Téma TÝDNE
Babišobartoš. Povstali noví levičáci

21.10.2018 05:30 Původní zpráva

Debakl, katastrofa, konec. V ústředích sociálních demokratů a komunistů zaznívaly po prohraných komunálních volbách hodně dramatické příměry. A je proč. Zdá se, jako by čas klasické levice v Česku skončil.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Guru Jára (4 hlasy) 21.10.2018 13:04

    Někteří politici hlavně zástupci deblbloku , nemají zájem na...

  • ptakbenda ptakbenda (2 hlasy) 21.10.2018 16:37

    Bartoš píše bonzácké dopisy do Bruselu a pak prohlásí EU nám může...

  • ptakbenda ptakbenda (2 hlasy) 21.10.2018 14:43

    Dobře to pirátskému Bartošovi Babiš v čt natřel. Je vidět že tihle...

  • daniel Pink (1 hlas) 21.10.2018 17:56

    Babis to zatim natira vsem a oni dostavaji AMOK

  • ptakbenda ptakbenda (1 hlas) 21.10.2018 14:50

    Souhlas Moravec by si měl odpočinout, nebo změnit pořad.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ono to jásání všeliké od pravice toliko pro hovada hodné jest, pravil by Komenský. Řešit a věštit celostátní politiku podle výsledku obecních voleb je nesmysl, celostátní volby budou až za 4 roky. Dalším nesmyslem je nazývat stranu nebo hnutí populistickými, protože plní úkoly, které jsme jim, jako našim zástupcům, dali my. - volili jsme hnutí a strany ne proto, aby nás okrádaly, ale proto, aby pracovaly pro nás s cílem, abychom se měli lépe. Nevolíme strany proto, aby dovolily několika spřízněným elementům se obohacovat na náš účet! Nebo snad ano?
Hnutí ANO dělá jednu velkou chybu, není jeho práce vidět, zato je mnohem více vidět a slyšet špinění těch, kteří se o své prebendy bojí a chtěli by si je, pochopitelně, nadále ponechat. Doufám, že se najde dost rozumných, kteří jim to nedovolí. Strašení Babišem je nesmysl, má dost majetku a jeho cíl je, stát se slavným politikem, který se chce zapsat jako ten, který vyvedl zemi z marastu, kterým ji zaneřádili průběhu 20 let různí nenechavci tuneláři a lháři. A na tom nic špatného nevidím. Vy, kteří tomu nechcete věřit, zvedněte své zadečky a jděte se podívat na venkov, mimo těch několik výstavných, nebo se tak tvářícich měst s nehorázními nájmy. Co uvidíte? Trosky fabrik a podniků, trosky stájí a chlévů a mamutí družstva, která nejsou schopna zajistit potravinovou soběstačnost země. Ornou půdu rozprodanou na sklady, fabriky a montovny cizích firem se sídly vesměs v daňových rájích.

0 hlasů

jak je videt,semiti zid-nazi se vzdavaji komunizmu.odmitnuty po celem svete.nefungoval.ale derou se ke korytu lzemi,vydiranim,zlodejnou a i vrazdami.protoze chteji belochovi vladnout,rozkazovat jako otrokum.duvodem je nizke jejich nizke IQ a komplex menecennosti.na delnickou tridu,i kdyz byli u vesla, zvysoka kaslali.ale tatka bures poslal synatora na studie k frantikum,ne do arteku,pakaz.

0 hlasů

Babis to zatim natira vsem a oni dostavaji AMOK

1 hlas

Bartoš píše bonzácké dopisy do Bruselu a pak prohlásí EU nám může zastavit dotace kvůli Babišově hamižnosti. Jet to Zm.d.

2 hlasy

Dobře to pirátskému Bartošovi Babiš v čt natřel. Je vidět že tihle mladíci neví která bije. Piráti akorát tak ve služebním bytě těžit kryptoměny, sněmovnu pak zaskočí účet za elektřinu.

2 hlasy

Někteří politici hlavně zástupci deblbloku , nemají zájem na spolupráci a rozvoji země .Pro ně je důležité mít nepřitele aby se mohli hádat , rozeštvávat....Ted jsem se chvíli díval na ČT OVM .Moravec je nemocný člověk , soustavně chce vědět nesmyslné maličkosti , které nejsou pro nikoho důležité , je to opravdu kavárenský , sluničkářský štváč.Už je nejvyšší čas na změnu moderátora.Raději jdu shrabovat listí do záhrady než posloucht tohoto z.rda , jak se nejnověji říká sluničkářům..

4 hlasy

Souhlas Moravec by si měl odpočinout, nebo změnit pořad.

1 hlas

Nechci autora tohoto blábolu urážet, ale je jasné, že "silná osobnost", která z prohnilých socanů udělá vedoucí sílu v zemi je nějaký Nachtmann. Br....

0 hlasů

PRAHA BY MĚLA BÝT SAMOSTATNÝM STÁTEM !!!Až se Pražáci uživí sami !!Cela republika maká a v praze se to roz..de !!!! Buď měl být stat rozdělen na tři samosprávné celky a to Moravu Česko a Slezko , nebo by se měla Morava a Slezko osamostatnit !!!!! V praze je už asi tolik uředníku jak v Berlíně

0 hlasů

Praha by měla především vyhnat všechny Moraváky zpátky na ty jejich vinice...

1 hlas

ANO není žádné levicové hnutí, Babiš levicová témata již vyčerpal a na další nemá peníze a stejně to moc nepomohlo. Piráti jsou neprůhlední a zatím toho ve výsledcích moc nepředvedli.ČSSD je jistě velmi oslabená, v poslední době hlavně "platformami" a vnitřními spory, ale odepsat ji by bylo dost předčasné. Volby jsou dnes hlavně marketing a peníze a ničím takovým ČSSD nevládne.

0 hlasů

hahahaha, rude vemeno v redakci si mysli, ze oranzady jsou nejaka levice???
a komousi zrovna tak. ti spis ziji z nostalgie skupiny lidi a hlavne si udrzet koryta ve spravnich radach a funkcich, ale predevsim se neumazat o nejakou tu zodpovednost.

mimochodem, kdyz povstala "nova levice" v Anglii (blair), tak rude vemeno v redakci hykalo nadsenim :-)))))

1 hlas

Autor by si měl pořádně nastudovat spisy nějakého Marxe a nevydávat své zbožná přání za realitu

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov