Hledá se partner
Babiš stanovil tým vyjednavačů. S Okamurou to asi neklapne

22.10.2017 00:00 Aktualizováno 22.10. 01:30

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš po vítězství ve volbách oslovil všechny strany, které se dostaly do sněmovny, a nabídl jim spolupráci. Doufá, že ho prezident Miloš Zeman pověří sestavením vlády. Chce, aby nový kabinet vznikl co nejrychleji. Ještě dnes večer se sejde výbor hnutí ANO, který určí trojici vyjednávačů, řekl Babiš novinářům.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (3 hlasy) 22.10.2017 11:17

    v techto volbach dostali na frak hlavne novinari a predevsim ti z...

  • Honza Ježek (1 hlas) 22.10.2017 12:39

    S Okamurou ti to fakt asi ty slovenskej estébáku a podvodníku s...

  • Jeroným Pražský jr (1 hlas) 21.10.2017 19:52

    Kalousek prezije vsechno. Vzdyt byste vy chudaku nemel o cem psat. A...

  • Bad Robot (1 hlas) 21.10.2017 19:34

    Vitac RuSSaku a troll Patrik... ) . KREMLEBOTI, RUSKA PATA KOLONA,...

  • Bad Robot (1 hlas) 21.10.2017 19:31

    Nesystemovy Faltynek ...) . Jedním ze dvou místopředsedů...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

S Okamurou ti to fakt asi ty slovenskej estébáku a podvodníku s dotacema fakt nevyjde. Uvidíme, jak se projeví charaktery těch ostatních. příjemně překvapil Fiala, ovšem i ti další hlásají , že s tebou do party nepůjdou. Ostuda na entou- podvodník, cizinec v čele České republiky!! Fakt to nemůžu vydejchat a věřím, že se to brzo pos.re a budou předčasné volby. Todleto neni možný!!!

1 hlas

koho byste si přál v čele vlády, za jakou stranu?

0 hlasů

Je to komouš a nejspíše také extremista...

0 hlasů

v techto volbach dostali na frak hlavne novinari a predevsim ti z CT--tak okate plivali na Babise a Okamuru-ze je volici naschval ignorovali a kopli do ....

3 hlasy

Národ,který se nepoučí ze své historie,je odsouzen ji opakovat.Oni vám to Rusové pěkně osladí.

0 hlasů

Nesystemovy Faltynek ...)
.
Jedním ze dvou místopředsedů politického hnutí je Jaroslav Faltýnek.
Nynější člen představenstva Babišova Agrofert Holdingu patřil před 12 lety mezi utajované sponzory senátní kampaně tehdejšího ministra a místopředsedy vlády Jana Kavana.
Kavan sice sponzorství popřel, sám Faltýnek jej potvrdil s tím, že částku věnovanou politikovi si již nepamatuje.
.
Později novinářům ale řekl, že Kavanovi věnoval pro kampaň pouze burčák (více o sponzorství Jana Kavana čtěte zde).
http://zpravy.idnes.cz/domaci.aspx?c=A011125_210308_domaci_was
.
Jan Kavan
Kavan je kontroverzní osobou české politiky. Mimo jiné figuroval v kauze kolem moskevského Českého domu (šlo o jeho údajný nevýhodný pronájem), u letounů Gripen (Kavan švédským novinářům v přestrojení za zbrojaře nepřímo řekl, že čeští politici se nechali kvůli nákupu letounů korumpovat).
.
Před třemi lety zase vzbudil odpor své domovské ČSSD kvůli schůzce s představiteli hnutí HAMAS.
.
Pro Kavana to byl problém, protože Faltýnek je bývalým místopředsedou představenstva firmy Tchecomalt Group. Kvůli ní českému státu tehdy hrozila arbitráž a sama firma se ocitla v podezření, že ji její management obětoval v uměle vyvolaném konkurzu poté, co získala třímiliardový úvěr od tehdejší IPB banky.
.
O arbitráž tehdy usiloval holandský fond Lento Investment, který tvrdil, že konkurzem přišel o svůj majetek v hodnotě několika set milionů korun.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/kym-se-obklopuje-babis-v-ano-2011-dkx-/domaci.aspx?c=A120801_155002_domaci_hv

1 hlas

Volil jsem SPD, takže spokojenost. Ale snad ještě větší radost mám, že se konečně podařilo vyfackovat z parlamentu tu hanebnou a vlastizrádnou krysu, která tolika lidem ublížila, padákového smrtonoše Kalouska. Teď by ještě chtělo toho špinavého švába dostat před soud.

0 hlasů

Kalousek prezije vsechno. Vzdyt byste vy chudaku nemel o cem psat. A vase prispevky jsou tak uzasne, hlavne kdyz fandte Rusku...

1 hlas

nejhorší zpráva Kalousek a já dodávám také a Benda přežijí všechni i zemětřesení s epicentrem ve sněmovně bohužel

0 hlasů

Vitac RuSSaku a troll Patrik... )
.
KREMLEBOTI, RUSKA PATA KOLONA, PUTINOIDI, RUSKA AMBASÁDA
Stanislav Soukup 26.09.2017 09:47
GELIMER
Rusku fandím a fandit budu. Západ se začal chovat neurvale, agresívně a arogantně, i vůči naší zemi, potřebuje konkurenci jako prase drbání. A není to Rusko, ale Západ, kdo nám cpe muslimy a vyhrožuje tresty, pokud tohle Alláhovo svinstvo nebudeme krmit.
.
Patrik Švantner 20.09.2017 19:13
HILDERICH
Rusku fandím. Západ, který se chová arogantně a agresívně, i vůči nám, potřebuje protiváhu.
.
Patrik Švantner 07.10.2016 12:00
HILDERICH
Správná a dobrá věc, Rusku fandím. USA musí, prostě musí mít konkurenci a protiváhu. Jedině tak se budou chovat alespoň trochu kultivovaně.
.
Patrik Švantner 25.08.2016 12:11
Hilderich
Rusku a Rusům fandím, USA musí mít konkurenci a protiváhu. Ostatně není to Rusko, ale Unie a USáci, kdo sem k nám cpe islám a vyhrožuje sankcemi a tresty, pokud tohle krvelačné svinstvo nepřijmeme a nebudeme o ně pečovat.
.
Tadeáš Hájek 03.08.2017 10:48
PLACERIAS
Rusku fandím. Takzvaný Západ, který se v poslední době začal chovat mimořádně arogantně a agresívně, potřebuje konkurenci a protiváhu. Ostatně není to Rusko, nýbrž Západ, který sem k nám cpe muslimy a vyhrožuje tresty a sankcemi, pokud se nepodřídíme.
.
Kamil Podlešák 12.04.2017 14:36
HUNERICH
Rusku fandím. Rusko sem k nám totiž necpe muslimy a naprosto idiotskou legislativu.A nevyhrožuje sankcemi, pokud se nepodřídíme. Takzvaný Západ ano. Pro mne je nepřítel v Bruselu, sídle eurobolševika.
.
Ladislav Šťastný 07.09.2017 11:31
TLALOC
Putinovi a Rusku fandím. Zcela jednoznačně. Západ, který se v poslední době chová arogantně, neurvale a agresívně - a to i vůči nám, když nám v souvislosti s muslimy neustále něčím vyhrožuje -, potřebuje konkurenci.
.
Ladislav Šťastný 24.09.2017 12:45
TLALOC
Rusku fandím. Zcela jednoznačně. Západ se v poslední době začal chovat neurvale a agresívně, i vůči nám, potřebuje konkurenci a protiváhu. A kdyby USA vymyslely nějakou válku, ihned bych přeběhl frontu a přidal se k Rusům.
.
Kamil Vont 30.03.2015 09:37
NARMER
Rusku a Rusům fandím. Fandím jim proto, protože chci, aby měli USáci konkurenci. Když ji nemají, chovají se jako dobytek. Momentálně nás Obama zastrašuje svou plechovou kavalérií a svými špenáty.
.
Ladislav Heřman 23.12.2016 11:18
Monomach
Rusku a Rusům fandím, protože Západ, který to s agresivitou, arogancí a neurvalostí začal přehánět, potřebuje konkurenci. Proto taky fandím Číně.
.
Ladislav Šťastný 16.10.2017 12:14
TLALOC
SPD zcela jednoznačně budu volit. Nechci zde totiž to barbarské svinstvo, islám, a odmítám buzeraci a vydírání toho bolševického monstra, Evropské unie, které se k nám chová jako k nějaké své bezprávné kolonii.
.
Ladislav Šťastný 03.10.2017 11:19
TLALOC
Volím SPD, protože zde nechci to barbarské a totalitní svinstvo, islám, a odmítám Evropskou unii, která nás zbavila samostatnosti a suverenity a chová se k nám jako k nějaké podřízené kolonii. Mimochodem, lidovci se opakovaně vlísávali do přízně sudetským nacistům, jmenovitě Herman, je zcela legitimní je považovat za vlastizrádce.
.
Ladislav Šťastný 20.10.2017 11:29
TLALOC
SPD volím. Nechci zde totiž to barbarské svinstvo, islám, a odmítám permanentní výhrůžky a vydírání toho bolševického monstra, Evropské unie, která se k nám chová jako k nějakému svému vazalovi.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov