Ministr cyklistou
Bárta zažil Prahu jinak. Na kole

25.09.2010 13:56 Reportáž Aktualizováno 25.09. 14:26

Ministr dopravy Vít Bárta na chvíli vyměnil své maserati za obyčejné jízdní kolo a sako za cyklistický dres a vyrazil do ulic. Spolu s lidmi ze sdružení Auto*Mat a novináři absolvoval krátkou projížďku pražským centrem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Hulmiho Ukolen (67 hlasů) 26.09.2010 08:25

    Jezdím do práce na kole 10 km a k obvodnímu lékaři chodím jednou za...

  • Jan Louka (62 hlasů) 25.09.2010 14:35

    nejsou náhodou třeba jen odrazky vzadu? Ať je to jak chce, tak je...

  • Jiří Vampola (45 hlasů) 25.09.2010 16:12

    Pořád nevím, co si o Véčkařích mám myslet. Z vlády mi ale připadají...

  • Pr(u)dič Pružina (41 hlasů) 25.09.2010 14:30

    Svého času se stejně populisticky předváděl Topolánek ! Za půl roku...

  • Josef Černý (39 hlasů) 25.09.2010 17:39

    Nevím kde berete informace, ale v tomhle jste úplně mimo: 1) koalice...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jezdím do práce na kole 10 km a k obvodnímu lékaři chodím jednou za dva roky na preventivní prohlídku. Podpora cyklistiky a pohybu (i mimo tělocvičny) řeší víc, než si myslíte.

67 hlasů

Bárta si prostě dělá reklamu, stejně jako ostatní politici, nepříjde mi ale, že by to byl takový démon, jak to občas z médií vypadá. Prostě úspěšný podnikatel, co se pustil i do politiky, na které už opravdu nemůže vydělat.

16 hlasů

Petr Tůma: v původním vlákně již nelze reagovat, takže zakládám nový příspěvek. Níže píšete, že oponuji a přitom o problému nic nevím. TAK TO JSTE MĚ POBAVIL :-). Já jsem Vám uvedl zcela konkrétní argumenty. Pokud nejste schopen je nějak vyvrátit, opravdu to nejsem já kdo nic neví. OMG

23 hlasů

Je to blb a Narcis. Už jen čekám, kdy začne před novináři poskakovat s ptákem v ruce. je to Pepek Vyskoč stříknutý šašou Klausem - Narcisem 1. Ten také jezdí po světě za peníze, které ukradl postiženým a stěžuje si, že ho nikdo neposlouchá a nebere vážně. Nejen, že okradl občany ČR o stovky miliard, krade dál a ještě u toho blbě kecá

37 hlasů

Já doufam, že VV začnou podporovat taky cyklostezky, zatím Bárta jenom zlevnil dálnice, což je pro obyvatele měst celkem k ničemu...

21 hlasů

Pořád nevím, co si o Véčkařích mám myslet. Z vlády mi ale připadají relativně nejslušnější. ODS a TOP 09, to je pravicová mafie a prakticky čisté zlo.

45 hlasů

porovnejte si jejich program s tim co dělaj . V proramu maj např. zrušeni poplatku v lekarnach , zrušeni tajnych akcii , zastaveni korupce a propady nepoctivych majetku , zákaz spoluprace s polit. dinosaury - a co vidite ? aha !

29 hlasů

Nevím kde berete informace, ale v tomhle jste úplně mimo:
1) koalice se již v červenci dohodla na tom, že se zruší poplatek za položku na receptu
2) velká novela zákona o veřejných zakázkách se připravuje měla by být přijata v první polovině příštího roku
3) zastavení korupce - John svojí koncepci představil už před pár týdny a minimálně v tomto týdnu bylo odhaleno několik velkých případů korupce = konkrétní výsledky
4) zákaz spolupráce s dinosaury - pokud myslíte Kalouska, tak asi nikomu z VV se do spolupráce s ním nechtělo, ale jinak by koalice zřejmě nevznikla. Lidi by pak logicky nadávali VV, že se vzdali odpovědnosti za prosazení volebního programu.

Příště to chce přčíst pár článků, než začnete kydat blbosti :-)

39 hlasů

Josefe Černý jste poněkud nepřesně informován ...
R.J.neděle 11. dubna 2010, 12:34 - Brno Konferenci strany VV
cituji....
Strana navrhuje nejprve zrušit poplatky v lékárnách a následně i u lékaře. Chce, aby nemocnice byly schopny poskytovat nejen kvalitní standardní péči, ale i nadstandardní těm, kteří si ji mohou dovolit. Nemocnicím by to mělo zvýšit zisky.

http://www.novinky.cz/domaci/197214...
Dnes to najdete už jen v tisku, na webu VV se "sporné věci" mažou , zmizela i složenka VV na 23 mld pro Kalouska co měl zaplatit za své dinosauří hříchy -)))

21 hlasů

Nemáte pravdu, na webu VV, přímo v programu máte jasně řečeno, že VV chtějí zrušit poplatky v lékárnách a následně i u lékaře, ALE nejprve musí být definována základní zdravotní péče, což jak se dozajista shodneme, ještě nenastalo.

27 hlasů

Jste hlupec. Položky zustávají a připravuje se jejich zdražení. Teď jsme všichni viděli boj VV proti korupci, tj zamítnutí vzniku vyšetřovací komise, která jediná by měla přístup do spisů na ministerstvu. Nikdo jinmý tam nemůže nahlížet bez svolení ministra. myslíte, že ten zloděj Vondra dovolí nahlížet na Pandury? A do jiných kauz, kde v každé je namočen někdo z vlády? Jste opravdu takový hlupec? Asi jste členem ODS, tj. Topolův blb. Opravdu totální žvanil John tím, že pomalu zruší celou policii a těm zbývajícím sníží plat bojuje proti korupci? Asi tak, jak Langr zrušením útvaru boje proti hospodářské kriminalitě. Už měl namále, aby neskončil v báni. Dinosauři Johnovi a bártovi plně vyhovují, vždyť se s nima válejí u koryta a vesele mlaskají. Nečas není dinosaurus? Parkán také? Pospíšil, Barták a jiní lotři také? Stačí sledovat tisk hlupáku, než začneš slintat debility od Nečase.

19 hlasů

Drahý pane Orságu, způsob Vaší diskuze mi přijde značně nešťastný, až primitivní. Dost mi to připomíná styl, jakým Paroubkovi placení agitátoři plnili diskuze před volbami... Označujete mě za hlupáka a sám přitom šíříte bludy. Koalice ZRUŠÍ placení jednotlivých položek na receptu, zůstává pouze poplatek za recept. Uveďte mi prosím příklad nějaké komise, která kdy v ČR něco vyšetřila? Jak známo, komise se zakládají jen jako vyýhodné trafiky pro přátelíčky politiků... K dinosaurům jsem se vyjadřoval výše, dále tedy netřeba.

32 hlasů

pane černy když ono je to těžke , když nam tu oponujete velmi nezasvěceně a evidentně o problemu zhola nic nevite

25 hlasů

nejsou náhodou třeba jen odrazky vzadu?
Ať je to jak chce, tak je super, že se organizátorům podařilo přesvědčit ministra dopravy, aby se podobné akce účastnil.
Cyklisté v Praze podporu potřebují.
Osobně znám spoustu lidí, kteří by na kole radi jezdili , ale v Praze se bojí.

62 hlasů

Svého času se stejně populisticky předváděl Topolánek ! Za půl roku byl v hajzlu ! Že by se historie opakovala ?

41 hlasů

No pokud vím, tak takhle jezdí na kole nejen pár politiků u nás, ale i spousta v zahraničí, právě v Rakousku, Nizozemí apod. Kolo je dobrý trend a jsem rád, že pán ministr chce zviditelnit cyklodopravu ve městě, ještě na tom je, co zlepšovat oproti jiným zemím!

27 hlasů

Napsal jsem snad někde, že Bárta jezdí sám ? jen jsem upozornil, že se takhle populisticky předváděl i Topolánek a poté brzy skončil ? Co vy jste si z toho hned odvodil, je vidět, že jste hlava otevřená !

31 hlasů

No já jsem jenom dodal to, co jsem dodal, tak mě nemusíte hned prudit, Prudiči jeden:)

30 hlasů

Funguje to !

22 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov