Sem si nevšiml, že by Kellner vlastnil politickou stranu a všude si stěžoval jakej je chudák.

0 hlasů

"Babiš má pokračovat v čele hnutí ANO, shodli se v krajích" - tak to je překvapení, to opravdu nikdo nečekal. Jen jestli to bude chtít Bureš dál dělat? Do politiky přece nechtěl, je to proti němu pořád samá kampaň...

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov