Neobvyklý krok
Babišova vláda: Hrozí sucho, proto zlevníme vodu

30.03.2018 19:55 Původní zpráva

Babišův kabinet se rozhodl splnit jednu ze svých priorit - zabránit hrozícímu rozsáhlému suchu a nedostatku vody - hodně netradičně. Chce domácnostem zlevnit vodu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Henex (1 hlas) 31.03.2018 10:34

    Pokud si dobře pamatuji, tak v minulosti vláda rozdělila akcie...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

O oteplování se už nemluví. Téma se jaksi vyčerpalo. Teď ke z celého světa slyšet jen o suchu a problémů s vodou. Zdá se, že nás mocní tohoto světa nenechají ani chvíli v klidu.

0 hlasů

Raději si spořte, vzkázal Kalousek
Pravicoví politici souhlasí s tím, že lidé by si na důchod měli především šetřit a neměli by spoléhat na stát. Poslanec a ekonomický expert ODS Jan Skopeček ale Právu sdělil, že jej expremiérův výrok překvapil.
„Byla to tvrdá věta. Já bych s ní souhlasil, ale jen za předpokladu, že se bude týkat těch, kdo dnes nastupují do práce a začínají ekonomicky aktivní život. Ti mají šanci investovat, mohou se připravit,“ řekl. „Není ale možné hodit přes palubu lidi, kteří dlouhá léta pracovali, a říct jim, že si na důchod mají dominantně našetřit. Stát by však neměl suplovat pojišťovnu,“ dodal.
Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek s Rusnokovým výrokem souhlasí. Jeho strana takové stanovisko podle něj zastává dlouhodobě. „Důchod hrazený z povinného pojištění je skutečně jen pojistka, aby člověk nespadl do bídy. Nechce-li, aby mu klesla životní úroveň, musí se připojišťovat a spořit na stáří,“ reagoval pro Právo Kalousek. „Je nesmysl si myslet, že současná úroveň průměrného důchodu, která je dnes 40 až 41 procent průměrné mzdy, bude růst. V dlouhodobém trendu bude spíš klesat,“ dodal. Babiš slevníme vodu ,zvedneme důchody a minimální mzdy !!Všichni co podepsali smlouvy ze zahraničními firmami na převod vodohospodářství na jejich firemy by měli doložit příjmy a majetek !!!

0 hlasů

Článek je o suchu, Mag*re Kalouskoviči.

0 hlasů

Pokud si dobře pamatuji, tak v minulosti vláda rozdělila akcie vodárenských společností mezi obce. Většina z nich prodala tyto akcie těm "krvelačným" zahraničním společnostem, které za ně zaplatily miliardy. Teď si svoji investici berou zpět v podobě zisků. Koho jste si zvolili do vedení obcí, toho jste tam měli, milánkové, nadávejte jen sami na sebe...

1 hlas

a terazky si zvolili i podfukáře semitu žida bureše.a bude hůř.

0 hlasů

Pokud jstec si všimli, tak spotřeba vody sice klesala, ale účty za vodu stoupaly- Zisky odtékaly do zahraničí.
Základní životní potřeby, jako jsou energie, voda, vzduch, nemocenské pojištění i důchody a i základní potraviny, mají být ve vlastnictví nebo pod kontrolou státu, protože stát jsme my a chceme žít slušně a neplatit milardářům vyděračské ceny díky hloupým smlouvám. Kdyby tak bylo, pok bychom neplatili za kubík vody skoro stovku, ale tak kolem 30 korun. Zbytek totiž mizí v kapsách společností, obyvkle sídlících v daňových rájích a oproti nám, coí platiíme státu daně, státu, tedy nám, neplatí nic.

0 hlasů

Příprava na volby.

0 hlasů

Je hezké že se konečně bude zlevňovat, vždyť u nás je vše dražší než ve vyspělých zemích Evropy a vody je jeden velký problém, většinu vody mají ve vlastnictví zahraniční firmy a pochybuji o tom že by je zajímalo vytvářet u nás rezervy a řešit její nedostatek, oni mají v podstatě jen zisky a doslova bez práce, jelikož jim distribuce nepatří jen voda, tam by se mělo ANO a vláda soustředit, prostě vodu od zahraničních společností vykoupit zpět a dát do vlastnictví státu.

0 hlasů

ofšem sucho nehrozí.podle meteorologů je sněhu dost a má pršet na velikonoce od rána do večera a i padat SNÍH,na jaře a v úterý bude pod DOKONCE nulou,áááááchhhh.v době globálního oteplování.víc vody se přece má vypařovat,ledovce mizí,tak bude muset i víc pršet.žádný strach.

0 hlasů

ofšem sucho nehrozí.podle meteorologů je sněhu dost a má pršet na velikonoce od rána do večera a i padat SNÍH,na jaře a v úterý bude pod DOKONCE nulou,áááááchhhh.v době globálního oteplování.víc vody se přece má vypařovat,ledovce mizí,tak bude muset i víc pršet.žádný strach.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov