Po volbách
Bartoš Zemanovi vysvětlil, proč Piráti nejdou s Babišem do vlády

02.11.2017 15:33

Prezident Miloš Zeman během schůzky v Lánech doporučil Pirátům, aby se účastnili na vládě, kterou sestavuje předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Zahradník (1 hlas) 02.11.2017 17:01

    To dělají ty dredy, že je smažka Bartoš tak nevzdělaný? Kdo není až...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pirátské strany v jednotlivých zemích, včetně těch Českých, zastřešuje a koordinuje Internacionála pirátských stran (PPI), která vznikla v dubnu 2010 v Bruselu. Prezidentem Pirátské internacionály je muslim Guillaume SAOULI. Ať raději pan Bartoš sdělí, kde vzali peníze na volební kampaň.

0 hlasů

Spíš Bartoš oznámil to, co mu nadiktovali z Bruselské centrály Pirátů. Vůbec všichni politici co najednou před volbami i po nich řvou o čapím hnízdě nectí prezumci neviny. Až bude uznán u soudu, že je vinen, potom ať řvou.Ale jak to, že není u soudu Kalousek, který cpal do Schwarzenbergova podniku ne 50 melounů, ale přes 100 melounů a ještě si ten do....bytek dovolí otírat hu...bu o Babiše. Už by tomu pra.....seti Kalouskovi měl tu jeho nevymáchanou tla...mu rozmlátit!

0 hlasů

...- a jak se teď Milanovi hraje za ty Piráty ... ?!
:-D :-D :-P

0 hlasů

To dělají ty dredy, že je smažka Bartoš tak nevzdělaný?
Kdo není až tak nevzdělaný tak ví, že existují 3 fáze: Zahájení trestního stíhání, obvinění a odsouzení. Dokud není ten dotyčný odsouzen, platí presumpce neviny. A Babiš a Faltýnek nebyli ještě ani obviněni. A ani nebudou. Kubiceho zpráva č.2 je jen sci-fi.

1 hlas

Je to trochu jinak. Obviněním policejního orgánu je zahájeno trestní stíhání a pokud není zastaveno, následuje obžaloba podaná státním zástupcem soudu, obviněný se stává obžalovaným. Pokud není obžaloby soudem zproštěn, je odsouzený. U Babiše a Faltýnka a spol. bylo vzneseno obvinění a tím zahájeno trestní řízení, ale to je přerušeno nabytím imunity jejich zvolením do parlamentu, O zbavení imunity tedy vydání k trestnímu stíhání musí sněmovna znovu hlasovat a pokud jej odhlasuje, pokračuje trestní stíhání. U ostatních devíti obviněných k přerušení nedošlo a trestní stíhání tedy pokračuje. Odsouzení platí ovšem jen když nabude právní moci i rozsudek odvolacího soudu, pokud se obžalovaní proti odsuzujícímu rozsudku odvolají. Přesto samo trestní stíhání má pro dotyčného četná diskvalifikující následky.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov