Bobošíková: Buď úspěch, nebo politický konec

25.10.2009 13:06

Jana Bobošíková potvrdila, že pokud neuspěje při jarních volbách do Poslanecké sněmovny, s politikou skončí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Bodík (73 hlasů) 25.10.2009 19:38

    Paní Bobošíková je klasická populistická a demagogická štěkna z...

  • to CML (71 hlasů) 25.10.2009 15:29

    zírám. Já jsem měl opačný pocit, že byla výborná.

  • muhehe (65 hlasů) 25.10.2009 18:20

    prosím vás, co máte na mysli jako "získaný kapitál"? Pavlačové...

  • Nepřekvapuje (57 hlasů) 25.10.2009 14:05

    Mě to zase tak nepřekvapuje. Vše je jen a jen záležitost médií. Třeba...

  • to Bobošíková (55 hlasů) 25.10.2009 16:43

    čímž se bude lišit od Topolánka, Gandaloviče, kalouska, Melčáka,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ať se to vezme z jakékoliv strany, je to svazácká mrcha, krade, ani poledne nedrží!

18 hlasů

Ta její Suverenita je levicová nebo pravicová?

15 hlasů

Populistickodemagogická

22 hlasů

A já s ní souhlasím.

20 hlasů

S cim jako souhlasis? S populistickymi blaboly?

29 hlasů

Politická prostitutka. Jediný rozdíl mezi ní a Kalouskem je v tom, že s ní bych si to opravdu rád rozdal... ;-)

30 hlasů

Jen aby při TOM nezačala rozebírat majetkové nároky landsmančaftu.

21 hlasů

Pane G, paní Bobošíkovou kritizujete a odsuzujete, ale dle vašeho vyjádření ukazujete, že vaše osobní morálka je na velmi nízké úrovni. A nejde jen o to, že Jana Bobošíková je vdaná.

34 hlasů

Bobošíková,domnívám se,že už se nehodíte nikam.Vraťte se k Železnému a udělte mu ještě jednou radost .....Jemu stačí opravdu málo.

30 hlasů

Paní Bobošíková je klasická populistická a demagogická štěkna z Rafandy.

73 hlasů

co myslte, větší nebo menší štěkna než Němcová z ODS ?

28 hlasů

Větší, určitě větší, "pane ministře". A to Němcovou bytostně nesnáším.

41 hlasů

Angažovaná svazačka, komunistka, klausovka, politika 21, Suverenita, Zemanova sešlost a kdyby tu vládl Mao, tak si vytáhne oči. Ať už raději navždy zmizí !

54 hlasů

tak Ty budeš stejně práskat dál, jak to máš v sobě zažraný?))). A já furt, kam se poděly ty domovní důvěrnice, když je to tu teď jen samý antikomouš

22 hlasů

To jsou veřejně známé skutečnosti. I když Mao tu těžko bude vládnout, ale p. Bobošík se svým podnikáním už Číně je, tak možná na ty oči dojde......

26 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Bobošíková, měla jako asistenta v Bruselu svého manžela, který je majitelem firmy na potiskování nápojového skla. Nechala by si opětovně vrtat koleno, kdyby z toho byly nějaké peníze. To je hlavní motiv jejího rabování a exhibování v nejrůznějších politických stranách. Hlavně aby z toho měla ona a její famílie. Nechť zmizí a neukazuje se ani v médiích.

45 hlasů

To je ale hódně stará "novinka", vždyť těch "asistentů" tohoto druhu je tam hafo, mohli by založit samostatnej klub asistentů europoslanců, dokonce i pár dětí známých politiků tam "čerpá zkušennosti". Hlavně, že Vám tam nevaděj nedostateční kecalové typu ZUhradila, kterej tam byl nasazenej do hnízda vlastním přičiněním jako odborník k nezaplacení. Takže se tam tyhle týpky sešly jak na Vlachovce a Vám vadí jen ten Bobošík, tak to jó

22 hlasů

A jako dalšího asistenta za dva tisíce Euro,si vybrala svoji sestru,která je prodavačkou u Alberta a nemá ani výuční list.To je úroveň !!!

25 hlasů

Já to tušil, Europarlament a europoslanci zejména, jen velká drbárna. To je úroveň, za ty peníze!!! A to tam máte od 21:14 hod. i sexuologa

28 hlasů

jednak takových případů (manžel/ka jako asistent/ka) bylo mnoho, asi proto, že to pravidla EU nezakazují. Dokonce je to myslím lepší, než když se manželé oddělí a mužskej pak hned vleze do příhodné postele (Topolánek, Bursík) a žije na psí knížku

26 hlasů

50 mil. že nebude kandidovat je výborný vtip. Který blázen by dal takovou částku někomu, kdo stejně nemá žádnou šanci. Bobošíková se totálně znemožnila kandidaturou na prezidenta za komunisty a teď znovu snahou "přimknout se" k Zemanovi,.Mezi možnostmi jiného uplatnění zapomněla, že by si s manželem prohodila roli a pro změnu dělala asistentku jemu při výrobě a vývozu pivních sklenic.

42 hlasů

Učí na vysoké škole, jak přijít k funkci. Volit ji můžou jenom zastydlý puberťáci.

37 hlasů

zastydlí...zastydlí....

29 hlasů

TÁÁÁÁHNI UŽ TEĎ!

32 hlasů

Slibuji vam vsem, ze se pozenu za korytem.

40 hlasů

čímž se bude lišit od Topolánka, Gandaloviče, kalouska, Melčáka, Parkanový aj., kteří se cpou nahoru z čiré lásky k bližnímu :-)

55 hlasů

Dal bych Vám hlas za Váš názor, kdyby byl Váš příspěvek bez pravopisných chyb.

22 hlasů

Přimhuřte, prosím, oči za obsah, když nejde o diplomku na PF, ale o docela trefný příspěvek. Tak dám alespoň, jako náhradu, jeden klik to Bobo, jeden klik sobě a bude

27 hlasů

Stačilo ji sledovat dneska na Primě,kde se dokonale ztrapnila a ukázala,co v ní je. Prázdné kecy-populismus a řešení žádné. Dalšímu hostu R.John nesahala ani po kotníky.Silně mi připomíná CML v sukni.

37 hlasů

zírám. Já jsem měl opačný pocit, že byla výborná.

71 hlasů

To by me zajimalo proc?

27 hlasů

Máš zvláštní pocity.

42 hlasů

Tak ty pocity je věc každého z nás,Strašně mě kdysy vadila za stávky televize ale snes vidím kolik měla pravdy,je to možná populistka ale chcete tu někdo napsat že John a všichni kteří se do té politiky tolik těší jsou lepší-Všichni jsou stejní až na to že už není co ukrást a tak to můžou v yhrát třeba komouši ty ten Vuml vystudovali skutečně poctivě a je to taky ksindl jako všichni co tam lezou ,nechme tam tyhle úředníci kteří až na vnitro nic nezmůžou a bude to fuk.

18 hlasů

To je právě ten úhel pohledu, karle, svět je zkrátka barevnej a s tím ani Vy nic nenaděláte, kór, pokud jste to doteď nezjistil

22 hlasů

zadna skoda, odejdi a nerecni, ona je presne takovy upir jako nasi poslanci, vlada a politicke strany

44 hlasů

překvapují mě emoce lidí nad jejím jménem. Zdá se mi podstatně lepší než je padákář Kalousek, Striptér Topolánek, koloťuk Gros a další parchanti. Inteligentní je a tunel za ní zatím žádný není, akorát si vzala (což je dovoleno) za asistenta vlastního muže a to bych z hlediska uchování rodiny dokonce schválil, víc než Topolánkův úlet.

40 hlasů

To bude asi tím, že si ještě nestihla tolik nabrat z korýtka!

22 hlasů

Třeba lidem vadí její zaryté bolševické myšlení a chování.

47 hlasů

Mě to zase tak nepřekvapuje. Vše je jen a jen záležitost médií. Třeba takový Týden někdy vypadá téměř jako firemním plátek prapodivné TOP 09, a to je samozřejmě záležitost téměř všech sdělovacích prostředků. Většina lidí jsou ovce a uznávají toho, kdo je jim doporučen a obráceně. Aby samostatně přemýšleli, to už většinou nehrozí.

57 hlasů

Paní Bobošíková, váš téměř osamocený odpor proti agresivnímu davu, hnanému pravdou a láskou byl impozantní. Přestože jste prohrála a nedefinovatelný "duch zákona" zvítězil nad legálně zvoleným vedením ČT, bylo vidět, že se jich vůbec nebojíte. Proto je škoda, že takto získaný kapitál promrháváte zbytečnou kanditaturou na prezidentku za ksčm a nyní předem poraženeckými řečmi. Chce to k odvaze přidat lepší strategii.

39 hlasů

prosím vás, co máte na mysli jako "získaný kapitál"? Pavlačové způsoby? paní Bobošíková měla velmi dobré informace i kontakty jednak přes manžela a pak i jako redaktorka v jednadvacítce, a věřit, že byla vedena touhou po demokracii chcachachachacha ...pavlač, agrese, zákulisní machinace a touha po výsluní - to je její kapitál ;-)

65 hlasů

se dokázala postavit postavit zfanatizované lúze, poštívané pravdoláskaři a stála na straně zákonně zvoleného vedení ČT. Tím prokázala obrovskou odvahu a vůli. Že by to dělala z touhy po demokracii si opravdu nemyslím, prostě se chce prosadit a mít pozici a peníze. Znáte nějakého politika, který toto zaměstnání dělá z touhy po demokracii, nepoužívá zákulisní machinace? Jmenujte prosím.

19 hlasů

poslyšte beznickový nazvla jste mne zfanatizovanou lůzou, s tímto už měl ostudu pan Štěpánek, je li vám známo, myslíte, že lůza nemá co říci do toho, když se veřejnoprávní TV, která má být vyvážená, mění na politický nástroj, myslíte, že aoduji Rumla, který se tam hned nacpal do spacáku? berete to dost šmahem, padni komu padni je to co demokracii činí demokracií, to je co co chce většina obyčejných lidí.....stačí vám to jako odpověď zfanatizované lůzy?

38 hlasů

Tahle ženská mi nikdy neseděla, nebudu ronit slzy. Akorát si myslím, že kecá a viděl bych to na přestup k Zemanovi....

36 hlasů

Těžko, oheň a voda se nemohou snést.

23 hlasů

A mohla by to prosím místopřísežně prohlásit před dvěma svědky u notáře (teda ne před absolventem z Plzně)...a nejlépe to i stvrdit podpisem?

34 hlasů

kecá, zkusí to v v osmadvacáté nebo které straně, kde ještě náhodou nebyly

45 hlasů

nebyla

31 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov