Minulý režim
Babiš trvá na svém, že s StB nespolupracoval. Soud rozhodl jinak

13.02.2018 14:27 Aktualizováno 13.02. 15:38

Bratislavský krajský soud v obnoveném líčení zamítl žalobu českého premiéra v demisi Andreje Babiše, že je neoprávněně veden v archivních svazcích někdejší československé tajné policie StB jako agent. Sdělil to mluvčí soudu Pavol Adamčiak.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • jadoles nepojedu (7 hlasů) 13.02.2018 14:57

    Když se někdo chová jako práskač a práskačské metody mu přijdou...

  • Jeroným Pražský jr (7 hlasů) 13.02.2018 15:38

    Máme co si zasloužíme. STBáka premiérem, vlastizrádce prezidentem....

  • Jeroným Pražský jr (6 hlasů) 13.02.2018 15:48

    Tak tohle je vrchol ubohosti. Jinými slovy Babiš je sice udavač ale...

  • Jeroným Pražský jrr (6 hlasů) 13.02.2018 16:55

    Největší estebák byl Havel a jeho parta Kocáb,Horáček a nekonečně moc...

  • Patrik Vesecký (6 hlasů) 13.02.2018 15:39

    Tak StB určitě nebyla horší než americká CIA. Ta ve světě povraždila...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

To je zase cint! Babiš podal žalobu proti rosudku soudu nižší inštance. A ten potvrdil, že StBák byl! Pokud to krajský soud smetl ze stolu, tak je soudruh Bureš nepřesvědčil o svá čistotě.

0 hlasů

Všeci lžů, všeci kradnů, enem já mám svatozár. Kdy my už se těch komunistů a StBáků zbavíme?

0 hlasů

Zase budu osočen, že bráním Babiše, ale...
Četli jste vůbec ten článek?
Babiš nebyl soudem usvědčen, že je agentem STB, ale žaloba byla zamítnuta z nedostatku aktivní legitimace, tj. Babiš ji podal na nesprávnou instituci. Soud se vůbec jeho činností nezabýval. I ti politici si všichni cintají na pentli. prostě je potřeba toho Babiše zničit...

0 hlasů

Ale no tak...
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kompletni-spis-s - polupracovnika-stb-andreje-babise/r~i:gallery:3154 - 7/

https://neovlivni.cz/slovensky-soud-rozhodl-cesky-premier-byl-udavac-stb/

0 hlasů

To citujete ty správné zdroje rodiny Bakalových.Těm se nedá věřit ani ten jejich název Proč neotisknou celé znění rozhodnutí,aby bylo zřejmé,že se jedná o zamítnutí žaloby a ne potvrzení spolupráce. Vždyť už ani Kalouskovo televize (ČT) nezpívá nadšením.

0 hlasů

Nezáleží na tom. Daleko důležitější je neustupovat bruselskému diktátu a zbavit se ho referendem o czexitu.

1 hlas

Několik vtípků z jiné diskuze:
Přijde dotační podvodník, miliardář a estébák do baru.
Číšník se ptá: Co si dáte, pane premiére?

Andrej Babiš přišel do školy a začal před dětmi hovořit o ekonomice. Po 15 minutach vidi, že to děti nezajímá tak říká. Tak děti změníme téma. Můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Mařenka a říká. Já mám na Vás tři otázky. 1 - jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnizda v době čerpání dotací EU? 3 - Z čeho jste koupil dlohopisy? Babiš se začne potit neví co říci a v tom zazvoní a děti vyběhnou na chodbu. Po 15 minutách přestávka skončí a Babiš pokračuje. Tak děti můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Pepíček a říká. Já mám na Vás pět otázek. 1- jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnizda v době čerpání dotací EU? 3- Z čeho jste koupil dlohopisy? 4- proč zvonilo o 30 minut dřív? 5- Kam zmizela Maruška?

1 hlas

Ta sv*ně estébácká je premiérem. Nejen, že je to podvodník a zloděj, ale i usvědčený agent Stb. Co jste to za lidi? Nestydíte se ani trochu?

3 hlasy

Nelze než s vámi souhlasit! Já mám svědomí čisté, já ho nevolil, ale těch v mé okolí, kteří se nenechali jakkoli přesvědčit a volili tohohle slovenskýho šm.jda bylo hafo!

0 hlasů

Je to lidumil, má lidi rád. Vobzvláště dobře propečený.

https://youtu.be/-OpPgoXtbBQ

0 hlasů

Pokud by Babiš stále nelhal a řekl by "ano, byl jsem u STB, jako pracovník zahraničního obchodu jsem musel spolupracovat", nebo "je možné, že při financování Čapího hnízda se stala chyba, prověřím to a napravím", atd,atd, tak bych to asi skousnul, ale jeho věčné lhaní je něco nechutného. Zaráží mne, že to tolika lidem nevadí, že z nich dělá pitomečky.

0 hlasů

Myslím, že se s vaším názorem dá, do jisté míry, souhlasit, i když ne na post premiéra. Na tom nemá agent Stb a obviněný zlodějský podvodník co dělat.

2 hlasy

Ano, naprostý souhlas. Je to smutné kino.

0 hlasů

Jasný důkaz chybí. V době kdy STB důstojníci pracují na důležitých, skvěle placených postech pro ČSSD je to celkem směšné divadlo.

3 hlasy

Buď spolupracoval, nebo ne. Každý, kdo znal předlistopadovou praxi ví, že pokud vyjížděl pravidelně do ciziny a pracoval v ZO, musel být v kontaktu s Stb. Že glejt podepsal, je jasné a jeho zapírání je nesmyslné. Jestli opravdu spolupracoval a jestli někomu zničil život, to nelze tak lehce dokázat, ale záleží na tom? Drzejšího darebáka, než je on, jsem nezažil a to už jsem léta v penzi.

6 hlasů

bureš je usvědčen jako semitský žid udavač,čurda taky.teď to chce vyšetřit,kolik semitů židů se podílelo na udání těch pěti úv ksč za druhé světové.

0 hlasů

Papír snese všechno a je potřeba soudit činy, ne papíry. Pozor na ty hony na čarodějice a ideologické rozsudky, k čemu to vede, víme dobře z počátku 50 let. Nikomu snad nedošlo, že rozhodování soudu o nějaké spolupráci či nespolupráci s politickým protivníkem je politickým procesem.

2 hlasy

...ale no to snad né... To nemůžete myslet vážně....

1 hlas

Nějak mi uniklo, že je Babiš součástí zinscenovaného procesu ve kterém mu hrozí trest smrti. Ten kdyby se choval jako Herodes tak bude tvrdit, že je nevinný.

3 hlasy

Ale Herodes byl prý nevinný, to že nechal vraždit nemluvňata prý není pravda...

1 hlas

Papír snese všechno a je potřeba soudit činy, ne papíry. Pozor na ty hony na čarodějice a ideologické rozsudky, k čemu to vede, víme dobře z počátku 50 let. Nikomu snad nedošlo, že rozhodování soudu o nějaké spolupráci či nespolupráci s politickým protivníkem je politickým procesem.

1 hlas

"Lekar" Marcel Hallik je estebak. Ted se k tomu priznal. Zivot mu po listopadu 89 zkazila CIA, FBI, Mossad, iluminati, chemtrails a proto zasadne neopousti domov bez alobalovych trenyrek:-)

2 hlasy

Vrať se zpátky do chlíva,nebo rovnou do něčí prdele hňupe

0 hlasů

Ty to takhle delas, Marceli?

2 hlasy

To je krasne sledovat, jak si chovanci v Berkovicich hraji na udatne estebaky. Hallik, Jeronym jrr. Za minuleho rezimu tihle dva vykuci nanejvys nosili pasky PS VB a protoze je Hallik rozumu mdleho, nosil ji na cele:-)

2 hlasy

Co dělá tvá dřevěná hnáta?Zase jsi ji zalomil do svý ukrajinský matky?Nebo ti špatně vysrkla hnis z baldy

0 hlasů

Je videt Marceli ze mas nejakou uchylku. To mas z piti te spinave vody:-)

1 hlas

Největší estebák byl Havel a jeho parta Kocáb,Horáček a nekonečně moc disidentů.Naštěstí hned po 89 lidvec Sacher všechno skartoval

6 hlasů

Pozor Hallík...!

0 hlasů

To ti poseptal dedecek Marcel Hallik? Co tam jeste mas?

2 hlasy

Byl či nebyl?
Z těch soudů by jeden blil.
Stejně se jim nedá věřit ani pozdrav.
Doufám, že jim to Babiš spočítá a žádné zvyšování platů nebude.

3 hlasy

Pozor Hallík...!

0 hlasů

Babis zvysuje platy soudcu na Slovensku? Ty budes asi rozumu mdleho:--)

2 hlasy

Takže jedinec na kterého může být národ náležitě hrdý. Vzor pro mládež, ba co dím, vzor ctností pro celý svět!

1 hlas

Když jseš tak chytrej,prosím popiš činnost Stb,víš kulový smrade,jen kalíš vodu rudý vemeno

0 hlasů

Také Vám přeji hezké odpoledne, pane Halík.

4 hlasy

Hlavne tu vodu pak nepij:-)

0 hlasů

Na to jsi odborník ty a tvoje incestní rodina-navíc nemocná

0 hlasů

Důležité je, že ANO v čele s p. Babišem s velkým náskokem vyhrálo podzimní parlamentní volby a tedy je p. Babiš po právu premiérem ČR, i když zatím v demisi. Čo bolo, to bolo, terazky som premiérom. Vám všem co tady ve svých příspěvcích vyskakujete proti p. Babišovi je to na velké nic, protože hlavní je, že p. Babiš má důvěru p. prezidenta a velké většiny obyvatel ČR (viz výsledky voleb).

3 hlasy

Pozor Hallík...!

1 hlas

Jasná účelovka. Špinavá práce CIA na objednávku pražské kavárny!

5 hlasů

Kdo byl před r.1989 zaměstnán na PZO byl automaticky veden u Stb,byla to ekonomická rozvědka.Dnes to funguje stejně,jen se vše jinak jmenuje.Většina smradů netuší ,co Stb vůbec byla.Samozřejmě byl tuším druhý odbor pro boj s vnitřním nepřítelem,nebo tak nějak.Ale to je o něčem jiném.Tam byl Havel a všichni podobní donašeči-disidenti

3 hlasy

Předpokládám, že jste se do STB též vehementně hlásil, ale protože jste nevěděl, zda jste donašeč či disident, navíc mdlého rozumu, tak vás nepřijali. Takže PSVB, že??? :-)

3 hlasy

Máš to víc vymaštěný,než jsem tušil,uděláš nejlíp,když poskytneš semeno svýmu fotrovi,už tě čeká s rozevřeným a hnisajícím rektem

0 hlasů

Jdi do prdele zmetku

1 hlas

A kdo nebyl u STB ? Snad jedině politici mladší 45 let !

1 hlas

bureš s ano dostali nejvíc hlasů,ale šanci po prvním pokusu o sestavení vlády by měl dostat někdo jiný.co na toho zemana mají?vnitro,masjlofka?pověřte sestavením vlády okamůru.

0 hlasů

zase meleš chujoviny žide

0 hlasů

netykejte.komplex inferioryty?

0 hlasů

Tak StB určitě nebyla horší než americká CIA. Ta ve světě povraždila tisíce lidí, svrhávala legálně zvolené vlády, dopouštěla se mučení. Moře svinstva. Tolik svinstva na hrbu bývalá StB určitě nemá.

6 hlasů

Tak tohle je vrchol ubohosti. Jinými slovy Babiš je sice udavač ale protože někde v USA něco páchala CIA tak je to v pořádku?
Vy musíte být ruský troll, tyhle hovadiny lezou zásadně z této kanalizace.

6 hlasů

No nevím jestli StB byla horší než CIA, ale s Gestapem byla tak na stejno. Tedy premiér konfidentem Gestapa by nevadil?

3 hlasy

horší už je jenom to,když za inquizice udávali semiti židi jeden druhého.i když věděli o upalování a auto da fé.

0 hlasů

Máme co si zasloužíme. STBáka premiérem, vlastizrádce prezidentem. Burani a hlupáci jsou takto spokojeni, toto je výsledek jejich voleb.

7 hlasů

Vyndejte si ruku z nočníku, milostivej pane, nějak se vám špatně přemejšlí. Zese jste se přejed teplejch buchet.

1 hlas

Tobě zase mama vysrkla zbytek mozečku přes hnijícího baldu,proto meleš nesmysly hňupe hloupej

1 hlas

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Soudům se dneska nedá věřit, jeden lump větší jak druhý.Babišovi nezůstává nic jiné než se soudit.Jenom nedávno 5 dnů před volbami Slovenský soud vytáhl nevím z jaké díry na stůl akci "StB" nechci někomu křivdit ale svázanost jurisdikce SR a ČR je - tak není problém zavolat a dát věci do oběhu. Dál vidíme co se děje

3 hlasy

Chybí mi v tomto případě podepsaný vázací akt , či jiné hodnoverné dúkazy.Už je to trapné,co se přát tady řeší,to je samý Babiš a Okamura.Asi nechtějí,aby tady udělali pořádek nebo chtějí vyprovokovat občanskou válku.Nakonec to svedou na prezidenta.

5 hlasů

To udělat mě tak s tou Stb začnu spolupracovat na plnej úvazek a přidám ještě KGB PVC a STÁZI Merkelovou

1 hlas

Když se někdo chová jako práskač a práskačské metody mu přijdou natolik normální,že je chce zavádět do praxe(a to on dělá,viz účtenkovka)je to práskač.A může se soudit jak chce.

7 hlasů

Tobě zase mama vysrkla zbytek mozečku přes hnijícího baldu,proto meleš nesmysly hňupe

1 hlas

Když nemáš argument,jsi sprostý a urážíš.Značka slabochů.Vlastně tě lituju.

4 hlasy

Jdi do prdele .uraku

1 hlas

Tebe urazit ani nejde,takový poddruh živočicha není nikde vidět hňupe

0 hlasů

Ano.Zase došly argumenty.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov