Věc diplomacie
Bělobrádek: Výroky o Havlovi kazí Sobotkovi plány v USA

14.11.2014 08:30

Výroky některých českých politiků o lidských právech nebo Václavu Havlovi podle vicepremiéra a šéfa lidovců Pavla Bělobrádka znejišťují spojence a mohou komplikovat vztahy mezi Českem a USA, například při domlouvání schůzky premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) s americkým viceprezidentem Joem Bidenem. O tu česká diplomacie usiluje již několik měsíců, zatím ji ale nepotvrdila. Česko by podle Bělobrádka mělo dát najevo, že mu Havlovy hodnoty nejsou cizí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Dýmal (17 hlasů) 14.11.2014 08:54

    takže to že se ozývají hlasy že Havlův vlezdoprdelizmus vůči USA není...

  • Pavel Mysliveček (14 hlasů) 14.11.2014 08:39

    Letošní 25. výročí takzvané „Sametové revoluce“ je ideálním...

  • Vlastimil Machura (10 hlasů) 14.11.2014 09:05

    Humanitární bombardér škodí i po smrti.

  • Deadman´s Hand (8 hlasů) 14.11.2014 09:20

    Bělobrádek nezapře, že absolvoval nalejvárnu International Visitor...

  • wenzel Trousil (7 hlasů) 14.11.2014 08:59

    Dost bylo lhani..I "Americti pratele " by konecne meli pochopit jaka...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

USA je v "klubu svobody a demokracie", kdo je tam sakra pozval?

1 hlas

A zdali se Bělobrádek otáže soudruhů v USA kdy se omluví za zvěrstva na vietnamských dětech, ženách a ostatním civilním obyvatelstvu, které tam aícký dobytek způsobil napalmem a chemickými zbraněmi

1 hlas

Ve Vietnamu bylo 1,1 mil mrtvých vojáků a 3 mil cicilistů. To Holobrádka ovšem netrápí. Ten by teda potřeboval přes ústa.

1 hlas

Na novinkách.cz presstitutka Mitrofanov píše v tom smyslu, že kdyby byl premiérem Bělobrádek, tak ho ve Washingtonu jistě přijmou. Že by se pod vedením nového protektora na ambasádě USA ve spolupráci s nově vyškoleným agentem Bělobrádkem chystal takový maly, klasický proamerický puč?! Zkušenosti s tím mají bohaté!

1 hlas

Havel je americký idol, stvořili ho jako vůdce, prosazoval jejich zájmy a oni ho oslavovali.Kritické hodnocení doma po 25 letech je jistě na místě, i při zhodnocení všech jeho zásluh, ale to nezapadá do amerického schématu.Je smutné, že neberou v úvahu ani oprávněnou kritiku své katastrofální zahraniční politiky, která je připravila o mnoho příznivců. Teď zrovna otevřeně prohlašují, že hodlají svrhnout vojenskými prostředky zákonnou vládu v jiné zemi, tedy v Sýrii a otevřít ji tak zcela islamistickým zabijákům.

2 hlasy

Věčná sláva Václavu Havlovi!!!

0 hlasů

..ani Václav Klaus, kterému já fandím, si podle mne dost dobře neuvědomuje, že jeho fantastická transformace a privatizace probíhala na základě politického pozadí, kterému dal Václav Havel základ a vytvořil mezinárodní podporu a sympatie...

0 hlasů

..např. konkrétně Václav Klaus podle mne nesprávně cjtěl absolutně upřednostňovat ekonomiku a nad politickou nadstavbou...to ale není dobře...ekonomika a právní stát jsou pouze nástrojem....nic víc...Klaus měl právě to štěstí, že mu Václav Havel tuto nadstavbu vytvořil a prorazil...udivuje mne , že to nedokáže ocenit...

0 hlasů

..s Klausem je potom v TV takto slyšet celou plejádu ekonomů...kteří to po něm kopírují a tím se dostávají na stranu "brutálního etátismu" (diktátu rozpočtu)...čímž si vlastně nahrazují direktivistické řízení...

0 hlasů

..proti tomuto velmi tvrdě bojoval např. Konrád Adenauer....zakladatel poválečné CDU...

0 hlasů

..Konrád Adenauer "...zodpovědná rozpočtová politika se nesmí změnit na bezcharakterní etátistické šlapání zelí..."

0 hlasů

Ano, jistím 7 halsů pro KDU_ČSL....jakési "kopání" do Havla v dnešnídobě mi přijde při nejmenším nadbytečné...Václav Havel dal punc sametové revoluci a je jejím symbolem....nechejme to tak a žijme z toho nadále...

0 hlasů

Kdo by se také rád scházel s představiteli státu, kde burácejí urážky, nadávky a sprostoty z úst prezidentů, kteří usedli do křesla po něm. To, co na něm svět miloval, odešlo s Václavem Havlem a v Česku nezanechalo stopu.

4 hlasy

Co konkrétně na něm "svět" miloval a kdo je podle vás "svět" ?

1 hlas

Ted jeste aby vycichnul ten puch Havlismu.Pak snad bude lip..

1 hlas

Ano, spolecnost podprumernych, bez idealu kolem sebe kopajicich ceskych muziku, vericich na famy a socialisticke polopravdy. Zavist a nenavist se stala hnaci silou vetsiny naroda. Nepochopitelne civeni na okolni svet, bez chapani, ale s hotovymi recepty. Komplexni svet je pro vas zahalen do olovene deky nepochopeni. Vybaveni socialistickou skolou si netroufate prelezt hranice ceskeho dvorku. Nevybaveni recma jste odsouzeni verit to co vam postkomunisticky tist uklada denne do vasich mozku.

Odtut neni daleko k navratu k vyzkousenym algoritmum komunistickeho sveta primitivu.

2 hlasy

Vy mluvíte o nenávisti, o kopání kolem sebe, o nepochopení....to žertujete ? Vy jste sice možná přelezl hrabice českého dvorku, ale každý den se na něj vracíte, proč ? Tolik vám chybí nebo vás na jiném dvorku nevzali mezi sebe? Neumím si představit, že byl žila někde jinde a přitom každý den měla nutkání jít plivat jedovaté sliny na svou rodnou zem.

1 hlas

Co jsou to tzv. "Havlovy Hodnoty?" Ja jsem s kvuli nim odstehoval az do USA, kde jsem je postupne objevil take. A tak jsem se znovu odstehoval jinam, kde vladnou skutecnejsi hodnoty nez ty z rise fantazie.

1 hlas

Ten černobrádek měl Sobotkovi poradit, aby tam vůbec nejezdil. Tím by odpadly problémy kdo ho milostivě přijme nebo nepřijme. Mimo to taková cesta taky něco stojí.

2 hlasy

Na nic si nehrajme, jsme pouze a toliko lokajem a podržtaškou USáků. Naše státní suverenita je iluzorní, ve skutečnosti o nás a bez nás rozhoduje velký americký bratr, kterého tady nikdo nevolil. Vemte si, jak s námi USáci jednají ohledně toho jejich masového vraha, který v Brně vyvraždil celou jednu rodinu. Jako s nějakým svým sluhou.

5 hlasů

Bělobrádek nezapře, že absolvoval nalejvárnu International Visitor Leadership Program.
Stejně jako šefredaktor Lidových novin Dalibor Balšínek, David Beňák, který pravidelně psal pro server ROMEA, Jakub Mráček z Open Society Fund Praha, Lucie Otáhalová z organizace La Strada, analytik Raiffeisenbank Aleš MichI, Jan Korytář, člen Městské rady v Liberci, Tomáš Martinec, ředitel Policie ČR, Petr Šereda, státní zástupce – ředitel odboru závažné hospodářské a finanční kriminality Vrchního státního zastupitelství v Olomouci, Daniela Zemanová, soudkyně Nejvyššího správní soudu v Brně, ...a další a další proamerické kádrové rezervy.

8 hlasů

http://www.aic.cz/ivlp/

1 hlas

Humanitární bombardér škodí i po smrti.

10 hlasů

Dost bylo lhani..I "Americti pratele " by konecne meli pochopit jaka je skutecna nalada "lidu" v Cesku..A kdo jiny jim to ma oznamit nez celni predstavitele republiky! Prece se nehodi tzv."pratelum" lhat!

7 hlasů

Napis nam neco o tom, jak se v Nemecku parazituje.

3 hlasy

Co bych psal, to vidi kazdej kdo te tu cte!

1 hlas

Lustigu, ty seš podle všech přírodních zákonů magor.

1 hlas

takže to že se ozývají hlasy že Havlův vlezdoprdelizmus vůči USA není to pravé jahodové, dělá problémy dalšímu vlezdoprdelistovi? A Bidden si není jist jestli mu ten tatrman poleze mezi půlky a tak možná schůzka nebude? No a? Zboří se svět? Nebo bude kvůli tomu zima tužší a bude víc sněhu, že amíkům nepolezeme do řiti jako Havel? Nebo že by nás nepozvali do nějaké další jejich debilní války kdesi kde v řiti světa "hájí demokracii" (a těžební práva) ? No Já osobně se bez toho obejdu a jestli to USA vadí ať si políbí (_!_)

17 hlasů

Ty bys mohl delat nacelnika bolsevicke luze, slovnik na to mas .

3 hlasy

Ty nacelnika nepotrebujes, ty se uonanujes sam..Alles klar, Vessely?

1 hlas

Letošní 25. výročí takzvané „Sametové revoluce“ je ideálním okamžikem, kdy z této události definitivně strhnout bahno mýtů, legend a báchorek, z něhož porevoluční garnitura uplácala golema „jediné a nedotknutelné oficiální pravdy“. Tomuto účelu nemůže lépe posloužit žádný jiný materiál než opětovně vydaná, s originálním strojopisem porovnaná a opravená Analýza 17. listopadu 1989 od Miroslava Dolejšího.

Disident a politický vězeň Jiří Wolf čtenáře seznamuje s odvrácenou tváří „Charty vyvolených“ i samotného Václava Havla: alkoholismus, obžerství, systematické rozkrádání peněz určených pro vězně, zákeřnost, amorálnost, spolupráce s StB – to je druhá tvář slavné Charty 77, o které se povinně mlčí.

http://guidemedia.cz/item/analyza-17-listopadu-1989

14 hlasů

http://analyza.wz.cz/

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov