Sraz se Zemanem
Bělobrádek: Nebude-li vláda do léta, je to na ústavní žalobu

18.04.2018 16:58

UVNITŘ ANKETA. Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek a prezident Miloš Zeman se shodují v tom, že předčasné volby nejsou řešením aktuální politické krize. Bělobrádek to řekl novinářům po středeční schůzce s prezidentem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Nakobyl (2 hlasy) 18.04.2018 17:19

    A to je kdo,ten Bělobrádek? To je představitel nějaké mocné síly ?

  • Guru Jára (1 hlas) 18.04.2018 18:03

    Ústavní žaloba ano,ale na tohoto hloupoučkého žlutého kozlíka a celou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

T.zv. Ústavní soud řeší kouření v hospodách - Bělobrádek příjde na řadu v příští pětiletce.

0 hlasů

Bělobrádek byl na školení organizovaném ministerstvem zahraničí USA. Považoval bych ho za jednoho z agentů tohoto ministerstva, které ho úkoluje

0 hlasů

Takhle ošklivě by předseda křesťanů/demokratů mluvit neměl.Ale je to tradice.měli hada na 3,teď už na 10.

0 hlasů

Vžtyť je to jen plácání do vody uslintanou rukou. Co si vlatně myslí, tento pán, co si říká předseda (pidi)strany? Kříčí o ústavnosti a neústavnosti, křičí o nedemokratičnosti dnešních komunistů a sám zapomíná, že ČSL byla v dobách komunistů s nimi poslušně kolaboruljící stranou celých 40 let, dokonce byla i ve vládě - měla tam ministra zdravotnictví Plojhara, pokud se pamatuji, takového dědka pátera, i tehdy obecně známého opilce a děvkaře. A měla ho tam dlouho, dlouho...Pan přeseda KDU/ČSL vyžaduje omluvu komunistů za činy jejich předchůdců a sám se dodnes ještě za kolaboraci jeho strany s bývalou KSČ neomluvil.
O ústavě ví asi tolik, jako babička o počítači - ústava totiž neurčuje nejdelší dobu pro ustavení vlády. Zatím tihle pánové z Pidistran - ti chytřejší - mluví o precedensech, ovšem už neříkají, že jeden precedens vytvořil Topoláhnek, který vládu skládal taky jako hlavolam. Vytvořit precedens jiný se snad zakazuje? No a co? Dále už se nesmí další vytvořit? Další precendens vytvoří možná Babiš a svět se taky nezboří.
A když už jsme u té "demokratické" pravice - stále slyším z TV, radia, čtu v novinách její jekot "s EU na věčné časy", neboť vystoupit z ní by prý byla katastrofa vesmírného měřítka. Tohle jsem kdysi už taky slýchával, na trasparentech čítával, jen EU tam nebylo, místo toho bylo SSSR - Tedy - opakuji -aby bylo jasno i našim politickým dětem - "Se Sovětským svazem na věčné časy " , stávalo na trasparentech žlutým písmem na rudém pozadí a bylo nám to k smíchu. Není snad dnešní opičení pravice s EU a SSSR také takový, jen poněkud směšnější blábol? Možná mnohem směšnější než tehdy než od tehdejších komunistů. Snaha "pomazaných" - tedy poslanců, zblbnout národ, leze čím dál tím více na světlo jako šváb z temného kouta.
A tak, páni pomazaní (možná někteří i korupcí umazaní, to nevím), co takhle počkat, jak dopadne Brexit a jak to vůbec v Anglii skončí. Možná budete moudřejší, ovšem o tom si dovolím tak trochu pochybovat.
A tak volám znovu" s EU na věčné časy" !! A jak? No přece nikdy jinak!!!

0 hlasů

Nebudeli prset , nezmoknem .

0 hlasů

Ta banda z demokratické žumpy se neumí ani dohodnout na svém kandidátovi. ČT 24 utnula zase diskuzi s ANO. Chce to začít dělat ostřejší řezy. !!!

0 hlasů

Ústavní žaloba ano,ale na tohoto hloupoučkého žlutého kozlíka a celou squadru sudeťáků,co si říkají Lidovci

1 hlas

To je b*b. :D Nebude-li vláda do prázdnin, tak bych to viděl spíš na předčasný volby.

0 hlasů

Konečně by se sněmovna zbavila falešných a úslisných lidovců

0 hlasů

A to je kdo,ten Bělobrádek? To je představitel nějaké mocné síly ?

2 hlasy

Jsou dvě možnosti,buď je někoho ohon,nebo díra-------

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov