Rok od volby prezidenta
Bobošíková: Neúspěch u voleb? Může za to i Nečas

20.01.2014 06:01 Rozhovor

Lidé mě přemlouvají, abych znovu kandidovala do europarlamentu, řekla pro seriál rozhovorů on-line deníku TÝDEN.CZ s někdejšími kandidáty na prezidenta Jana Bobošíková. Prezidentské volby ji už ale nelákají, musela by se prý změnit ústava. Na nepříliš úspěšné následné parlamentní volby, v nichž kandidovala jako lídr hnutí Hlavu vzhůru!, prý mělo vliv i vyloučení z prezidentské kampaně ministerstvem vnitra. Do hry ji nakonec jako jedinou z vyřazených vrátil Nejvyšší správní soud.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • np np (8 hlasů) 20.01.2014 06:59

    Soudruzka Bobo dorostla do formatu soudruzky Volfove a pro takovou...

  • František Adamko (7 hlasů) 20.01.2014 07:41

    Ti lidé , kteří Vás přemlouvají to snad už nejsou ani lidé , ale...

  • np np (7 hlasů) 20.01.2014 07:36

    Jen bych docela rad videl firmu, kde tahle soudruzka Bobo dela...

  • Helena Dvořáková (7 hlasů) 20.01.2014 07:29

    Ještě nikdy jsem nepotkala nikoho, kdo by Bobošíkovou volil, kdo by s...

  • Jiří Fiala (6 hlasů) 20.01.2014 10:04

    "Lidé mě přemlouvají, abych znovu kandidovala ...", řekla Jana...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Paní Bobošíková nahrabala do hnutí Hlavu dolů největší šmejdy a diví se jak dopadla.To není vina pana Nečase, ale její blbosti

2 hlasy

Tak nakonec jí poškodilo Ministrstvo vnitra. Takže Nečasův špidlooký podržtaška.
Vůbec ji nepoškodilo, že kandidovala v minulosti za komunisty proti Klausovi (poslední volby parlamentem), aby o 5 let později kandidovala s Klausem proti komunistům do parlamentu. Taková všeobjímající kandidátka všeholidu. To je podvod.

0 hlasů

BOBO byla hloupa kdyz vsadila na slizkeho antievropskeho Klause

0 hlasů

Co takhle předsedkyně svazu žen ?

3 hlasy

Tady vidite kam to az zajde, kdyz nekdo vsadi na spatneho kone (komunisti a sovinisti) a pravidelne ztraci na verejnosti soudnost. :))))

3 hlasy

"Lidé mě přemlouvají, abych znovu kandidovala ...", řekla Jana Bobošíková

Tak zrovna tu moc přemlouvat nemusejí :-)

6 hlasů

Neplač .... Povídám nebreč! Šak onise nějaký volby blíží a to by bylo, aby nebylo. V nejhorším, ale fakt v nejhorším sháněj v automobilce TATA pilotku pro WRC rallye na ročník 2015.

2 hlasy

A co na to Kikina ? ? ? ?

http://vtipy.netroof.eu/item/13623/opravdu-boooziii/

1 hlas

Bobo se nemění. Ona je snad jediným spetřením00







BOBO je snad jediným
sřením









0 hlasů

Bobo se nemění. Ona je snad jediným spetřením00







BOBO je snad jediným
sřením









0 hlasů

Bobo nejen že je už svým věčným kandidováním (prý poslala přihlášku i na papežství, když to bylo volné) trapná, ale navíc i lže. Kdo by jí chtěl v Evropském parlamentu, když tam nic neudělala?? Žije z blbosti lidí a ze zlodějin svého manžela. Měla by sedět v base a byl by pokoj.

4 hlasy

Ti lidé , kteří Vás přemlouvají to snad už nejsou ani lidé , ale Marťané , za socialismu byla nějaká Angele Davisová o té se říkalo , že leze ze země do země , Vy lezete ze strany do strany ,proti EÚ za peníze z EÚ,to se Vám líbí

7 hlasů

I naše kočka Františka se přiznala , že také zavinila Vaše nezvolení

4 hlasy

Jen bych docela rad videl firmu, kde tahle soudruzka Bobo dela marketingovou reditelku. To musi byt povznasejici, pracovat vedle takove "prijemne a sympaticke" soudrzky.

7 hlasů

Ještě nikdy jsem nepotkala nikoho, kdo by Bobošíkovou volil, kdo by s ní sympatizoval. A ona celé roky říká, kolik lidí jí píše, děkuje, teď zase že jí doporučují dále kandidovat. Možná se mýlím, ale ráda bych věděla - tady někdo jakéhokoli sympatizanta Bobošíkové zná? Lidé skáčou na populistické řeči bez návrhu skutečného řešení - ale zdá se mi, že i obyčejní lidé prohlédli tento automat na kandidování kamkoli za kohokoli. Povolání: kandidát.

7 hlasů

Tahle vychcaná živočiška prostě přišla na to, že z účasti na volbách se dá solidně žít, a její kecy o tom, že ji lidi přemlouvají, atd. nejsou nic jiného než marketing pro ty, kterým to ještě nedošlo.

3 hlasy

Tentokrát s Vámi souhlasím, Profesionální kandidát na cokoliv. Ale zřejmě toto ,,povolání´´ slušně nese. Jen řečnění a žádná práce, to je dobrý job...

3 hlasy

Tomu, jak ji tohle může uživit, moc nerozumím, asi jsem na to příliš naivní. Předpokládala jsem, že ji živí manžel - kromě toho, že jí dělal v EP asistenta, podniká v obchodu a podle posledních zpráv v obchodu s Ruskem:))

3 hlasy

Ale vždy se nějaký ten sponzor najde. Také když měla lepší výsledky, získala příspěvek na činnost, nyní jen za hlas...

2 hlasy

Vlad Naiva bude urcite sympatizant soudruzky Bobo.

4 hlasy

Tak řeční jim to oběma stejně - spousta hesel, jak perpetuum mobile, kritika všech a všeho, co není s nimi, urputná snaha získat voliče (hlasy na diskuzi) a přínos nulový, pokud nepočítám to, že je to občas pro okolí sranda, i když taková trapná:))

3 hlasy

Hele Bobino, budou volby v Thajsku, zkus to tam a nám už dej pokoj!

3 hlasy

Soudruzka Bobo dorostla do formatu soudruzky Volfove a pro takovou soudruzku bude tezke najit nejake vhodne "umisteni". A to nejen vzhledem k rozmerum ...

8 hlasů

Za chvili je tady Vlad Naiva a ten, kdo se o soudruzku Bobosikovou jen trochu otre, skonci na Nádivove popravisti. Nádiva si to se vsemi vyridi a ti nejhorsi z jeho seznamu pujdou na popraviste:-)

4 hlasy

Jací lidé? Neznám nikoho, kdo by tuhle kreaturu volil.

5 hlasů

Jeď Bobo jeď ,bez tebe by naše politická scena už nebyla to pravé .Chyběla by jsi mi minimálně jako Langr ...

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov