Televize Barrandov
Babiš v Duelu Jaromíra Soukupa: Kvůli migraci svolávám na pátek Bezpečnostní radu státu!

21.06.2018 22:31 Původní zpráva

Premiér Andrej Babiš svolává na pátek zvláštní schůzi Bezpečnostní rady státu. Ministerský předseda to řekl v pořadu televize Barrandov Duel Jaromíra Soukupa. Podle Babiše jde o reakci na situaci kolem migrační krize a na možné kroky ze strany Německa a Rakouska v podobě zavření hranic pro přicházející uprchlíky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Karlík (3 hlasy) 22.06.2018 07:02

    Jen aby z té Bezpečnostní rady také vypadlo nějaké přínosné opatření...

  • Bob Kadet (1 hlas) 22.06.2018 09:25

    Horko těžko budou opět dávat dohromady cizineckou policii ke střežení...

  • Martina Sedláčková (1 hlas) 22.06.2018 13:02

    Kdy se přestane mluvit o něčem co tady nemáme a budeme řešit problémy...

  • jadoles nepojedu (1 hlas) 22.06.2018 09:41

    Jo,svolej,a hodně tam řvi,aby tě někdo nepřeslechl.Máš být na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vitaci RuSSaku a migranti z Vychodu - Bures a mongoloid Pitomio, nam zajisti hranice, ... hlavne vychodni, )
od migrantu ...

0 hlasů

Kdy se přestane mluvit o něčem co tady nemáme a budeme řešit problémy co tu jsou: zastaralá infrastruktura, padající mosty, chybějící sestry a doktoři v nemocnicích, nedostatek pracovních sil a tak se dá pokračovat donekonečna. Ale mi dokola meleme o něčem co není aby voliči z lůzy měli radost.

1 hlas

Z počátku jste vypadala kultivovaně a vzdělaně. Nyní mám neodbytný pocit, že pod nickem Martina Sedláčková píše více lidí s rozdílnou úrovní myšlení i gramatiky. "Ale mi dokola meleme" se píše "my", v celém příspěvku téměř chybí interpunkce. Takže podvod, klam a buranství, nestojí to za přečtení...

0 hlasů

Člověk musí být hodně selektivně vnímající, když nevidí souvislosti. Německo a další vítačské státy si už začínají uvědomovat, že si vzali příliš velké sousto a nemají na živení a péči o tu nadílku dárečků, co si Bohulibě křesťansky ujetě a naprosto neracionálně dopřávají. A to v brzké době odnesou jejich sociální, zdravotní i další systémy spravované státem a dopadne to na všechny původní obyvatele.

A už chtějí sát tyto nezodpovědné západoevropské státy peníze z evropských finančních zdrojů, aby si ty bohaté tři roky trvající vánoce vůbec zvládly zaplatit.

Je potřeba odmítnout byť jakkoli skryté či zastřené spolufinancování těchto jejich protievropských úletů a tragických civilizačních omylů a zároveň je potřeba nadále bránit jakémukoli nelegálnímu počínání cizinců na našem území. Stačí návštěvy neasimilovaných novoevropanů ze západních zemí, o čemž by vám mohl povídat např. číšník či milenecký pár obšťastněný nedávno v Praze skupinou fyzicky vybavených sedmi zbabělých férovkářů s holandskými nebo jakými pasy.

0 hlasů

Jo,svolej,a hodně tam řvi,aby tě někdo nepřeslechl.Máš být na summitu,srabe.

1 hlas

Horko těžko budou opět dávat dohromady cizineckou policii ke střežení naší východní hranice před přílivem bubáků (když Němci uzavřou hranice). ODSácký MV Íčko jí dokonale zlikvidoval. Zůstala jen letiště, a něco málo na krajích pro kontrolu pobytu.

1 hlas

Jen aby z té Bezpečnostní rady také vypadlo nějaké přínosné opatření proti migrantům. Jinak je to jen Babišova předvolební kampaň.

Ale zatím má Babiš bod k dobru. Sobotka by na jeho místě mlel o solidaritě a evropských hodnotách.

3 hlasy

komous bures neco svolava...
mozna, ze se sejdou na Capaku :-)))))
ani sluvko o neziskovkach, ktere sem ty slimaky lifruji. pry jenom nejaci "paseraci" :-))))
a pritom jeste pred rokem jecel, jak musime byt solidarni a jak vlastne tyhle vedce a inzenyry potrebujeme. za mohutneho hykani mistni rude spiny.
a jeho ministr podepsal pred par tydny memorandum, kde se zavazuje prijmout k nam dalsi slimaky, tentokrat primo z jejich domoviny :-)))))
ale to zase buodu lzi a pomluvy. jako ty o kristalove cistem Capaku :-))))

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov