Ruská reprezentace
Babiš souhlasí s vyhoštěním diplomatů. Informoval už i Zemana

23.03.2018 13:50

Premiér v demisi Andrej Babiš informoval prezidenta Miloše Zemana o plánu na vyhoštění několika ruských diplomatů kvůli kauze použití nervové látky v Británii. Babiš to v pátek řekl v Bruselu novinářům na konci summitu EU, který jednoznačně souhlasil s názorem britské vlády, že za incident je s největší pravděpodobností odpovědná Ruská federace.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Emanuel Bacigala (6 hlasů) 23.03.2018 14:09

    Babiš leze Bruselu do pr…. víc jak svého času Sobotka. Tento týden se...

  • Jan Dvořák (3 hlasy) 23.03.2018 14:07

    Babiši, Babiši. Kdo zradil jednou (Mnichov 1938), zradí i po druhé. ...

  • Jiřina - (3 hlasy) 23.03.2018 15:18

    Tak už nejen naše rádoby pravice, už i Bavbiš se chová jako opička...

  • karel ledvinka (2 hlasy) 23.03.2018 14:19

    důkazy ŽÁDNÉ.zeman bude muset pověřit sestavením vlády okamůru a...

  • Karol Hallik (2 hlasy) 23.03.2018 15:58

    Babiš mne velice zklamal,neměl zapotřebí se vlamovat do prdele...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Myslím si, že nejlepší by bylo, využít příležitosti a vyhostit všechny ruské "diplomaty". Rusové by se pravděpodobně zachovali stejně a až by vody opadly, mohli bychom se s nimi shodnout na nějakém rozumném a odpovídajícím stavu. Vím, že je to iluze, ale normální, nepřipos*aná země by to udělala, protože nepoměr, který tady v tomto směru vládne, je do nebe volající.

1 hlas

Absurdní hysterie.
Pokud se Skripal dopustil vlastizrady tak za to byla odjakživa kulka. Novičok posloužil podobně.
A pokud si vyřídil účty Rus s Rusem, tak co do toho ostatní strkají nos?

1 hlas

Vy nestrkejte nos do všeho. Vaše doména je přece rozpočtová politika a hlavně problém, že ČT má rozpočet vyšší, neý celé zdravotnictví. Tak se věnujte to mu, na co jste vzdělán a nepleťte se do mezinárodních vztahů.

0 hlasů

Babiš mne velice zklamal,neměl zapotřebí se vlamovat do prdele západu.Na rusáky to bylo stejně vše připravené,usáckej rukopis je pořád stejný

2 hlasy

Tak už nejen naše rádoby pravice, už i Bavbiš se chová jako opička Brusselu. Důkazy nula, nula nic, jen domněnky, ani soud, ale tresty už padají. Já vím, že Rusové jsou všeho schopná, ale tady mi přijde, že se někdo sakra snažil, aby to vypadalo jako od Rusů!! Byl to totiž DVOJITÝ agent, nemusel štvát jen Rusy!!!! V 38 si taky západní země myslely, že mají pravdu a měly???

3 hlasy

Z mého pohledu nemám důvod Kalouskovi nevěřit. Existuje "velice vysoká pravděpodobnost", že jste u Čapího hnízda podváděl !!!!!

0 hlasů

Pan Babiš se musí zavděčit bruselské byrokracii, aby jej vzala do "klubu". Předseda vlády bez důvěry, trestní obvinění a podezření ze spolupráce s STB jej činí "neplnohodnotným " předsedou vlády. Většina států EU se k výzvě nepřipojila, jim nestačí pouhé nařčení bez důkazů.
Náš "Za-orálek č.2" se doma chová jako dravec a v Bruselu jako vrabec.

0 hlasů

důkazy ŽÁDNÉ.zeman bude muset pověřit sestavením vlády okamůru a vypovědět tudle vládu.ale až po odbručení trestů v šatlavách.nebo nové volby.

2 hlasy

Babiš leze Bruselu do pr…. víc jak svého času Sobotka. Tento týden se tam definitivně odkopal. Není se co divit, bojí se o miliardy na dotace pro AGROfert. Je to nejhorší premiér v novodobé historii.

6 hlasů

Babiši, Babiši. Kdo zradil jednou (Mnichov 1938), zradí i po druhé.
Pokud téhle lži věříš, nemáš co dělat v čele vlády dosud suverénního státu.

3 hlasy

S Burešem jsem zatím nesouhlasil v ničem, nevěřím mu a jeho charakter přímo nesnáším. Ani v tomto nemá pravdu. Rusáky by totiž bylo potřeba vypráskat odsud všechny. Ponechat jednoho či dva diplomaty, pár jejich asistentů a zbytek ven, ať si Zeman brečí jak chce (nakonec, mohl by jít klidně s nimi). Včera bylo pozdě.

0 hlasů

po třetí.jalta byla druhá.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov