Hlasování o nedůvěře
Babiš: Piráti museli být na drogách, v urážkách vynikali i lidovci

23.11.2018 18:11

Hlasování o nedůvěře se podle premiéra Andreje Babiše konalo kvůli tomu, aby opozice měla možnost urážet a ponižovat předsedu vlády. V diskusi před hlasováním, které kabinet ustál, v tom podle něj vynikali hlavně Piráti a lidovci.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Dluhoslav Henex (11 hlasů) 23.11.2018 18:28

    I kdyby se otevřelo samotné peklo a přišel Satan, spíše bych se...

  • Guru Jára (9 hlasů) 23.11.2018 19:09

    Tak fláterníci,je parta vypatlanců,ale: Kdo slyšel piráty při...

  • Bohumil Stejskal (7 hlasů) 23.11.2018 19:58

    Totok hlasování v podstatě bylo o tom ve které straně su větší...

  • Karel Kostrč (6 hlasů) 23.11.2018 20:04

    Důležité je, že taškařice končí. Ted konečně zas bude čas na práci...

  • Henex (6 hlasů) 23.11.2018 18:56

    Babiš nikdy nebyl soudně potvrzen coby agent STB...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

I když vidím větu - "soudně stíhaný premiér" začne mi trochu stoupat tlak. Když se rozhodnu na někoho podat trestní oznámení a to začne být prověřováno příslušnými soudními a policejními orgány, bude dotyčný až do uzavření případu soudně stíhaný?

0 hlasů

No, a máme po ptákách, paní Müllerová, řekl včera navečer Švejk, když vypínal televizi ....
A měl pravdu - ten kýbl špíny, který vylévali opoziční, t,zv "demokratičtí" poslanci, prý způsobil kolaps čistírny splašků v Troji - nevím, zda to je pravda nebo není, ale v té hromadě nechutných lží se jedna navíc ztratí.
Takže můžeme nechat splašky splaškami, abychom ze sebe nedělali šašky, jak se o to někteří "zástupci lidu" včera snažili. Zajímavé bylo, jak ODS zapomněla na počty z obecné školy a prohlásila se vítězem - čeho? Marných nadějí nebo pláče nebo demagogie? No, nechme ji, ať se raduje, že ji t..č. chce 10% lidí, zatím co poražené ANO 3x víc. Probuzení ze sna bývá někdy kruté..... Alespoň se jí povedla záslužná věc - odlákat od počítačů své příznivce a vyhnat je do ulic, kde jim byla oznamována pravda a nic než pravda a provětrat jim mozky, poněkud těmi pravdami ucpané, mrazivým vzduchem..
Poslanci demokratičtí se snažili celých 7 hodin, dokonce i oběd vynechali, přesvědčit národ a nakonec i sami sebe, že pravdu má v tomto státě jen opozice a že koalici, ať jakkoliv úspěšnou, je třeba poslat do pekel a s Babišem v čele. Takže dospěla k názoru, že 92 poslanců ze 200 je vítězstvím demagogické - pardon, demokratické - pravice nadmíru závažným, neboť zbývajících 108 jsou poslanci pobloudilí, nedemokratičtí, populističtí a možná i fašističtí a následují dny nás čeká konec světa! Tak, jak včera prokázala nade vše - naše demokratická veřejnoprávní TV na jednom kanále - naštěstí jen na jednom. Úctu vzbuzuje, když poslancům jaksi došel dech a možná i fantazie, ona záplava těch různých "logů. ,kteří se jako trubci z hnízd dosud málo známých vyrojili do studií ČT 24 a začali svorně věštit katastrofy nás čekající. Alespoň jsme mohli s uspokojením konstatovat, že škol máme dost, učitelů rovněž a že nám v brzku absolventi , moudra dnes vstřebávající, blahý život zařídí. Alespoň nebudou další výdaje ze státního rozpočtu, strach mít nemusíme- I Smetana bude, i máslo bude........(sic nechutně drahé, ale bude!). Možná, že budou i drogy pro Piráty, - podle jejich mouder od řečnického pultu jich měli asi momentální nedostatek, příliš rychlou spotřebou vyvolaný.
No a co bude dál? Nic moc, nuda, Hradní stráž bude dále hlídat, poslanci (někteří pracovat, jiní žvanit) vláda vládnout, prezident prezidentovat, opozice demokratická demokratovat a lid si bude dál vyprávět peprrné aneknoty o poslancích a představitelích politických stran.
Včerejšek byl přesně takový , jak by ho asi ohodnotil poslancům onen bájný profesor francouzštiny z jednoho starého, ale pravdivého českého filmu svým, akutualizovaným výrokem -: "Hodiny jsou v p.... a zase jsme nic neudělali!".

1 hlas

Důležité je, že taškařice končí. Ted konečně zas bude čas na práci pro lidi.

6 hlasů

vlastne klid na praci, cas na praci pro lidi rikaji ti jini o par let pozdeji....

0 hlasů

Jakej čas na práci asi potřebuje demo žumpa v čele s ódées a černými zadnicemi ? Ty mají všechno už dopředu nalajnovaný jak dovytunelovat tento stát. Potřebují prohlasovat zase nějaký šméčka jako byly církevní, nebo solární zlodějiny. Takovejch návrhů mají plný šuplík, jen jim překáží Babiš a proto tolik prskají Snad si nemyslíte, že tihle demokrati umějí žít za vejplatu 100 papírů. Další neskutečný peníze dostávají od lobistů za všechny ty tunely proti státu v řádech 100 miliard Kč. Prosíme Babiše ať se nenechá touhle šílenou kampaní demo žumpy a Bakalo-Dvořákova hnoje ČT odradit.

0 hlasů

Mozna, ze Vam prijde Babis jako Mirek Dusin, ale ja si to opravdu nemyslim. Jen jsme vymenili kupu grazlu za jednoho. Ale sem asi zapadnete, tadz je takovych "prosime Te Babisi vyslys nas" hromada. Zatim me nikdo k tomu nenuti, zatim.

0 hlasů

A mají pravdu, příteli, neb bez práce nejsou koláče, jak pravil zajíc zajíci. Ty ještě tohle neznáš, chlapče školou povinným.

0 hlasů

Dekuji soudruhu za glosu. nelibi se mi hlasovani o duvere vlady, pripada mi samoucelne a jedina spravna cesta je v novych volbach. Na druhou stranu nesouhlasim, aby o moji budoucnosti rozhodovali narusene osoby typu Jary. Prijimame pak chovani Babise, Zemana, jak nekdo jinde vtipne napsal Macka a jim podobnych jako normu, s kterou se neda nic delat. neni to ta prace pro lidi ale pro ne samotne. Parlament slouzi mne, ne ja, jako obcan, parlamentu, nejsem zamestnanec firmy Agrofert, nevolil jsem si to. Nekteri ano a je jim tak dobre a chteji klid na praci pro firmu Agrofert. proc je treba nyni se ozvat? Treba zajistovaci prikazy jsou dobrym prikladem, co se stane s lidmi, kteri nechteji pro firmu pracovat. To volicum Agrofertu nedochazi. Priznam se Vam, mne to taky zpocatku nedoslo.

0 hlasů

Ano, je to tak. V roce 1989 to rikali presne takhle i komunisti.

0 hlasů

Totok hlasování v podstatě bylo o tom ve které straně su větší hňupi... Stupně vítězů: 1. místo - ODS, 2. místo . Piráti 3, místo Socani, O zbytku není třeba hovořit (KDU, STAN, TOP 09), to sú politické mrtvoly...

7 hlasů

Bylo by nespravedlivé zařadit kníše mezi mrtvoly, vždyt se ještě cuká.

5 hlasů

Nikoli, je to spíše zombie, ale jeho příspěvek byl hodný Trautenberka - no, ono to šlechticům myslí trochu jinak. Ovšem zombií j t.č. v parlamentu přesila........

0 hlasů

VVM vydalo volební preference v listopadu podle průzkumu od 3. do 15.11.V čitateli jsou procenta získaná v průzkumu,ve jmenovateli upravená procenta podle modelu pravděpodobnosti.
ANO 20/29,5, Piráti 10,5/14, ODS 9,5/14,5,KSČM 7/10, ČSSD 6/9, SPD 4,5/7,5,KDU 3/5, STAN 2,5/4, TOP 2,5/3

0 hlasů

Tak fláterníci,je parta vypatlanců,ale:
Kdo slyšel piráty při přestřelce ve sněmovně tak si musí myslet své, takto se projevovat se umí jen lidi IQ tykve a ne vysokoškoláci.
Asi měli bohaté rodiče že tyto vysoké školy udělali...
Jestli si někdo myslí, že Piráti jsou spásou národa,tak bych byl velmi,ale velmi opatrný!!Neustále jen plkotají o digitalizaci,ale práce žádná,jen kecy,kecy a kritika.Proč nemluví pan Michálek,že většina mladých za nim jde jen proto,že slibují legalizaci marihuany?A když včera na ČT24 prohlásil,že premiér je duševně nezpůsobilý,tak to byl vrchol hnusu od tohoto nažehleného pána!A pan Farský,tak to bylo něco!Země je zdevastována používáním pesticidů(kdo je 30 let rozhazoval po lánech?)málo dobytka!(za koho byl dobytek likvidován?),školství !(kdo jej za 30 let dostal do takového stavu?)investice(dálnice!kolik jich postavily minulé vlády?)EET-buzerace lidí?(tak ten kdo neplatí daně je buzerován?)Jak dlouho tady vládly ODS,KDU-ČSL,TOP,ODA ? Nejsou to náhodou ti,kteří desetiletí tuto zem vlekli tam, kde je v mnoha oblastech dnes?A pan Jurečka?klade otázky, na které musí!odpovědět policie,ne premiér!To by mohl vědět. Nebo snad minulé vlády zasahovaly do vyšetřování jiných(jako u Parkanové?

9 hlasů

Čapí hnízdo - Babišovy "pravdy":
1. S farmou nemám nic společného
Babiš ještě coby místopředseda vlády v roce 2013 prohlašoval: „S Čapím hnízdem nemám nic společného.“
2. Napadlo mě to u koziček v ZOO
Při natáčení dokumentu Víta Klusáka v roce 2015 Andrej Babiš o Čapím hnízdě, kde mají také menší zoo, prohlásil: „Je to ten nejlepší projekt, jaký jsem kdy vymyslel.“
3. Zpunktovala to expertka
Babiš o tom nic nevěděl, prohlásila před pár dny odbornice na eurofondy a bývalá náměstkyně jihlavského primátora za ANO Jana Mayerová. Sama sebe označila za klíčovou osobu celého případu a hlavní »pachatelku«. „Nic nekoordinoval, nic neřídil“...
4. Napadlo to moji dceru
S nejnovější verzí, koho byla farma Čapí hnízdo nápad, přispěchal Babiš o tomto víkendu. „Moje rodina si koupila firmu, která se následně ucházela o dotaci, protože moje starší dcera, která má ráda koně, měla přítelkyni, která má také ráda koně, tak vypracovala projekt.“
Takový lhář by neměl by být premiérem.
Imoba dotaci vrátila = přiznání podvodu.

Poté, co byl Babiš soudně potvrzen coby agent STB, tak prohlásil:
"Do smrti se budu odvolávat proti tomuto rozhodnutí" = vím, že jiného rozhodnutí se nedožiju, protože jiné už nebude.
Babiš by neměl být premiérem.

4 hlasy

Nechme historii historikům - faktem je, že, ať byla historie financování Čapího hnizda jakákoli, , nikomu se nic nestalo a nikdo nebyl okraden - ani stát, ani EU, ani banky. Žádost o dotaci byla řádně projednána, shledáno vše v pořádku a schválena, kontroly čerpání dotace nezjistily žádná pochybení. Využití dotace bylo shledáno zcela podle pravidel a v termínu. Dotaci vrátila jiná firma - dnešní majitel prosperujícího Čapího hnízda - mimochodem unikátní stavby a myšlenky, poté co nechtěla být vláčena tiskem. Ovšem stal se nečekaný opak - "nezávislý" tisk se postaral o obrovskou reklamu a připojili se i někteří poslanci. Proč, je nade vše jasné Obec Olbramovice má místo ruiny zajímavou atrakci i pro cizince. Dotace byla asi na úrovni 6- 8% celkových nákladů. Kolik takových projektů asi v republice je? myslí, že by se daly spočítat na prstech jedné ruky. V létě jsem se vracel z Budějovic - zastavil jsem se Olbramovicích, jen tak ze zájmu, Areál jsem znal ještě z doby, kdy ho vlastnil ZZN Benešov, nebyl využívaný a byla to ruina. nechal jsem celý areál tehdy odpojit od elektřiny, kvůli bezpečnosti.
Dnes je to hezky upravený a atraktivní areál, plný návštěvníků, restaurace plná (přesto že se říká, že je drahá a ve vesnici jsou ještě 3 podstatně levnější hospody). Děti nadšené zvířátky, která ještě neviděly, okolí upravené a čisté, obec rovněž. Tak co máte proti tomu? Je to přátelé, jen masírování mozků a předvolební antiBabiš kauza, která je uměle živena dodnes, Taky asi policii se do toho moc nechce. Ono se není celkem čeho chytit - žádná škoda nevznikla a vše bylo v pořádku.
Navíc ono neustílé omílané "trestně stíhaný" je pitomost a PI akce pravicové opozice. V našem státě - zatím - stále platí, že občan je nevinný, pokud mu není vina soudem prokázána a není za to pravomocně odsouzen. Kolik pak asi bylo těch, dokonce i pravomocně odsouzených, Klausovou amnestií omilostněno? Prezidentem , bývalým předsedou několika pravicových vlád?

Takže se ptám - proč chcete, aby Babiš odstoupil a vrátil se, až bude o "Kauze" Čapí hnízdo rozhodnuto? O kauze se může jednat kolik let (viz kauza Parkanové s letadly) a strůjci i propagátoři tohoto nesmyslného návrhu tiše a skrytě doufají, že mezi tím v klidu zařídí, aby se již nikdy do politiky nevrátí. Prostě se ho šíleně bojí - to je ten pravý důvod - on dělá příliš moc pro obyčejné lidi a to dnešní opozice nikdy neuměla a neumí.

A současná nechutná "Takykauza" Babiš jun., mimo snůšky nesmyslů a lží spíše opozici škodí než prospívá. Ale to je jiná kapitola, prokazující, ře se opoziční "demokrati" i nadále nebudou štítit žádné špíny a lži. Prostě se drží pravidla, že účel světí prostředky, ať je špinavý jakkoli!

0 hlasů

Pán je z řady těch,kteří neví,jak to s tou StB /ani neví,jak se to píše/ tenkrát bylo. Byla part těch, kteří tam běhali dobrovolně /Havel, Drahoš/ s vidinou nějaký benefit a také jeza svoji aktivitu v devadesátých letech dostali v podobě čistých lustračních osvědčeních. A byli ti, kteří to měli v pracovní náplni - ředitel velkého podniku, velitel závodní stráže kterýkoliv vyšší pracovník v zahraničí,zejména v obchodu - Babiš,a další. Ti první jsou hodné krysy a ti druzí zlí a nehodní vaší pozornosti. Já také,jako vedoucí ostrahy jistého podniku, jsem na seznamech spolupracovníků StB. Přitom ani nevím,kde měla kancelář.

1 hlas

Jo jo, Babiš moc kecá. Má to nechat tak, nebo říct: Tady je kopie žádosti o dotaci pro hnízdo a kdo v ní najde falešné údaje, tomu dám sto tisíc.

1 hlas

Woe a kde jsi na to přišel že byl Babiš soudně potvrzen agentem StB? Celý ten proces byl zmatečný (viz. i dole Henex). Protože ÚPN je podle sodní stolice věcně nepříslušný( i když to začali vyřvávat oni), a na druhé straně ten samý soud ve výroku nerozhodl kdo má být žalován a kdo nese za zveřejnění zodpovědnost! Dále „nezaujatý“ slovenský soud neuznal svědectví dvou přísl.StB (krom toho že zpochybňoval jejich věrohodnost),a prý také ještě po 28 letech nebyli zproštěni mlčenlivosti. I když útvar neexistuje a je zde jiné pol.zřízení ( po válce zřejmě taky nesměli nacističtí agenti vypovídat, protože je Canaris nezbavil mlčenlivosti) Zatímco těm přísl. StB co svědčili proti Babišovi uznal svědeckou výpověď! Na to by snad nepřišel ani ten růžovolící mamánek Pospíšil z plzeňských práv. A nakonec každý stát má ekonomickou rozvědku(se kterou měl údajně Babiš spolupracovat), která nezná v kartách bráchu, a v posteli ségru. Před pár léty Švýcaři vyhulili několik židů za průmyslovou špionáž. I když jsou to ideoví bratři.

3 hlasy

Běž trollovat jinam debílku,umíš napsat něco z tvé duté hlavy?

3 hlasy

Babiš nikdy nebyl soudně potvrzen coby agent STB...

6 hlasů

Babiš prohrál soud - budu se soudit až do smrti vzkázal.
https://zpravy.idnes.cz/andrej-babis-soud-slovensko-stb-dnd-/zahranicni.aspx?c=A180213_132429_zahranicni_ert

3 hlasy

Babiš zažaloval slovenský ÚPN, že je veden neoprávněně ve svazcích. Tento soud vyhrál! Ústavní soud posléze rozsudek zrušil, protože ÚPN prý není ten, kdo by měl být žalován.
Vaše právní vědomí je mizivé, schopnost porozumět dokumentům od soudu taktéž. Radši nepište...

6 hlasů

Já kdysi zažaloval ZV ROH,se kterým jsem měl podepsanou smlouvu a soud rozhodl,že vše bylo neplatné,protože ZV nemá právní subjektivitu a smlouva měla být sjednána a pak zažalována ZO. Člověk se učí.

0 hlasů

I kdyby se otevřelo samotné peklo a přišel Satan, spíše bych se smířil s ním než s návratem toho vožralého hulváta, padákového smrtihlava Kalouska. Gratulace panu Babišovi, resp.totalitní pražská kavárna znova a zase dostala přes hubu. A to se mi moc líbí !

11 hlasů

Nojo Dluhoslave, ale celých 92 poslanců PS prý nedůvěřuje vládě. Co na tom že ten Demagogický xindl dostal bodlo do řiti. Hitlerovské hlavní velení taky hlásilo (když je mužík hnal před sebou) že ustpoupili do předem připravených pozic aby vyrovnali frontu! :)

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov