Šéf lidovců
Bělobrádek: Babiš by měl všechno prodat

09.11.2014 05:05 Rozhovor

Lidovci po znovudobytí sněmovny a úspěchu v komunálních a senátních volbách zažívají velký návrat. Jejich předseda Pavel Bělobrádek připouští, že politika je něco jako ďáblovo pokušení.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • zdeněk adámek (12 hlasů) 09.11.2014 06:10

    Od zkur..ného černoprdelníka to opravdu sedí.Lakotná,nenažraná...

  • Jan Novák (10 hlasů) 09.11.2014 08:06

    Hmmm Bělobrad, už má jateční váhu. Ksichtík baculatý pěkně. Jo Duka ,...

  • Věra Čeňková (8 hlasů) 09.11.2014 07:57

    Díky diskriminaci KSČM v této republice, kdy je izolovaná medii a...

  • Martin Macháček (4 hlasy) 09.11.2014 09:23

    KDU-ČSL je hnusnější než ODS a TOP dohromady. Jim nejde o pomoc...

  • XXXL (2 hlasy) 09.11.2014 12:45

    Flanďáci, v čele s tímto zrzavým hnusem, se neměli do Sněmovny vůbec...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

...prodat...Komu?

0 hlasů

Kalousek Nemcova a Horak musi vzteky nadskakovat ze Babis je absolutne nejpopularajnejsi politik--mam z toho uprimnou radost

1 hlas

Hnuti ANO ma podle prognoz 35 % hlasu :)))

Maji chybu ve vypoctu a nebo je chyba v hlavach dotazanych :))))))

0 hlasů

Flanďáci, v čele s tímto zrzavým hnusem, se neměli do Sněmovny vůbec dostat. Nenasytná chátra i s jejich fráterníkama. Dodnes mi není jasné, proč se mezi sebou kuráti oslovují "otče", když naprostá většina z nich otci není a jsou to jen pedofilní buzny, lačné po majetku.

2 hlasy

Pane předsedo, to se chcete zalíbit estébákovi a komunistovi, potom nejste křesťan, zklamal jste mě.Neměl jste vstupovat do vlády

0 hlasů

To je pro mě teda novinka, že strategické zásoby ropy skladujeme v Německu. Co se asi stane, když bude Evropa odříznutá od ruské ropy a plynu? Čeští politici jsou větší blbci než jsem myslel.

jinak katolíci jsou v 99 % takoví pokrytci, že absolutně nemají prívo někomu radit. A lidovci jsou ještě větší pokrytci a hadi než samotní katolíci.

2 hlasy

To nemá cenu komentovat, je to hlupák. On si myslí, že jde o jalovici.

2 hlasy

KDU-ČSL je hnusnější než ODS a TOP dohromady. Jim nejde o pomoc bližnímu ale o sprosté majetky. Takový německý biskup van Este si nechal postavit obydlí za 750mil Kč. Kde na to vzal? A nikdo to neřeší, papež jenom kouká a věřící zírají. Tož tak je to s křesťany.

4 hlasy

Tak nevím....... Víme, že pravicoví politici neustále dokola opakují, že stát je tím nejhorším možným hospodářem. Zároveň lákají majetné lidi, aby si kupovali státní dluhopisy, protože u nejhoršího ze všech hospodářů mají své peníze uloženy zdaleka nejspolehlivěji. Mnohem spolehlivěji, než u vysoce efektivních soukromých hospodářů...

2 hlasy

"pravicoví politici neustále dokola opakují, že stát je tím nejhorším možným hospodářem. Zároveň lákají majetné lidi, aby si kupovali státní dluhopisy..." - obávám se, že se mýlíte, protože se ani náhodou nejedná o ty samé lidi.

0 hlasů

To jsou ty paradoxy kapitalismu. Jakmile dojde na lámání chleba, je i tomu největšímu kapitalistovi stát dobrý...

0 hlasů

Směřujeme ke státu s názvem Babišov.

0 hlasů

Hmmm Bělobrad, už má jateční váhu. Ksichtík baculatý pěkně. Jo Duka , jeho táta je mu vzorem.

10 hlasů

Díky diskriminaci KSČM v této republice, kdy je izolovaná medii a jsou na ni pořádané štvanice při každé možnosti, se do vlády dostala strana, která byla na ocásku v počtu křesel do sněmovny. Tak zalez Bělobrádku a nekvič. Poděkuj Bohušovi a Babišovi, že tě vzali ke korytu, mlaskej a mlč.

8 hlasů

Kroky k vyrovnanému státnímu rozpočtu a k splácení dluhu!!!

Nezbytné Babišovy kroky k vyrovnanému státnímu rozpočtu a k splácení dluhu vytvořeném korupcí, tedy jeho rozkradením:

1. Snížení počtu ,,úředníků,, o 30 až 50 %, protože ,,produktivita práce na jednoho obyvatele,, je tak mizerná, že bratr opilec Kalousek (MF, ČSÚ) tento údaj vůbec nezveřejňoval.

2. Zřejmě jde o desítky miliard korun, které by mohl ministr financí přivést do státního rozpočtu během krátké doby, převodem akcií na doručitele, na jméno s následnou kontrolou FAÚ a v případech podezření na praní špinavých peněz předání věci Policii ČR. Zřejmě pod touto hrozbou by řada tzv. ,,špinavých akcií,, nepřešla na akcie na jméno a stala by se tak jejich propadnutím státu příjmem do státního rozpočtu.

3. Kalouskovy dluhopisy (odpustky), kdy v řadě případů byly proprány špinavé peníze z korupce a v podezřelých případech podrobit kontrole FAÚ a Policie ČR a v případu nedoložení původu peněz za tyto akcie jejich propadnutí státu, které by se staly příjmem do státního rozpočtu.

2 hlasy

I kdyby kdokoliv (ne jenom Babiš) Vámi popsané kroky provedl a dosáhl kýženého příjmu do rozpočtu, jednalo by se o jednorázovou záležitost. V dalších letech by opět deficit rozpočtu narůstal, jako tomu bylo dosud. Co byste znárodňoval potom?

0 hlasů

Souhlas, až na tu produktivitu (úředníky teda nepočítám). Kdyby byla tak špatná, tak by koruna neposilovala a Singer by nemusel udělat druhou "měnovou reformu" vykradením úspor občanů.

0 hlasů

Od zkur..ného černoprdelníka to opravdu sedí.Lakotná,nenažraná katolická verbež a pedosekta.

12 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov