Názor z Německa
Babiše srovnávají s Trumpem. Jsou to lži, vrací úder

04.08.2016 16:30 Aktualizováno 04.08. 17:16

Střet zájmů českého ministra financí Andreje Babiše je obrovský a má evropský dosah, píše ve svém vydání německý týdeník Die Zeit. Babišovy firmy podle odhadů expertů, na které se týdeník odvolává, získaly v prvním roce jeho úřadování na ministerstvu financí o 50 procent vyšší dotace. Die Zeit v textu Babiše také srovnává s republikánským kandidátem na amerického prezidenta Donaldem Trumpem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Vachut (3 hlasy) 04.08.2016 17:15

    Jistěže řídí stát jako firmu! - Však je to taky znát! - Každému...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 04.08.2016 22:43

    Probůh, kolego, snad mu nevěříte? neBureš vykládá dnes to a zítra ono...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Trapná závist páně Kalouskova se realizuje skrze německý tisk.Nemůže zkousnout, že takového ministra financí jsme tu ještě neměli.První na tomto postu ví o čem vlastně rozhoduje a rozhoduje dobře. Žádné Vlastičky, Hávové, neurochirurgové, kteří s chemikem pouštěli kase žilou. Sladký život skončil a to se neodpouští.

0 hlasů

"plný lží"

Jako například?

Já jen... sice mi je jasné, že jsem spíše od toho abych přispíval na kdejaké subvence a dotace z kterých ani není zřejmé na co jsou a zda nejsou předražené a že některým zhodnocují jejích podniky a že sice hezké pokud pro přírodu, ale když to je nějaké, že podniky na palivo pro jachty tak poněkud nepochopitelné, že to je poněkud jako by se dotovalo aby si kdo chce spálit listí měl náležité větrání za několik miliónů, jakože přece není vyloženě nutnost pálit to listí, ale nějaké jako že specificky tam je alespoň jedna lež tak by se určitě hodilo zmínit co tedy konkrétně, leda se nemíní akorát lejt olej do ohně výroků o Lügenpresse, případně používat svého postavení na tlačení prodeje vlastních deníků či podobně, což ani jedno z těch dvou věcí jistě ne skvělé (natož že tím pádem lež když se tvrdí že tam lež kde není) ale v rámci motivu ohledně výroku by se to dalo chápat. Proto se dovoluji ptát "jako například?". Doufám, že mi to prominete, že si dovoluji takto používat svobody která mi je údajně daná, byť jistě chápu, že nárok na odpověď nemám, ale ptát se alespoň můžu a tudíž se ptám.

0 hlasů

Můžete se uklidnit a napsat to spisovně česky? Nemá to hlavu ani patu.

Děkuji.

0 hlasů

Babiš si mne - a zdaleka nejenom mne - moc a moc získal tvrzením, že kvóty na islám je třeba odmítnout, i kdyby to ze strany Unie mělo znamenat sankce. Pokud si sem tuhle barbarskou hrůzu, islám, necháme nacpat, krev bude téct i zde. Nejenom ve Francii, Británii a Německu.

0 hlasů

Probůh, kolego, snad mu nevěříte? neBureš vykládá dnes to a zítra ono podle výsledků průzkumu veřejného mínění. Kdy co splnil z toho, co nakecal a kdy mu názor vydržel déle než několik týdnů?

1 hlas

A potažmo například toto

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/33/Body_of_Peter_Fechter_lying_next_to_Berlin_Wall.jpg

dle Vás vlastně bylo naprosto pochopitelné neboť bolševismus přece i dle Amíků barbarská hrůza a jak by to teprve vypadalo kdyby k těm 13,3 milionům emigrujícím z Východního bloku v letech 1950 - 1990 přibyl i tento?

https://en.wikipedia.org/wiki/Eastern_Bloc_emigration_and_defection

0 hlasů

Všichni strašně chytrí a důležití a spousta peněz na věci jako zbraně, ale ten kluk je mrtvý protože on přece jak ztělesňující co je špatné na tomto světě a nad takovým údajným teroristou nikdo nezapláče i kdyby jích znova tisíce bylo mezitím co se má své chytré a důležité řeči z křesla u ledničky a kamen? Tak nějak?

0 hlasů

Jistěže řídí stát jako firmu! - Však je to taky znát! - Každému majiteli prosperující firmy přece houby záleží na tom, zda jeho podnikáním lidé nějak trpí?! - Proto asi všichni pomřeme na atak řepkou a jejího všudepřítomného pylu - nejprve z nás ze všech budou alergici a jestli frontální útok řepky na naše organismy nepoleví, tak nakonec dojde u lidí k selhání jejich imunistních systému a občané ČR nakonec vymřou! - Bohužel ale to nebude ani po přeslici, ani po meči, nýbrž po řepce.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov