Spor kvůli policii
Babiš zvažuje vypovězení koaliční smlouvy. Bělobrádek: Je to vážné

15.06.2016 06:15 Aktualizováno 15.06. 10:56

Kontroverzní reforma policie není podle vicepremiéra a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše záležitostí pouze ministerstva vnitra. Pokud tak ČSSD dál bude argumentovat, uvažuje ANO o vypovězení koaliční smlouvy, řekl Babiš.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Eva Petrová (3 hlasy) 15.06.2016 08:27

    No, tak ať tu koaliční smlouvu konečně vypoví a furt nevyhrožuje, už...

  • Erik Gaden (1 hlas) 15.06.2016 10:52

    Honzo, jsem z města, ve kterém zmizelo za posledních 25 let 10 000...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zase vyhrožuje! Dlouho jsem marně hledal program této politické firmy. Bohužel nic, jen osočování, výhrůžky a předpoklad že všichni kradou. Nabízí se, že podle sebou soudí druhé, což podtrhuje mnoho přinejmenším podivných obchodů a podezření na podvody. To je skoro jak z románu Kmotr.

0 hlasů

Ať už konečně Andrej zmizí do Itálie k Berlusconimu a vezme sebou i černoprdelníky, kteří už začali obracet.

0 hlasů

No, tak ať tu koaliční smlouvu konečně vypoví a furt nevyhrožuje, už je s tím trapnej. Jenže to on nikdy neudělá, protože se přece dobrovolně neodřízne od všech penězovodů, ke kterým se konečně dostal a nad kterými má neomezenou moc.

3 hlasy

Chovancova reforma a Necasove kabekly , z toho museji byt v OKD uplne vedle .

0 hlasů

Honzo, jsem z města, ve kterém zmizelo za posledních 25 let 10 000 pracovních míst (město má 18 000 obyvatel). Mnoho z lidí, kteří přišli o práci dělali v podnicích celý život. Kolik si myslíš u nás bylo členů vlády? Kolik miliard se nalilo do neperspektivních odvětví? !!! 0 !!! Tak co blbneme s OKD?! Je mi těch lidí líto, ale je čas se k tomu nějak postavit. Snažit se rekvalifikovat, atd. Tím, že jim vláda za vřískotu darmožroutskejch odborů dá miliardy se jim ve finále nepomůže a za druhý je to vytření si za.ku s lidmi, na které se vlády levicové i pravicové vykašlali. Naštěstí si většina z nich sama pomohla! Je to jen populistický krok soudruhů z ČSSD a ANO (asi i jiných, jde o to se udržet u kohout, nikoli o lidi), kteří nemají moc nápadů, jak lidem pomoci!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov