Rezignace ministra
Babiš odmítl opoziční kritiku týkající se personální politiky

17.07.2018 18:40 Aktualizováno 17.07. 19:15

Rezignace ministra práce a sociálních věcí Petra Krčála (ČSSD) byla jediným možným řešením situace kolem podezření z plagiátorství v Krčálově bakalářské práci. Novinářům to v úterý řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Výběr nástupce nechává Babiš na sociální demokracii. .

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • pn pn (1 hlas) 17.07.2018 18:57

    Krcala vyhlasil ministrem stoleti Zeman. Prosim obracejte se na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Včera večer jsem se musel smát - v ČT byl veliký titulek
"Selhala vláda nebo školství?" Titulek jak hrom a tak jsem čekal , až pozvaní "odborníci" , jako obvykle z různých vesnických VŠ, se usnesou na tom, že selhala vláda, pochopitelně, vždyť ona předevčírem prvně zasedala a dodnes vůbec nic neudělala, ani nepostavila dálnice, ani nepřidala pošťákům, ani... no prostě vůbec nic neudělala. Jako obvykle, stejná nesmyslná lamenta z obrazovky zazněla, aniž jsme byli poučeni, kdo za to může..Ten první nebo ten druhý?
Už sám úvodní titulek je pitomost, dobrý tak pro diskusi mezi choromyslnými - Jak asi mohla selhat vláda, (pochopitelně ta dnešní) když ty práce padělatelů jsou staré tak 10 i více let? To snad měla vláda v předstihu - ještě dřív něž vůbec věděla, že vládou někdy bude- založit kádrové oddělení po vzoru starých bolševiků a pomocí zasloužilých soudruhů pečlivě prověřovat každého ministra, který nemá v kapse knížku důvěryhodné strany? Pochopitelně z ODS nebo lépe z TOP 09, i Starosti se šiknou. Nakonec i lidovci by mohli být uznáni jako spolehliví vzhledem k jejich vždy plodné spolupráci ve téměř každé vládě rokem 1930 počínaje. Skoro každá (mimo těch, které vedla KSČ) díky jim nedožila Vánoc.
A tak si představte tu hrůzu - ta vláda to kádrové oddělení nemá a nemá!!! Jak chce vůbec vládnout?
Nebo že by to bylo jinak? Máme dnes tolik vysokých škol, skoro každá obec středisková nějakou má - s úderným názvem, pochopitelně - slovo Demo... nebo Masa... tam chybět nesmí - že se jim ani potřebných profesorů nedostává. Jistě, jsou v různých TV, kde řeší politické kvadratury kruhu - např. jak to, že "tato vláda" způsobila již před 20ti lety povodeň dodnes utajených plagiátorů - vždyť tenkrát jsme potřebovali nutně lidi s "papírem", tak se na to příliš nehledělo a studium na Vš pro vyvolené (stranou nebo penězi) se dalo zvládnout tak za 2 - 6 měsíců, podle váhy měšce v kapse studenta nebo barvy jeho stranické legitimace. Skutečně všeobecně známou se stala prestižní univerzita od Plzně. Pochopitelně, vždyť jeden uznávaný profesor ekonomie prohlásil (než se pod to podepsal ukradeným perem) - že on špinavé peníze nezná. Tak máme alespoň inflaci špinavých papírů a ani nevíme, kolik.Ještě že, i když po mnoha letech, kdy nás tito nedoukové s akademickým titulem poučovali, jsme to přežili. ne rozdíl od mnoha hlav študovaných....

0 hlasů

Kdo se podívá na diplomku ing. Kalouska ?

0 hlasů

Všichni jsou jen hladoví diletanti. Pak to tady má k něčemu vypadat.

0 hlasů

Asi nová disciplína na vysokých školách.Opiš,zaplať,ať jsem slepý a tady máš titul.

0 hlasů

Krcala vyhlasil ministrem stoleti Zeman. Prosim obracejte se na Oucacka.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov