Skládání vlády
Babiš: Řekne-li holka desetkrát ne, už ji taky dál neotravujete

20.11.2017 13:45

Hnutí ANO chce oslovit sněmovní strany s programovým prohlášením své menšinové vlády poté, co záměr představí prezidentovi Miloši Zemanovi. Předseda hnutí Andrej Babiš před ustavující schůzí sněmovny zopakoval, že vítěz voleb nedostal šanci na sestavení většiny, protože ostatní strany spolupráci striktně odmítly.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • karel ledvinka (2 hlasy) 20.11.2017 14:12

    to samé o evropě.když řeknou 10x ne dotacím,ale ta TOUHA tam je,po...

  • karel ledvinka (1 hlas) 20.11.2017 14:47

    ale děte,čo bol to!aspoň jsem tentokrát přesný,ne?fakta jsou holt...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

to samé o evropě.když řeknou 10x ne dotacím,ale ta TOUHA tam je,po jedenácté je zlomíte podfukem.vytrvalost růže přináší.a ted po něm jde evropský dvůr účetních,hajzldědkovi.vostuda pro republiku.

2 hlasy

Ty umaštěné jelito on si ty dotace sám vymyslel,ty dotace bere stejně celá Evropa a ty dluhopisy použilo dalších 700 podnikatelů ty nikdo nenahání a přitom je vymyslel tvj guru ožralej vrah Kalousek.

0 hlasů

nemlžte a netykejte.uvidíme jestli ho vydá nová sněmovna.stará ho vydala z nějakého důvodu.potom uvidíme jak se bude bránit.podfuky se dělat nemají,viz mojžíš.udávat ovšem mají semiti židi v krvi,při nejmenším od španělské inquizice,kdy udávali jeden druhého.ne-li dříve.udělal jste chybu ve slově tvůj-tvj-asi překlep.celý příspěvek ofšem nemá úroveň.nadávání je slabé,tyká každý blbý/starý komouš.i ta pofidérní snaha o mlžení je na úrovni žáků pomocné školy,kteří skončili bez diplomu o úspěšné docházce,když nic líp.

0 hlasů

Na ty vaše bláboly už nejde reagovat,zasekl se vám kafemlejnek

0 hlasů

ale děte,čo bol to!aspoň jsem tentokrát přesný,ne?fakta jsou holt fakta.

1 hlas

Zalez někam pod hadr blbe nedokážeš bez chyb sesmolit ani celou větu howne

0 hlasů

máte velmi hnusné způsoby.za prvé mi tykáte,což je neslušné.za druhé nadáváte bez udání důvodu.ukažte ty chyby podle vás.mimochodem, vaším příspěvkem jen dokazujete a ukazujete jak nízké je vaše IQ.ani nadávat vám moc nejde.ovšem pro pravdu se každý štětí.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov