Společný krok
Babiš: Na minisummit o migraci nejedeme. Se závěry bychom nesouhlasili

21.06.2018 15:50 Aktualizováno 21.06. 16:53

Žádný z premiérů visegrádské čtyřky nepojede do Bruselu na nedělní minisummit EU o migraci, uvedl český premiér Andrej Babiš po setkání se svými protějšky z Maďarska, Polska a Slovenska v Budapešti.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Henex - (3 hlasy) 22.06.2018 00:28

    Ale no tak... Kdo chce psa bít, hůl si najde, že...? Západní vyspělé...

  • jadoles nepojedu (2 hlasy) 22.06.2018 10:42

    Bodejť,kam byste jezdili.Proč by zase nemohli o nás rozhodnout bez...

  • pn pn (2 hlasy) 21.06.2018 19:09

    Tvoje matka, tvuj otec a tvuj bratr?

  • Henex - (2 hlasy) 22.06.2018 00:29

    Sklapni debile...

  • Guru Jára (2 hlasy) 21.06.2018 17:58

    Zase hřejivé slůvko od jalovice

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bodejť,kam byste jezdili.Proč by zase nemohli o nás rozhodnout bez nás,je to tady zavedený zvyk.Vždyť my si o to sami koledujem.My umíme jen kecat a dělat ramena.

2 hlasy

Když to tak vidím jímá mě hrůza při představě, že Evropskou Unii vlastně vede milka, alkoholik a nekrofil....

2 hlasy

Tvoje matka, tvuj otec a tvuj bratr?

2 hlasy

Těm, kteří vyčítají Babišovi, že na jednání nejel, bych podotknul, že kdyby tam jel, ti samí by mu spílali, že zradil kolegy z V4.

1 hlas

Ještě včera hlásil, že tam pojede:
https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/babis-se-zucastni-minisummitu-k-migraci-v-bruselu_485460.html

2 hlasy

Je to sice hulvát a debil, ale v tomto má pravdu...

1 hlas

Jak typické. Západní vyspělé civilizace problém řeší. Představitelé oblbnutých stád ovcí východního bloku dělají, že problém není. Pošlete nám dotace a dejte nám pokoj. To je přístup našeho zachránce ze Slovenska.

1 hlas

Ale no tak... Kdo chce psa bít, hůl si najde, že...?
Západní vyspělé civilizace si problém zavařily a teď už jen vytloukají klín klínem. A nepleťte do toho dotace, ty s imigrací vůbec nesouvisí. Východní blok se k problému s imigranty od začátku staví jednoznačně, včetně Babiše. Dokonce i ten dementní Zeman. A ke kterému oblbnutému stádu ovcí se řadíte vy? Ke svědkům Kalouskovým...?

3 hlasy

Zeman může být jaký chce, ale Drahoš, který podepsal proimigrační Výzvu vědců, by nyní naše zájmy ohledně migrace spíše pošlapával než hájil.

Hrozba nepřizpůsobivé imigrace je nejdůležitější problém současnosti, protože by ji nešlo jen tak vzít zpět. Lepší než nadávky by tak bylo uznat, že volba Zemana byla ta nejrozumnější z nabízených možností.

2 hlasy

Jedna věc je pomoci uprchlíkům z oblastí, postižených válkou a druhá nechat zde trvale usadit ekonomické imigranty zcela odlišných kulturních zvyklostí. Takže překrucujete fakta a křivdíte Drahošovi...
Navíc kdokoliv by byl lepší než Zeman a jeho rudá parta..
Za zmínku stojí i fakt, že prezident ČR nemá sebemenší vliv na otázku imigrace a jeho názor je v podstatě irelevantní...

0 hlasů

V té výzvě se ale jasně píše "Ti skutečně potřební musí být přijímáni a integrováni ...." Signatářům tedy jde o trvalé usazení. A migranti ze Sýrie, Iráku nebo Afriky nepochybně mají zcela odlišné kulturní zvyklosti.

Ekonomický motiv je přítomen u všech migrantů, kteří chtějí do Evropy. Jinak by přece nevážili drahou a riskatní cestu a raději by hledali azyl v některé bezpečné zemi, které je jim geograficky i kulturně bližší.

Názor prezidenta není irelevantní. To ostatně Zeman nyní ukazuje na příkladu Pocheho. Volba ministra zahraničí už může postoj diplomacie k různým požadavkům EU ohledně migrace ovlivnit docela dost. Troufám si tvrdit, že Drahoš by Pocheho jmenoval bez námitek.

1 hlas

Zase hřejivé slůvko od jalovice

2 hlasy

Sklapni debile...

2 hlasy

A neměl by tam náhodou jet zastupovat naše zájmy? A ne předem posuzovat kdo jaký je nebo není?

1 hlas

Přesně to samé nedávno slíbil.Ale sedět doma na zadku je určitě pohodlnější.Jestli jsem předevčírem ještě trochu věřil,že alespoň někdo sebere odvahu,už je mi jasné,že ne.Pak zase budeme křičet,jak s námi mávaj.Poslal bych je někam,nebýt slušně vychovaný.

2 hlasy

běž se radši zpovídat do bartolomějské,udavači.práči špinavých peněz se spolužákem.lháři a zloději.a podfukáři.potom s motykou a krysou rath do lomu.nebo jáchymov.zasypat tam díry v zemi.potom VYKOPAT do židostána.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov