Agent Bureš
Badatel: Babišovy svazky byly vedeny řádným způsobem

15.05.2014 19:28

Archivní svazky, které se zmiňují o údajné spolupráci současného českého ministra financí Andreje Babiše s tajnou policií v komunistickém Československu, byly vedeny v souladu s tehdy platnými předpisy.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • maary maary (11 hlasů) 15.05.2014 22:12

    To je už dávno jasné, že Babiš je lhář a podvodník. Že byl agentem...

  • jara jara (10 hlasů) 15.05.2014 20:29

    Pro Stbáky jistě, proto asi i reagujete.

  • Erik Gaden (5 hlasů) 16.05.2014 13:03

    Nejvíc mě štvou názory lidí, kteří mají pocit, že už dnes nikoho...

  • Karel Vlk (4 hlasy) 16.05.2014 04:12

    Ať už konečně rozhodne soud.Bala li spolupráce vědomá, nechť Babiš...

  • Věra Havránková (3 hlasy) 16.05.2014 05:27

    Je mi srdečně jedno , jestli byl , nebo nebyl p. Babiš evidován STB ....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Věrohodnost bývalých StB posuzovaná z hlediska Babišových peněz je mizivá.Každý potřebuje peníze a dosvědčí vše,co se hodí Babišovi.

0 hlasů

Zajímaví jsou ti bývalí důstojníci StB, kteří ještě dávno po propuštění dodržují úzkostlivě dřívější povinnost nikdy nevyzradit svého agenta a chránit jej.

0 hlasů

čo bolo, to bolo, terazy su inajše problémy...

Aby se dalo spravedlivě soudit, tak by svazky musely být kompletní, ale protože nejsou, nemělo by se účelově vytahovat to či ono...
Namátkou-Klaus byl za koamnčů za Živnobanku v Londýně, kde je jeko svazek, který měl každý, kdo ekonomicky půsovil v zahraničí za ČR?? A tak by se dalo pokračovat...

1 hlas

Nejvíc mě štvou názory lidí, kteří mají pocit, že už dnes nikoho nezajímá co bylo před 25-ti lety... Sakra! To jako práskač už je čestnej?! Politický vraždy promlčený?! Jak jste jednou lump, nezměníte se! Lidi by se měli zajímat, co se dělo v minulosti a potom by možná u voleb nedělali takový chyby. Dnes už před volbama ani nemusíte moc slibovat. Už stačej prázdný hesla! Jistoty, prosperita, bude líp... Sakra co to znamená? Přece když chci někam jet zajímám se o to kudy! A Babiš? Je vychytralej hráč pokru, kterej dostal moc během hy měnit pravidla hry. To potom ani nemusíte krást žetony!

5 hlasů

Samozřejmě, že byly vedeny řádně. O tom není sporu, ale podstatné je, že nebyly nikým kontrolované a to co sesbíraly má důvěryhodnost jen pro toho, kdo je tvořil. Nejlepší důkaz je samotný listopad 89. kdyby měli ti mistři hodnověrné informace, tak by jej nepřipustili. Jo za komančů každý plnil plán a bral za to prémie.

0 hlasů

Co Zivčák, agent STB? Právě STB se na 89 podílela, bohužel výsledek pro ně byl úplně jiný než si sami představovali. Je ale trapné takto bagatelizovat zločinnost STB a jejich pomahačů.

1 hlas

http://echo24.cz/a/w5kHP/kauza-agrotec-vlastnici-a-sefove-zodpovidaji-za-sve-lidi

0 hlasů

To vylhavani Babise za kazdou cenu je silne trapne a nikdo mu to neveri, s vyjimkou par blaznu.

2 hlasy

Andrej Babiš, tedy člověk, který má firmy, média a současně politickou stranu, dokonale naplňuje definici oligarchy. Jako Berlusconi v Itálii nebo Porošeno na Ukrajině. Oligarcha, je-li super silný, ale dokáže bourat, jak se často říká, základy demokracie. On nemusí faulovat – on je jen současně rozhodčím, jedním i druhým týmem, sportovním reportérem a ještě pořadatelem soutěže, který určuje pravidla. Oligarcha má svůj obrovský podnik, který mu nese gigantické peníze – má jich o dva řády více než jakákoli politická strana, která žebrá o státní podporu. Oligarcha současně vlastní politickou stranu, kterou může téměř neomezeně financovat a nakupovat do ní nejlepší hráče i trenéry. Oligarcha pak vlastní sportovní reportéry, kteří divákům říkají, že to, co viděli, nebyl faul, ale porucha obrazu, že oni to viděli na vlastní oči a vše bylo v pořádku. Když oligarcha zjistí, že jsou nějaké zákony, které mu nevyhovují, nemusí je porušovat a vystavovat se riziku kriminálu – jeho poslanci je v parlamentu změní.
http://zpravy.tiscali.cz/bali-jste-se-kmotru-privitejte-oligarchy-215130
Minulost oligarchů nikoho nezajímá, Chodorkovského taky nenechal Putin zavřít proto, že byl bývalý komsomolec....

3 hlasy

Řádně o neřádech..?

0 hlasů

Je mi to totálně u prdele,ti správní Stbáci mají spoje gebíry a bumážky dávno skartované a jsou diamantově čistí...na nepohodlné sevždycky něco najde,když ne tak se to vymyslí a dodělá.Jaký rozdíl je mezi StB,VB,PSVB a podobně.je to pouze o lidech....aneb: "kdo chce psa blít,rožeň si sežene..."

0 hlasů

Je mi srdečně jedno , jestli byl , nebo nebyl p. Babiš evidován STB . Je první , který se snaží něco dělat ve prospěch stáu . První - po všech těch "nejlepších " ministrech financí , kteří dbali hlavně o svou kapsu a kapsy svých kamarádů ! Držím mu palce !

3 hlasy

Tak tak, ale hlavně dejte pozor, abyste si v Agrofertu u píchaček neodpíchla odchod předčasně, to byste zabulala směnu a nezapomeňte, nejste politici, vy makáte a makáte a makáte ...

1 hlas

To se snazil uz jak ESTEBAKOVAL. Tohle kecani je trapne. Babis je uspesny lump, protoze umi instrumentalisovat lumpy kolem sebe. A verejnost mu to "zere".

2 hlasy

Ať už konečně rozhodne soud.Bala li spolupráce vědomá, nechť Babiš odstoupí.To bylo jedině správné řešení

4 hlasy

Tak nějak házíte do jednoho pytle všechny správy STB. Pokud byl Babiš spolupracovník STB, tak rozhodně nikoliv té, co trápila politicky nepohodlné občany, ale hospodářské kriminálky a tu má, pokud vím, každý stát na světě. Ale nechci ho bránit, je to především jeho problém. Nabízí se otázka, zda je vůbec v této zemi někdo čistý a bezúhonný. Babiš vás sere, Kalousek vás sere, Sobotka vás sere, Zeman vás sere... Postavme otázku obráceně, kdo vás vlastně nesere...?

3 hlasy

Jestli je pravda to co se píše ve spisech STB a nevidím důvod proč nevěřit tak donášel na sví spolupracovníky ve firmě. To rozhodně nesvědčí o jeho morálních kvalitách. To, že vy ho dnes omlouváte a bagatelizujete činnost STB nesvědčí o vašich morálních kvalitách. Byl jsem také sledovaný STB a vím, že za to také mohl jeden udavač, nevím proč bych ho měl teď omlouvat, že to tak třeba nemyslel nebo, že si neuvědomil své důsledky tohoto počínání.
Jestli se domníváte, že v naší zemi nejsou čestní a bezúhonní lidé a tím omlouváte fízla, je trapné. Divím se, že si nevezměte špagát, když si myslíte, že všichni lidé jsou vlastně svině. Já se naopak domnívám a jsem optimista, že 20% lidí jsou čestní, spravedliví a hodní lidé, snažící se pomoci nejen sobě.

2 hlasy

No vidíte, já jsem si myslel, že se mi STB vyhnulo a po revoluci jsem se našel v seznamech jako sledovaná a prověřovaná osoba. Dokonce tam byla i poznámka, že se mnou měli výdaje. Někdo mne pozval na oběd, nebo na dvojku červeného? Dva mí kamarádi jim to podepsali jako důvěrníci, v podstatě neměli na výběr, vydírali je. Ale řekli nám to, hned jak se to stalo. Proto o těch metodách něco vím, nebyl donašeč jako donašeč. Vy byste je hodil do jednoho pytle s aktivními práskači. Přitom znám lidi, kteří museli být estébáci sichr a v žádných seznamech nejsou. Babiš je mi v podstatě ukradenej, jenom doufám, že to tam trochu provětrá. A jestli spolupracoval s hospodářskou kriminálkou? Záleží jenom na tom, jak ta spolupráce vypadala. Kladli mu otázky a on odpovídal tak, aby se koza nažrala a vlk zůstal celý, nebo aktivně špicloval a donášel? Já to nevím a vy také ne. Tak to neřešte... A mne také ne...

0 hlasů

Mně štvou komunisté a ANO s Babišem

1 hlas

Ty otazky na konci tveho prispevku jsi mohl takto postavit aniz by ses na zacatku prispevku postavil za estebaka a nedemokraticky system. Prilis relativizujes.

2 hlasy

To je už dávno jasné, že Babiš je lhář a podvodník. Že byl agentem STB přesně zapadá do jeho morálního profilu...
Jsem zvědavý, jaké osobní závěry z toho Babiš vyvodí. Minimum je odstoupení z ministerského postu a vzdání se mandátu poslance. Následovat by měla veřejná omluva všem občanům...
Ale vím už teď, že nebude nic. Babišovo voličům je úplně jedno, že máme jako ministra financí komunistickýho udavače, lháře a morálního mrzáka. A Babiš prohlásí, že se závěry soudu nesouhlasí a pojede se dál... Jsem zvědavý, jak bude ode všech požadovat omluvu...

11 hlasů

Jsem si 100% jist, že nevyvodí žádné závěry. Jemu je totiž nějaké to bádání u zadku. Stále mele, že lidé věděli, jaký je a přesto ho volili. A koneckonců má pravdu. Dneska téměř nikoho nezajímá, co bylo před čtvrt stoletím, protože je zajímá, co bude zítra. S estébáky a jejich konfidenty se mělo zatočit hned po převratu, ale kdo by to asi tak udělal, když Havel s bolševiky uzavřel dohodu o beztrestnosti za to, že ho zvolí presidentem. a je prokázáno, že celý ten převrat řídili právě estébáci.

2 hlasy

Kdyby to byla vsechno pravda cos tu napsal, to by byl velmi spatny bulletin o Cesich. To by pak byly pravda, ze Cesi jsou blbci. Chtel jsi to timto sdelit ?

1 hlas

Malý dotaz mířený na občana Aloise.
A prokázáno je to jak a čím?

1 hlas

Nezajímavé nezáživné téma

3 hlasy

Pro Stbáky jistě, proto asi i reagujete.

10 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov