Nový TÝDEN
Babiš (nejen) o bojkotu Kluse. Velký rozhovor s premiérem

05.08.2018 18:30 Rozhovor

Kalousek, zkorumpované politické strany, novináři a umělci, ti všichni mě chtějí odstranit z politiky, stěžuje si premiér Andrej Babiš v rozhovoru pro nové vydání časopisu TÝDEN. Věří, že spolupráce s Janem Hamáčkem bude jednoduší než s Bohuslavem Sobotkou, a komunistům se necítí být zavázán.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Henex (9 hlasů) 05.08.2018 20:00

    On ten "převažující názor veřejnosti" bude asi názor těch dvaceti...

  • Jeroným Pražský jr (9 hlasů) 05.08.2018 19:32

    Převažující názor veřejnosti zcela jistě není totožný s názorem...

  • o k (8 hlasů) 05.08.2018 19:33

    Jsme součástí aliance a tudíž nemám tušení, o jaké "americké válce"...

  • Dluhoslav Henex (8 hlasů) 05.08.2018 19:08

    Chtěl bych pana premiéra upozornit na převažující názor veřejnosti,...

  • Pavel Axman (6 hlasů) 05.08.2018 22:12

    Naše vojáky máme v Afhánu, aby cvičili místní armádu, aby ta byla...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Převažující názor veřejnosti rozhodně není totožný s názorem Kalouska, s názory zprofanovaných politických stran, s názory mnohých novinářů a některých umělců. A samozřejmě není totožný ani s názory, které tady prezentuje pár jednotlivců.

1 hlas

Směje se svejm voličům do xichtu. To zas bude frustrací, až jim to dojde. Jak po Klausovo ámnestii.

https://youtu.be/-OpPgoXtbBQ

0 hlasů

kdy už se ho nějaký ten žurnalista zeptá přímo na jméno toho spolužáka,co ho založil.podobné otázky dostává trump několikrát za den.nebo kdo povolil marc reich,richovi,stavět domky v karlíně,když na něj v brokolíně soudruzi semiti židi vydali ne jeden,ale dva zatykače.Rusa jsme vydali a to skoro okamžitě.

5 hlasů

Myslím, že jste si zasloužil můj hlas. Na rozdíl od vás, si nicméně myslím, že vydání Nikulina bylo naprosto správné. Ruská žádost byla účelová - chtěli ho jen povýšit. To snad došlo i vám.

0 hlasů

Chtěl bych pana premiéra upozornit na převažující názor veřejnosti, že špenáti, kteří padli v Afghánistánu, nebyli žádní hrdinové, nýbrž žoldáci válčící v americké válce a za americké zájmy. Za naše - české - tedy ani náhodou.

8 hlasů

On ten "převažující názor veřejnosti" bude asi názor těch dvaceti nicků, které používáš, šmejde...!

9 hlasů

V tomto případě bych přecejen trochu ubral. Možná jsem zaostalý, ale nechápu, proč posíláme vojáky do Afghanistánu. Chráníme před jeho obyvateli snad jeho sousední státy? Irán, Pakistán, Turkmenistán..nebo Čínu?

4 hlasy

Naše vojáky máme v Afhánu, aby cvičili místní armádu, aby ta byla schopna ubránit svoji zem před islamisty, aby lidé nemuseli utíkat a my tady nemuseli kvičet že nechceme migranty. Chápačka?
(axman.pavel@skaut.cz)

6 hlasů

haha, tohle rude vemeno axman asi snidalo novicok :-))))
nez jsme jim to tam zacli vylepsovat a cvitit tu jejich "mistni armadu" (v predkladu dodavat zbrane mudzahedinum), tak z Afghanistanu nikdo neutikal a o migrantech nebylo ani vidu ani slechu.
tak mazej zpatky do hilfesule axmane :-))))))

1 hlas

myslíte jako utíkat z těch hořících dvojčat?

1 hlas

Jsme součástí aliance a tudíž nemám tušení, o jaké "americké válce" píšete s o jakém "převažujícím názoru veřejnosti" mluvíte. Naopak - každý rozumný člověk chápe, že je nutné bojovat tam, kde je zlo, aby se zlo nedostalo k nám. Takže nelžete a uvědomte si, že zájmy našich spojenců jsou i naše zájmy. A to na rozdíl od paktu Varšavské smlouvy, kde jsme se po dlouhá léta nalézali na špatné straně barikády. Tenkrát se nás na nic neptal, ale do NATO jsme vstoupili dobrovolně a rádi a díky bohu jsme členy. Že to nese i výdaje a oběti, to je jasné.

8 hlasů

Mne trochu vadi clenstvi Turecka v NATO. A ted Macron jeste doufa je prijmout do EU spolecne s Ruskem. To se vsichni zblaznili? Nebo je to pravda o tech chemtrails?

0 hlasů

Převažující názor veřejnosti zcela jistě není totožný s názorem tohoto hlupáka. Pro všechny pohrobky Varšavské smlouvy - pokud neumíte napsat nic rozumného, tak raději mlčte. Zemřeli tři lidé.

9 hlasů

heleme se.to je o dva víc,než s těmi padáky ministerstva obrany,se kterými skoro nic neměl co do činění " padákový smrtihlav " kalousek.tak teď máme padákového smrtihlava a udavače a podfukáře a zloděje a lháře bureše.

2 hlasy

Už tady řádí od rána v nejrůznějších podobách, zmetek. Kvůli němu je zavřena diskuze, tak ty své pitomosti nacpe kamkoliv...
Zneužívá lidské neštěstí ke svým záměrům...

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov