Jan Bartošek
"Babiš nemůže být premiérem, ČSSD zvolila zbabělost"

26.11.2018 05:15 Rozhovor

UVNITŘ ANKETA. Premiér Andrej Babiš může být vydíratelný kvůli pobytu svého syna na Krymu, a navíc má jako obviněný v kauze Čapí hnízdo exkluzivitu v přístupu k informacím. Proto by měl skončit, říká v rozhovoru pro nové vydání časopisu TÝDEN místopředseda lidovců Jan Bartošek. Mluví i o svém plánu kandidovat na šéfa KDU-ČSL nebo o tom, že se ČSSD při hlasování o nedůvěře vládě zachovala jako někdo, kdo se stydí za svou holku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaroslav Beneš (13 hlasů) 26.11.2018 05:45

    Bartoškovi bych asi řekl: Čapí hnízdo stálo na možná zpochybnitelných...

  • tyden tyden (12 hlasů) 26.11.2018 07:43

    dalsi vemeno z partaje, ktera prohlasila, ze podporavat matky...

  • Jiří Zahradník (10 hlasů) 26.11.2018 09:02

    Zajímalo by mě, co je všem těm dementům z debilbloku, plátků Sorose (...

  • Jan Vacek (10 hlasů) 26.11.2018 06:06

    Je potřeba se držet podstatných věcí a vládu skutečně nezatěžovat ....

  • Karel Nakobyl (10 hlasů) 26.11.2018 05:44

    Tady čtu stranické preference za listopad - Babiš 30%, KDU ČSL 4,9% ,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

"Babiš nemůže být premiérem". A co je ti do toho slizoune. Ty o tom nemáš co rozhodovat a do budoucna ani nebudeš moci, protože z PS vyletíte za tu odpornou a smyšlenou agitaci antibabiš. Jako věřící lidovce už nikdy volit nebudu.

0 hlasů

Tohle fláternický prase,nemůže být nikdy člověkem

2 hlasy

Bartošek take nemuze byt premierem . Hlavne mu chybi volici !

2 hlasy

Bohužel na jedné straně máme byvalého Stbáka Babiše a na druhé straně kavárenské neomarxisty. Takže proti sobě bojuji komunisté s komunisty a ne vše se dívá neobolševický Brusel. Takže socialismus bohužel zvítězil přátelé!
http://www.epshark.cz/clanek/1298/od-jakese-po-burese-ii

0 hlasů

Zalez někam do díry a do té doby než vás voliči vyženou ze Sněmovny tak drž laskavě tl@mu.

4 hlasy

Když už ČSSD vlezla do té léčky Zemana a Babiše vstupem do vlády, tak už asi neměla jinou možnost než v ní zůstat. Vývoj se ale dost řítí a tak se ukáže co dál a jaký vliv to bude mít na voliče ČSSD. Poslední průzkum jim ukázal 9%, i když i to se stále vyvíjí.

0 hlasů

chudaci oranzady :-))))
oni do vlady vubec nechteli, on je tam Babis se Zemanem nalakali. jako ze do lecky pry :-)))))))

0 hlasů

Lidovci se paktují přímo s Vatikánem. Není to velezrada...?

1 hlas

Raději Babiše než tu hromadu vožralýho hnoje, padákového smrtonoše Kalouska. A nejsou to právě lidovci, kteří stáli u největší zlodějny posledních let, církevních restitucí ?

3 hlasy

Proč jen se v novodobé parlamentní historii ČSR.... flanďáci chovali vždy jako největší křiváci. Na jedné straně šli obyčejní venkovští duchovní se svými ovečkami dobrovolně na nacistická popraviště(viz.např. Lidice), na druhé straně se římští katoličtí preláti paktovali s fašouny a nacisty, a žehnali jejich křižníkům. Dodnes se političtí representanti katolické církve zúčastňují srazů vlastizrádných sudetských Němců a jejich pohrobků. Nazývají je svými milými bratry(viz např.Herman a Bělobrádek). Ani se nedivím, když část PS při vstupu lidovce exministra Luxe do PS na toho slizkého hada syčela.

2 hlasy

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Babiše jsem nevolila a nikdy volit nebudu ale p.Bartošek a všichni ostatní stále zapomínají na presumci neviny!!Sice si ANO upravilo etický kodex což je Babišovo svědomí ale jedině soud rozhodne né opozice.

2 hlasy

Koniáš Bartošek s vyboulenýma očima,z toho dementa jde strach už při pohledu.Celá tahle parta Jurečka,Bělobrad atd j to nejhorší,co v politice je.Samozřejmě s Kalouskem.

8 hlasů

politici z kdu jsou největší křiváci a prasata v politice , takža by mšly rozhodně mlčet

5 hlasů

Kolego Bartošku, já s tím také nesouhlasím, že je Babiš premiérem, co s tím uděláme. Oni říkají, že je tady DEMOKRACIE.
A jak říká pan Macron - ti kdo burcují proti voleným zástupcům se mají stydět.
Kolego, zrušme DEMOKRACII a potom si hodíme panna-orel, já mám lva.

1 hlas

Zajímalo by mě, co je všem těm dementům z debilbloku, plátků Sorose ( Seznam.cz), Bakaly Forum 24 a dalším, včetně ČT do toho, kam cestoval Babiš junior, když není občan ČR, ale Švýcarska? Už jsou horší, než byla StB a KGB
Blahoslavení chudí duchem, nebo jejich jest království nebeské.

10 hlasů

Je to boj o zdanění církevních restitucí. Lidovcům jde vždycky jen o peníze, je to banda křiváků a zaprodanců, vsadím se, že ani v Boha nevěří, jinak by se museli bát věčného pobytu v pekle.

9 hlasů

Ten Bartošel je tááák chytrej, že se mu na hlavu už ani vlasy nevejdou. No, tací lidé jsou v parlamentu zapotřebí, jinak by TV přenosy z jednání byly jen velká nuda. On sice plácá občas nesmysly, ale proč ne, vždyť je to dobrá zábava. Určitě epší než ty opršené sitcomy, kterými nás krmí naše drahá veřejnoorávní... Teď ještě všeobecně povolit kouřit Marjánu - smích si už dodáme sami.

2 hlasy

dalsi vemeno z partaje, ktera prohlasila, ze podporavat matky samozivitelky je pritez.
pry si za to mohou sami a misto zebrat u statu, si radsi maji najit chlapa.
ted se ta spina divi, ze ma hezka 4% :-))))
preju tem prasatum hezkou cesu na hnosite za padakovym vrahem a oranzadami :-))))))

12 hlasů

Babišovi nelze upřít, že se mu podařilo získat valnou většinu bývalých voličů ČSSD, tj. jak říkal Sobotka “důchodců, nízkopříjmových a matek s dětmi”. To je velká síla, většina těch nízkopříjmových jsou naši “venkované”. Tatáž struktura je původcem znovuzvolení Zemana prezidentem. Takže tihle dva borci mají stejný elektorát, stali se dvouhlavou saní v čele státu a jejich pozice je dočasně neotřesitelná. Opozici děsí možnost úspěšnosti Babišovy vlády a tím další nárůst preferencí ANO, což by vedlo k likvidaci pidistran a snížení vlivu opozice ve společnosti.
Proto ty neplodné demonstrace, nafukování afér mimo proporce, Jurečkovo kňučení....

4 hlasy

Dnes už většina občanů , až na pár placených Pražáků, chápe, že obvinění na Babiše jsou účelová a taky chápou že o ta obvinění vůbec nejde, ale jde o to odstranit Babiše a to za každou cenu. Jenže lidé jim už nevěří, oni se neštítí už ničeho a zákony a demokracie jim nic neříká. Čapí hnízdo je jen důkaz jak mizernou práci odvedli politici z ODS, KDU, TOP09 a ČSSD a i přes několikero kontrol vše bylo v pořádku. To dokazuje, že systém byl takhle úmyslně nastaven , aby mocní mohli krást ve velkém. Takže jednoduše řečeno, opozice obviňuje Babiše za to, že udělali špatné pravidla a zákony, kterých Babiš jen využil a kdyby vše fungovalo jak mělo, tak by nikdy toto nevzniklo. Viníci Čapího hnízda jsou už zmiňovaní politici uvedených stran. Víte takovýchto "čapích hnízd" jsou tu tisíce a včetně korunových dluhopisů, vytvořených Kalouskem , aby mocní a bohatí mohli legálně krást , a nikdo to nevyšetřuje a je zajímavé , že nikdo další není obviněn. Počínaje Klausem a konče Sobotkou všichni politici se velkého rozkrádání účastnili ať už přímo nebo nepřímo. EU nám mnohokráte upozorňovala na nesprávně nastavené pravidla pro EU dotace, ale politici s tím nic nedělali, maximálně kosmetické úpravy, aby se vlk nažral a koza zůstala celá . To co zde tato "demokratická" sebranka provedla za těch 25 let je neuvěřitelné, rozkradli co se dalo, podvedlo občany, zákony chrání mocné a bohaté atd. z občanů udělali otroky a podívejte se jak si politici za ty roky pomohli, většina má firmy, pozemky a tučná konta v zahraničí na zákony které jim nevyhovovali doslova kašlali, jako o přiznání majetku před a po. U většiny stačí sečíst příjem od státu a odečíst výdaje co měli a zjistíte , že tyto počty jsou divné, příklad asi takhle 3 - 2 = 8 ano takto to je a proto nikdo nepřiznával majetek a příjem. To jsou jen čísla zjistitelná. To co běželo bokem a je uloženo v zahraničí za jmény která nikdo nezná či konta u kterých neznáme majitele, to je běžný jev. To jsme tak hloupí, že se raději díváme jinam , když panstvo krade ve velkém? Už nikdy ODS, ČSSD, KDU a TOP09 nesmíme volit, jinak jsme sami sobě pro smích a mnohé to o nás říká. Jediná výjimka je u voličů KDU, ti mají v pravidlech nastavit druhou tvář a to i několikrát, jak dokazují výsledky voleb od roku 1993.
Buď jsme tak hloupí národ , nebo se toho rozkrádání díky volbě sami účastníme, máte jiné vysvětlení? pravidlech

9 hlasů

Tož "vážení " z DEMOBLOKU, totok můžete nesouhlasit, můžete protestovat a vést spory, ale to je asi tak všecko co s tím můžete dělat! Máme totok tu DEMOKRACIU, která vám hňupi nic neříká a furt jen parazitujete!!! Nakopat do ři.ti a už nevolit, hotové, vyřízené…!!!

8 hlasů

Konečně jeden ze zdravých názorů a přesně k věci. Naprosto se shodujeme, jen Vy jste to vzal vážně, já spíše ve srandě. Ony ty liberálně demagogické (to byl překlep, pardon) strany jsou opravdu pro smích - už jen takové geniální myšlenky jak "Snížíme daně, zvýšíme mzdy a sociální dávky, možná i penze... Jen nevědí z čeho to zaplatí - že by z našich snížených daní? Ale to je zatím tajné, neboť, řečeno slovy expremiera Topolánka blahé paměti : "Kdyby voliči věděli, co na ně chystáme, tak by nás nevolili.!" Svatá pravda. platilo to za Topolánka, platí to u ODS a demobloku lepšolidí dodnes.
No a pro zasmání - víte, kolik je 200 - 92= No přece vítězství, řekl pan profesor. No, už taky má svá léta, tak se nedivte. Bylo mnoho těch, co se snažili udělat ze zeměkoule zemplacku, teorii dnes již překonanou, ale v univerzitním světě asi stále živou. Takže máme tu další kuriozitu - zase jsme na světě asi první zemí, kde univezitní profesoři učí místo studentů poslance parlamentu..

4 hlasy

Je potřeba se držet podstatných věcí a vládu skutečně nezatěžovat . Politika je uměním možného. Výsledek voleb prokázal pozici A. Babiše a ČSSD využívá možnost realizovat svůj program. Ukazují se dysfunkce státního mechanizmu, firemní kauza Čapí hnizdo mohla být dávno vyřešena a podle informací by nemusela být ani předmětem trestního stíhání, důležitější je náprava chyb, a to i v pravidlech. Byrokracií a různými rituály se věci zaplétají, že se stávají těžko řešitelné.a nerespektuje se legitimita.

10 hlasů

Jen prskejte, černopr....delníci. Vaše preference hovoří za všechno. Jste v pr....deli a každý na vás kašle!

8 hlasů

Bartoškovi bych asi řekl: Čapí hnízdo stálo na možná zpochybnitelných dotacích 50 mil., které byly vráceny. "Památník" v Letech stál cca půl miliardy, která nikdy vrácena nebude a byla ukradena z peněz daňových poplatníků. ledaže by je snad uhradila Sudetendeutsche Landsmannschaft na základě dobrých vztahů Vašich členů Vašich Bělobrádka a Hermana.

13 hlasů

Máš recht. A to ještě není nic proti zlodějským církevním restitucím !

4 hlasy

Tady čtu stranické preference za listopad - Babiš 30%, KDU ČSL 4,9% , takže štěkat je potřebné, nic víc.

10 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov