Ustavující schůze
Bezpečnostní výbor má vést okamurovec, který sdílí dezinformační weby

20.11.2017 12:44 Aktualizováno 20.11. 12:59

Hnutí Svoboda a přímá demokracie navrhuje do čela hospodářského výboru svého místopředsedu Radima Fialu, na šéfa bezpečnostního výboru pak nominovalo lídra své kandidátky na Vysočině Radka Kotena.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • václav Ludvík (8 hlasů) 20.11.2017 13:49

    Prosím sdělte mi někdo které jsou to ty dezinfomačí wjeby abych je...

  • S Vrba (8 hlasů) 20.11.2017 14:58

    Dezinformační weby jsou ty, které označilo "ministertvo pravdy" pana...

  • Karel Hrabě (5 hlasů) 20.11.2017 13:38

    Podobně se zachoval také v případě dotazu, který zazněl od novinářky...

  • František Matouš (5 hlasů) 20.11.2017 12:59

    Za socíku to byla závadná literatura a dnes tu máme dezinformační...

  • Jeroným Pražský jr (4 hlasy) 20.11.2017 22:27

    Najít mezi těmi Okamurovými pošuky někoho normálního nelze. Všichni...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Extremista Okamura bude hlídat BIS, která hlídá Okamuru? Blázinec po česku
.
Zdá se, že obchod v balkánském stylu koňských handlířů, kdy Babiš za podporu Radka Vondráčka do čela sněmovny prodal Okamurovu SPD vedení sněmovního Výboru pro bezpečnost, je hotový a uzavřený.

Toho sněmovního výboru, k němuž se dostávají důvěrné informace z tajných služeb. Toho výboru, který doporučuje vládě, koho by měla jmenovat ředitelem Bezpečnostní informační služby (BIS).

Té Bezpečnostní informační služby, která mimo jiné sleduje radikální, extremistické a potenciálně nebezpečné spolky, hnutí či politické strany, včetně různých paramilitantních bojůvek a rádoby domobran. A která monitoruje i SPD Tomia Okamury.

Ve výroční zprávě BIS, v kapitole „Protiimigrační a protimuslimské aktivity“ se uvádí: BIS v souvislosti s uprchlickou krizí pokračovala v monitorování subjektů akcentujících téma imigrace a islamizace ČR a Evropy a ve vyhodnocování bezpečnostních rizik plynoucích z jejich aktivit, zejména šlo o nebezpečí šíření xenofobie, rasismu a dalších forem nesnášenlivosti.

Činila tak samozřejmě proto, že takové aktivity ohrožují demokratické základy státu a ústavnost. A z toho důvodu sledovala subjekty, „u nichž existovalo riziko, že šířením svého jednostranného a tendenčního postoje k islámu a muslimům či dokonce lživých tvrzení mohou manipulovat s veřejným míněním a přispět k vyvolání pocitu strachu a napětí ve společnosti“.

Tomio Okamura osobně sice Výboru pro bezpečnost sice nejspíš šéfovat nebude (ten očekává prémii v podobě místopředsednického postu), ale někdo z jeho hnutí ano.
.
Pravděpodobně Radek Koten. Pán sdílející hoaxy z proruského Aeronetu a člen nenávistných protiislámských facebookových skupin – oboje rovněž monitorováno BIS.
Konkrétní osoba předsedy ale není tak podstatná. Vždyť kdo se do čela takového výboru hodí lépe než jakýkoli zástupce hnutí, které je samo pod dohledem tajných služeb?
.
Hnutí proslulého svými fašizujícími výroky a sliby, že v ČR zruší náboženskou svobodu.

Svoboda vyznání, kterou zatím garantuje Ústava České republiky, konkrétně Listina základních práv a svobod, už by ve světě podle Tomia Okamury byla jen pro někoho. Z muslimů by se tak rázem stali lidé druhé kategorie, kteří by na rozdíl od ostatních plnoprávných občanů museli svou víru praktikovat jen vskrytu a potají.

To všechno ovšem Tomiu Okamurovi nebrání nadávat do fašistů naopak všem, kteří se proti jeho nehorázným nápadům bouří. Celý ukřivděný kvůli protestům, které 17. listopadu provázely jeho účast na státním svátku, zmotal v emocionálním facebookovém statusu fašisty s vítači a sluníčkáři, kteří v tento slavnostní den na Národní třídě výjimečně nevítali uprchlíky, ale – ta nespravedlnost! – Drahoše s Kalouskem. A na Tomia pokřikovali tak, až se prosím bál. Bál se, že mu ti zlí havlističtí xenofobové (kteří jsou ale v jeho podání současně sluníčkářskými vítači) ublíží.

V rozhovoru pro Seznam se k té hrůzné zkušenosti, o níž se mu jistě dones zdá, ještě vrátil. A to přímo dokonalou perlou: „Mám strach, bál jsem se tam jít, byl jsem skoro fyzicky napaden při kladení věnců rasisty z řad multikulturalistů.“

Někdo by možná měl prostoduchému bojovníku proti islámu vysvětlit, že žádný zastánce multikulturalismu nemůže být současně rasistou. A to už ze samé podstaty věci. Vyznavač „multikulti“ je přesvědčen o prospěšnosti soužití mnoha rovnoprávných kultur a ras, zatímco rasista hlásá nadřazenost jedné rasy nad některými jinými, případně nade všemi ostatními.
On ten Tomio, kromě toho, že trpí těžkým zmatením pojmů, vůbec je ohromný samuraj s mečem neustále vystavovaný smrtelným nebezpečenstvím. Před časem se dokonce odvážil – obklopen několika ochránci – vstoupit do detenčního zařízení pro zadržené migranty. Různé křehké ženy a dívky tam sice v rámci dobrovolnické pomoci běžně a bez ochranky chodily pracovat s dětmi, tlumočit, poskytovat právní poradenství a všemožně pomáhat, ale pssst, to Tomiovi neříkejte. Mohl by z toho chytnout duševní trauma.

Aby ale sněmovní Výbor pro bezpečnost vedla strana, která je sama bezpečnostní službou monitorována jako potenciálně nebezpečná, už tak zábavné není. To z nás v očích civilizovaného světa zase jednou udělá bizarní exponát v panoptiku.

1 hlas

Pokud to akorát sdílel bez komentáře k tomu, tak to jistě poněkud podivné zní. Pokud ale běžně k tomu komentář má typu: "V takovém případu bych to viděl aby se mělo to a ono a zajistit dostatek ochranných prostředků.", a nápodobně například ohledně virtuální progromu na děti v Teplicích bez toho aby řešil kolik je tedy pravdy na tom co se tvrdí, že se událo v komentářích a zda například ne zahraniční agenti snažící se rozpoutat nepokoje, tak by ten kontext ale jistě byl poněkud odlišný.

0 hlasů

Nu, i skladník ve šroubárně si může číst Vergilia v originále..
Tím je řečeno, že výběr literatury je vypovídající :-) Když někdo louská fašistický hecovánky, asi bude spíš tím skladníkem, než členem akademické obce.

2 hlasy

Najít mezi těmi Okamurovými pošuky někoho normálního nelze. Všichni mají stejnou diagnózu. Členem SPD totiž může být jen magor.

4 hlasy

Nehoň si ho tolik, upadne ti předkožka. Jo ty vlastně žádnou nemáš, mohel ti ji ušmikl a ssáním ti pak daroval pohlavní bradavice.

0 hlasů

Jste zjevně příznivec SPD. A naprostý primitiv.

2 hlasy

Dezinformační weby jsou všechny, které nelezou amíkům do kloaky.

3 hlasy

Zajímavé. Kdykoliv zazní jakákoliv kritika na adresu Konírny (Sněm je v bývalé konírně, to proč tam tak řehtají Vyblokovaní Demokraté, jak je nazval Babiš)m tak je vždy pod tím podepsané Bakalovo AKTUALNE.CZ

2 hlasy

to proč tam tak řehtají Vyblokovaní Demokraté....))
.
to proc zde tak rehtaji Vyblokovani IP adresy...))))

1 hlas

Dezinformační weby jsou ty, které označilo "ministertvo pravdy" pana Chovance pod vedením velice známého "taky herce hambatých filmů" pana Jandy. Podle tohoto "ministerstva" jsou jedině správné ty, co jsou dotovány z fondů EU, např. Evropské hodnoty. Ty jsou údajně objektivní, nezávislé a důvěry hodné.

8 hlasů

Sdílet veškeré Weby, včetně dezinformačních je tím nejlepším předpokladem pro výkon funkce šéfa bezpečnostního výboru!!!!! Jeho analytické myšlení je zárukou výběru toho správného postoje. Pro demokracii jsou nebezpeční a nepoužitelní ti politici, pro které jsou jediné správné názory na Webech teplouše Jandy.

4 hlasy

Prosím sdělte mi někdo které jsou to ty dezinfomačí wjeby abych je prostudoval jelito pravda a nenaleděl jako že se Lidovci potají slézají s Henlajnovci není to pravda slézají se s nimi veřejně, tak.

8 hlasů

Najdi a prostuduj jelito to sam.. )

0 hlasů

Kdokoli je lepší a cokoli je lepšího než ten věčně vožralej hulvát a primitiv z TOP 09, padákový smrtonoš Kalousek, kterého nenávidí naprostá většina národa.

4 hlasy

Vitac RuSSaku Soukup uz zase poblil..)
)
KREMLEBOTI, RUSKA PATA KOLONA, PUTINOIDI, RUSKA AMBASÁDA
.
Stanislav Soukup 26.09.2017 09:47
GELIMER
Rusku fandím a fandit budu. Západ se začal chovat neurvale, agresívně a arogantně, i vůči naší zemi, potřebuje konkurenci jako prase drbání. A není to Rusko, ale Západ, kdo nám cpe muslimy a vyhrožuje tresty, pokud tohle Alláhovo svinstvo nebudeme krmit.
.
Patrik Švantner 20.09.2017 19:13
HILDERICH
Rusku fandím. Západ, který se chová arogantně a agresívně, i vůči nám, potřebuje protiváhu.
.
Patrik Švantner 07.10.2016 12:00
HILDERICH
Správná a dobrá věc, Rusku fandím. USA musí, prostě musí mít konkurenci a protiváhu. Jedině tak se budou chovat alespoň trochu kultivovaně.
.
Patrik Švantner 25.08.2016 12:11
Hilderich
Rusku a Rusům fandím, USA musí mít konkurenci a protiváhu. Ostatně není to Rusko, ale Unie a USáci, kdo sem k nám cpe islám a vyhrožuje sankcemi a tresty, pokud tohle krvelačné svinstvo nepřijmeme a nebudeme o ně pečovat.
.
Tadeáš Hájek 03.08.2017 10:48
PLACERIAS
Rusku fandím. Takzvaný Západ, který se v poslední době začal chovat mimořádně arogantně a agresívně, potřebuje konkurenci a protiváhu. Ostatně není to Rusko, nýbrž Západ, který sem k nám cpe muslimy a vyhrožuje tresty a sankcemi, pokud se nepodřídíme.
.
Kamil Podlešák 12.04.2017 14:36
HUNERICH
Rusku fandím. Rusko sem k nám totiž necpe muslimy a naprosto idiotskou legislativu.A nevyhrožuje sankcemi, pokud se nepodřídíme. Takzvaný Západ ano. Pro mne je nepřítel v Bruselu, sídle eurobolševika.
.
Ladislav Šťastný 07.09.2017 11:31
TLALOC
Putinovi a Rusku fandím. Zcela jednoznačně. Západ, který se v poslední době chová arogantně, neurvale a agresívně - a to i vůči nám, když nám v souvislosti s muslimy neustále něčím vyhrožuje -, potřebuje konkurenci.
.
Ladislav Šťastný 24.09.2017 12:45
TLALOC
Rusku fandím. Zcela jednoznačně. Západ se v poslední době začal chovat neurvale a agresívně, i vůči nám, potřebuje konkurenci a protiváhu. A kdyby USA vymyslely nějakou válku, ihned bych přeběhl frontu a přidal se k Rusům.
.
Kamil Vont 30.03.2015 09:37
NARMER
Rusku a Rusům fandím. Fandím jim proto, protože chci, aby měli USáci konkurenci. Když ji nemají, chovají se jako dobytek. Momentálně nás Obama zastrašuje svou plechovou kavalérií a svými špenáty.
.
Ladislav Heřman 23.12.2016 11:18
Monomach
Rusku a Rusům fandím, protože Západ, který to s agresivitou, arogancí a neurvalostí začal přehánět, potřebuje konkurenci. Proto taky fandím Číně.
.
Ladislav Šťastný 16.10.2017 12:14
TLALOC
SPD zcela jednoznačně budu volit. Nechci zde totiž to barbarské svinstvo, islám, a odmítám buzeraci a vydírání toho bolševického monstra, Evropské unie, které se k nám chová jako k nějaké své bezprávné kolonii.
.
Ladislav Šťastný 03.10.2017 11:19
TLALOC
Volím SPD, protože zde nechci to barbarské a totalitní svinstvo, islám, a odmítám Evropskou unii, která nás zbavila samostatnosti a suverenity a chová se k nám jako k nějaké podřízené kolonii. Mimochodem, lidovci se opakovaně vlísávali do přízně sudetským nacistům, jmenovitě Herman, je zcela legitimní je považovat za vlastizrádce.
.
Ladislav Šťastný 20.10.2017 11:29
TLALOC
SPD volím. Nechci zde totiž to barbarské svinstvo, islám, a odmítám permanentní výhrůžky a vydírání toho bolševického monstra, Evropské unie, která se k nám chová jako k nějakému svému vazalovi.

Kamil Podlešák 25.10.2017 09:32
HUNERICH
A co Kalousek a jeho vraždící padáky ? Ale o tom mají presstituti zakázáno mluvit, že ?
Kamil Podlešák 24.10.2017 12:28
HUNERICH
Ty hanebná kalouskovská kryso, příbuzní obětí, které zemřely na tvých padácích, tě proklínají a nenávidí.
Ladislav Šťastný 24.10.2017 11:49
TLALOC
Padákového smrtihlava Kalouska pět procent lidí uznává, pěti procentům je lhostejný a zbytek ho patologicky nenávidí. Smrtihlav už to - zdá se - definitivně pochopil. Ale za to svinstvo v 90. letech by měl skončit v nápravně výchovných teplácích. Když spravedlnost nakonec našla Dalíka, proč by neměla najít ještě daleko větší stvůru a horšího netvora ?!
Ladislav Šťastný 06.09.2017 14:58
TLALOC
Padákový smrtihlav Kalousek udělá cokoli, aby se opět dostal k vládnímu korytu, je to temná stvůra schopná čehokoli. Nedovolme této zvrácené obludě z TOP 009, aby nás znova ovládala.
Ladislav Šťastný 24.10.2017 12:47
TLALOC
Za Babiše coby ministra financí ekonomika rostla a stoupala, za padákového smrtonoše Kalouska klesala a padala. A obviňování Babiše ze strana smrtihlava Kalouska ohledně čehosi v souvislosti s StB je legrační. Není snad europoslancem za TOP 0009 estébácký udavač Štětináč ? Smrtihlav Kalousek vidí estébácké snítko v cizím oku, ale udavačsko estábackou kreaturu ve svém vlastním okázale přehlíží.
.
Ladislav Šťastný 01.11.2017 11:34
TLALOC
Smířím se s kýmkoli, ani ďábel by mi nevadil, hlavně, že tam nebude ta temná stvůra z TOP 09, která tolika lidem ublížila, padákový smrtonoš Kalousek.

0 hlasů

Podobně se zachoval také v případě dotazu, který zazněl od novinářky Hospodářských novin. Jak server Aktálně.cz, tak Hospodářské noviny vlastní Zdeněk Bakala, kterého Okamura označil za tuneláře, jenž okradl lidi z OKD. Teprve až nebude tenhle „tunelář“ vlastnit vydavatelství Economia, bude Okamura ochoten odpovídat na dotazy novinářů tam zaměstnaných !!!

5 hlasů

Za socíku to byla závadná literatura a dnes tu máme dezinformační weby. Někde jsem četl přirovnání polistopadového vývoje jako cestu od socialismu k socialismu, je to bohužel pravda.

5 hlasů

Ale kdeže, to je nesmyslná zkratka. Ať si každej konzumuje co chce, jen se nemůže divit, že ve veřejný funkci je přijatelnější porno, než burcující texty pro imbecily.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov