Elektronická evidence tržeb
Babiš ve sněmovně: Jsou to buzerace, ne interpelace

21.01.2016 11:22

Ministr financí Andrej Babiš při dopoledních interpelacích čelil opět dotazům i kritice kvůli návrhu na zavedení elektronické evidence tržeb. Opoziční poslanci ho mimo jiné obvinili ze lži.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (1 hlas) 21.01.2016 11:50

    "Pan Koníček je asi málo vytížený, tak trávil čas. Vyměnili jsme si...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jsou to...A to ještě královsky placené.:-)

0 hlasů

VÁŽENÍ PŘÁTELE,
loučím se s Vámi na těchto stránkách Týdne vzhledem k neustálému vypínání mé adresy IP. Poznala jsem i v diskuzi, že mimo pár zoufalců kteří se třeba snaží vyvolat zdání demokratické diskuze, zde už nikdo moc nechodí.

JAK ŘÍKAL WERICH:
NASHLEDANOU V LEPŠÍCH ČASECH !

0 hlasů

Paní Fuksová,vašeho rozhodnutí je mi líto (jak už jsem napsal u jiného článku).Přeji Vám pevné zdraví a pohodu.

0 hlasů

Jsem zvědav, kdy konečně občané zjistí, že „ANO“ v čele s panem Babišem není žádná „spása národa“, ale podnikatelský podvod. Toto hnutí je soukromou firmou propojenou se státní správou. V jedné evropské zemi mají s těmito formami velké zkušenosti, v Itálii a zvláště na Sicílii.

0 hlasů

"Pan Koníček je asi málo vytížený, tak trávil čas. Vyměnili jsme si několik dopisů o mých příjmech z minulého roku, kolik jsem měl příjem, jestli to byla mzda, nebo bonus," uvedl dále Babiš.

Těžko nalézt lepší ilustraci bolševického způsobu myšlení soudruha neBureše. Nechápe (a nechce chápat), že je členem vlády, která je plně odpovědná demokraticky zvolenému parlamentu (ať už si o poslancích myslíme cokoliv). Pokud bude chtít parlament vědět, jak často si neBureš mění trenýrky, tak má sklapnout kufry a nahlásit to. Jenže neBureš považuje vládu a parlament za součást politické divize ANOfertu a je bez sebe vzteky, že (zatím) nemůže nepohodlné lidi prostě vyhodit z práce.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov