Sobotka v Bílém domě
Biden ocenil české vojáky i hájení lidských práv

18.11.2014 22:50

Dnešní washingtonská schůzka českého premiéra Bohuslava Sobotky s viceprezidentem Spojených států Joe Bidenem potvrdila dobré vztahy obou zemí. Americký viceprezident podle něj ocenil nasazení českých vojáků v Afghánistánu i aktivitu České republiky v oblasti lidských práv.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaroslav Staněk (9 hlasů) 19.11.2014 00:19

    USA a USáci - nejagresivnejsi stát a národ světa.

  • pes ozzy (7 hlasů) 19.11.2014 06:35

    Biely dom vyslal tútora zistiť , čo sa to vlastne v koloniach...

  • rené pawlitte (7 hlasů) 18.11.2014 23:20

    bylo vyhodnocení včerejší lumpárny v Praze.Snad jsou američané z...

  • tyden tyden (6 hlasů) 19.11.2014 05:09

    Kolaboranti jako soudruh nacek dvorak k nam za komancu pritahli...

  • Jan Novák (5 hlasů) 18.11.2014 23:30

    www.novarepublika.cz/2014/11/vime-kdo-organizoval- - rozdavani.html

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tatík Biden, umetá cestičku, pro další enklávu, kde bude synáček hledat břidlicový plyn? Možná bude vlastnit Moravské naftové doly a.s. i s podzemními zásobníky a bude regulovat "klima" v zájmu a podle instrukcí ze zámoří. Jaceňuk a Sobotka si nejsou podobni jen vizáží. Zaprodávají svoji vlast stejně, jen Sobotka ještě nezmanipuloval armádu, aby střílela na civilisty. Ta česká už teď válčí za cizí zájmy.

1 hlas

Kdoví, kdy se dozvíme, kde má na Floridě apartmán , podobně jako pan Gross, i pan Sobotka a Bělobrádek. Podle úsilí, které vynakládají na své zabydlení se v US řiti, bych to očekával v blízké dohledné budoucnosti.

0 hlasů

Bohuš na koberečku u našich pánů. Dříve se jezdilo pro noty do SSSR dneska do USA.

0 hlasů

Soudruh Pochcana Tesilka sedi za trest doma, ozira se a uzira se ...

1 hlas

Vždyť také Sobotka vyleštil pleš,aby Bidena nešimral v zadečku.

0 hlasů

To soudruh jitrnice Zeman Sobotku nepochválí, taková drzost paktovat se s nepřáteli nejjasnějšího soudruha generalisima nácka Putina.

0 hlasů

Sobotka si přikrčeně přišel pro pochvalu a olízl důtky..

2 hlasy

A ZAČAL PĚKNĚ OD BOTIČEK A ROZVAZOVAL TKANIČKY ZOUBKAMA...A ŠVIHNOUT SUBÍKA...JUJKA TO ŠTÍPLO!!!

0 hlasů

Biely dom vyslal tútora zistiť , čo sa to vlastne v koloniach deje....

7 hlasů

To je naše veliké plus.Oceňuji USA dnes a i dříve.2 krát pomohl Evropě ve světových válkách.Po 2 světové válce USA zažehnávala vzniklé krize

1 hlas

2 x " pomohly " Evropě... pro ně výhodným způsobem (Marshalův plán apod.)... ve válkách , které samy pomáhali rozfoukat a ve kterých se usilovně snažily až do poslední chvíle výhodně obchodovat se všemi stranami konfliktů ... obchod je přece obchod a účel světí prostředky ... a co pro ně ve 40-cátých letech nedokázal úspěšně završit Hitler, to dnes mají za úkol ... pobrali za to přece na 5 mld US dolarů .... bílí koně kyjevští náckové, z jejichž vzorů Vlasovců se na US pokyn snaží naše média udělat dodatečně hrdiny a nasadit jim svatoozář, jako tomu bylo u vrahů MAŠÍNŮ !!!

0 hlasů

CR way better than some Landgericht München, Fox Entertainment, and U.S. elistists together, huh?

http://www.buzzfeed.com/bensmith/uber-executive-suggests-digging-up-dirt-on-journalists

1 hlas

In probable case you haven't heard yet, the german Fox division wants to sue me for 965 EUR and wants me to sign some paper, all approved by Landgericht München who told ISP to hand them out my address, and all that because I dared to visit a server not located in Germany (and apparently not owned by some corporation) and allegedly watched 3 episodes of The Simpsons. Sort of Stasi-style in my opinion, and who know what is gonna be next? Arrest, confiscation of computer for daring to be on the internet, and after all being told to be happy I am not being put in a gas chamber?
Feel free to look up my Disqus account (with name as here) where I made recently some comments in English on about the issue.

1 hlas

On a bit different topic, did or does Mr Sobotka take Mr Dahlgren back to CR for prosecution, or are Czechs indirectly being told that if the U.S./NATO wants someone extradited then that person ought to be within an hour or else invasion, whereas the other way round (extradition of an U.S. citizen) as if completely different?

1 hlas

So or so, I would recommend the world to look up the length and details (in regard to U.S. police coming to CR) of that extradition process, as to have some "standart" next time some U.S. president comes knocking because of something as such. Sure, perhaps some technical detail there about something, but seriously dudes, you guys come off as a bunch of arrogant and double-standart egocentrical egoists in many a case.

1 hlas

(Not that it would be necessarily better around here, but usually barely anyone looks up to some guys who want to play referee around here, so there isn't this whole thing of even billions of persons imitating in an attempt to learn from the "best".)

1 hlas

Že tam, ale zajel i bez mazání. Ono to po té plešce asi klouže samo.

3 hlasy

USA a USáci - nejagresivnejsi stát a národ světa.

9 hlasů

Pionýři, pionýři malované děti... nasedají do stíhaček jak raketa letí.

3 hlasy

Myslím, že by mělo dojít k znovuotevření otázky protiraketového deštníku.

4 hlasy

Nemam za to, ze specifika toho projektu jako by vyloucila raketovy utok na CR. Zvlaste pokud to je vlastne koncipovane na velke vysky a nekdo posle jako raketu s plochou drahou letu, nebo jak se tomu rika. Ale nejsem na to expert.

0 hlasů

No, a praveze pokud se USA opet stremhlav riti do nejakeho konfliktu, tak i pokud se tomu CR primo nezucastnuje, "targety" by v CR byli, jakoze by se asi nedalo nutne predpokladat, ze nepritel USA by neutocil kvuli nejake statni svrchovanosti (za ktere se pripadne i odpaluje rakety made in USA).

1 hlas

Kolaboranti jako soudruh nacek dvorak k nam za komancu pritahli Rusaky a ted uz za smoli dalsi zvaci dopisy.
Meli by se radsi starat o to mrazeny kure, ktery si v ramci boje za demokracii nacpali mezi nohy :-))))

6 hlasů

Souhlasim a pridam navic jeste vybudovani americke letecke zakladny v CR.

3 hlasy

www.novarepublika.cz/2014/11/vime-kdo-organizoval- - rozdavani.html

5 hlasů

bylo vyhodnocení včerejší lumpárny v Praze.Snad jsou američané z nácvikem barevné revoluce spokojeni.Nebojte Temelín dostavíte.

7 hlasů

Bílý dům nebo Muzeum voskových figurín?

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov