Borůvková proti Němcové. Kdo je Barbie a kdo krejčová

12.02.2010 08:00 Seriál

Alena Borůvková, která se vloni skoro stala místopředsedkyní ČSSD, se v diskusi na sociální síti Facebook pustila do političek z ODS.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • xxx (211 hlasů) 12.02.2010 13:04

    Zajímavé,jak jsou politici z ČSSD citliví na svůj papír na...

  • Ja (199 hlasů) 12.02.2010 10:30

    Clenka CSSD opovrhuje lidmi bez VS titulu? No pekne, moc pekne. To se...

  • modrá mafie (106 hlasů) 12.02.2010 09:33

    další tunel Topolánkovy bvlády za 5mld korun Ministerstvo...

  • Bob (85 hlasů) 12.02.2010 11:51

    Proto ODS již podruhé /popré v roce 1997/ přišla s balíčky a batohem...

  • Pr(u)dič (78 hlasů) 12.02.2010 09:35

    Proč si myslíte, že ti, kteří píší proti ODS jsou placeni ČSSD ? To...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

oranžové nic, snažící se vnutit přízni demagogů z čssd, vidinou dobře placeného místečka kdekoliv. Jděte se vycpat, vy slibující blahobyt všem, jen za hlas ve volbách.

39 hlasů

Dámy hoďte se do klidu, to že má někdo papír z VŠ neznamená vůbec nic, taková ministryně spravedlnosti má titul JUDr., ale chová se a mluví jak uklízečka z Kauflandu (tímto se za ono srovnání omlouvám všem inteligentním uklizečkám z Kauflandu). Neznám vládu v rámci EU, kde by se ministryně sama a dobrovolně pasovala do role š...pky, holedbala se svou sexuální neudržitelností a postelovými historkami. Naše "ministryně" to dělá běžně, v takovém případě lze pochybovat nejen o její přirozené inteligenci, ale hlavně o duševním zdraví

22 hlasů

Nejhorší nadávka ženu? Jsi inteligentní jako Borůvková. Nevěřím svým očím.

13 hlasů

věděl bych ještě o jedné lepší, máš IQ jak Kovářová

23 hlasů

no, tak toto máme v politice ;-(, Borůvka je koukám ambiciozní dravá lvice, je mi smutno z podobných přestřelek, na druhou stranu vypovídá to cosi o lidské zralosti a o inteligenci a o schopnosti komunikovat, myslím, že Borůvka se svým agresivním přístupem nebude zářit dlouho, chybí ji diplomacie, noblesa a schopnost nacházet řešení, domnívám se (soudě dle reakcí uživatelů facebooku), že tato dáma bude takový sloník v porcelánu

33 hlasů

ano toto je opravdu kvalitní názor...(viz mé jméno)

22 hlasů

Myslim,ze neni rozdilu.Obe dve jsou ambiciozni politicke prostitutky.

21 hlasů

Jsme tu hlavně pro lidi, pro ty chudší, tvrdě pracující! Ale žádná přiblblá vyučená krejčová, která nemá ani vysokou školu mi tu nebude nic povídat!!! Vaše ČSSD!!! Mno pěkně si tu všelidovou politiku malujete pani vysokoškolačko Borůvková, jen co je pravda.

30 hlasů

Na všechna pracovní místa je předepsané určité vzdělání ! Neplatí to jen v případě náměstka ministryně zdravotnictví, protože je z ODS !

34 hlasů

pozici rektálního horolezce je předepsáno jaké vzdělání?

23 hlasů

Prosím Vás, je to jenom Vaše představa, nebo můžete uvést požadovaný stupeň vzdělání a předpis, kterým je vyžadován? Pokud vím, je titul Bc. nejnižším vysokoškolským titulem udělovaným VŠE (stejně, jako např. MUDr. je nejnižším titulem udělovaným lékařskou fakultou)

37 hlasů

No te je mi ale novinka, to jsem opravdu netušil, že změnili ústavu. Dříve byla možnost býti volen podmíněna pouze občanstvím a věkem. Teď tedy ještě musíte být vysokoškolsky vzdělaný? No musím říci že to velmi vítám, protože konečně spousta těch oranžovejch primitivů konečně potáhne kam patří, do prdele.

20 hlasů

Proboha! Češi vzpamatujte se nebo snad chcete volit kohokoliv z této amorální současné parlamentní a senátní žumpy politických ,,prostitutů a helmbrechtnic,, ? Je víc, než pouze nutné zrušit 5% hranici vstupu ostatních ,,malých stran,, do parlamentu! Je na čase vyhnat rudou chobotnici i s jejími 20ti letými chapadly nezřízeného rozkrádání a zdevastování ČR....... Tyto zrůdy nemají, co sedět v poslaneckých lavicích, ale za katrem......

43 hlasů

Jsem taky pro snížení 5% hranice, ale všichni poslanci evidentně ne.

26 hlasů

O obou ženách si myslím své. Němcová je kariéristické hysterka. Pamatuji si moc dobře ty její hysterické úlety, když kopala tvrdě za Ods. To bylo ještě tenkrát, když nechápala, že nepatří do Mirkovo VIP klubu. A Borůvková ? Ta se zatím moc neprojevila. Předpokládám ovšem, že je to stejná kariéristka v oranžové barvě. J.P.

50 hlasů

Něco jiného je krutá skutečnost, něco jiného jsou předpoklady !

25 hlasů

u socanů stačí jako předpoklad politického úspěchu blond vlasy a dostatek arogance.

18 hlasů

Pane diskutující-do Mirkova! VIP klubu!!!

31 hlasů

Některé příspěvky skvěle dokumentují výsledky průzkumů: voliči sociální demokracie jsou většinou lidé s nižším vzděláním a intelektem. Přestaňte krást svým zaměstnavatelům peníze tím, že místo práce pindáte nesmysly na internetu.

29 hlasů

V české kotlině je spíše problém ve 'vysokoškolácích' jako ona, kteří si myslí, že jejich diplom je doklad nadřazenosti a inteligence. Sama je zářný příklad, že jde často o opak. Z praxe vím, že diplom nemusí vůbec nic znamenat, její narážka na švadlenu jen podtrhuje její bezpáteřnost a slabomyslnost. Stačily mi úlně její lživé výroky novinářům do očí, tehdy jsem se musel smát jak jsou socani zoufalí, v podstatě tím prospěla zemi - diskreditovala čssd. Snad ještě něco zkusí :))

47 hlasů

Zajímavé,jak jsou politici z ČSSD citliví na svůj papír na inteligenci.Viz OVM kde Mudr Rath zdůrazňoval,že ministrině zdravotnictí je diplomovaná sestra a Šnajdr jenom bakalář.

211 hlasů

Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš Felix kliká = modrá motorová myš

20 hlasů

Proč to tedy ti spravedliví odéesáci doháněli v Plzni ?

27 hlasů

Gross z ČSSD?

19 hlasů

Jenom hlupák se ohání vzděláním. Lidé, kteří jsou inteligentní vzdělaní, něco dovedou jsou velmi skromní a pokorní,nepotřebují na veřejnosti prezentovat papír na inteligenci. Oni totiž inteligentní jsou a jsou si vědomi svých schopností. To jenom hlupáci, kteří jsou jinak neschopní se musí ohánět papírem na inteligenci, protože nevěří vlastním schopnostem.

24 hlasů

Ty budes mit chlapce hodne velkej komplex, ze nemas vzdelani.

29 hlasů

ty ani ne, mám zahraniční školu, ale i kdybych měl jen základku, tak poznám kdo je nakřáplý, viz. soudružka borůvková. Nějaký komplex má spíš ona, když se tím papírem tak horlivě chlubí.

22 hlasů

:-) II vy budete ale trubka. Mám dvě Univerzity jednu v zahraničí, postgradual ale naprosto souhlasím s panem Honzou.

64 hlasů

Chcete vy obhájci ODS ještě nějakej názornej příklad?--------Kdo si prostě za nimi přišel s nataženou rukou tak tomu vyhověli s tím že nějakej drobák s tím kápne... No tak se rozfofrujou státní peníze.. Neříkám že mám hlad a že chodíme celá rodina v jedněch botech, ale dokáže mne vytočit, že se záměrně rozháže státní rozpočet a pak bez mrknutí oka tyhle (nenacházím výraz aby nebyl přísěvek smazán) a vezmou si moji peněženku a začnou se mi v ní hrabat, protože najednou nemají peníze..

22 hlasů

krasne oranzove orgie. Mili volici CSSD, kdy uz vam dojde, ze za vlad levice se nikdy nebudete mit lepe ? Je k smichu, ze nedokazete pochopit zakladni fakt, ze levice potrebuje chude lidi, aby ji mel kdo volit. Proc si myslite, ze nas CSSD zadluzovala v dobe rekordniho hospodarskeho rustu ? Pojistovala si prece budouci volebni preference ! Az bude vsem dobre, levici nikdo volit nebude. A ta to dobre vi, vy "yntelygenti" :-D

30 hlasů

Proto ODS již podruhé /popré v roce 1997/ přišla s balíčky a batohem aby udělala ještě víc chudých chudšími a bohatší bohatšími Vždy to odnesla střední a nízší třída..

85 hlasů

Máš špatný nick měl bys mít blb!

40 hlasů

lehni!

47 hlasů

Scházející argumenty nahradí vulgarita ?

51 hlasů

to o tobě víme, nemusíš to furt inzertovat, Prudo.

16 hlasů

Mirek Topolánek: Otevřený dopis českým olympionikům 11.02.2010, zpravy.ods.cz publikováno: 11.02.2010 Přeji všem českým reprezentantům ve Vancouveru odvahu, bojovnost a nezbytnou dávku štěstí! Milé sportovkyně, milí sportovci, obracím se na Vás alespoň touto formou, abych Vás povzbudil. Pracovní povinnosti spojené s blížícím se termínem voleb mi bohužel neumožní, abych Vám fandil přímo při Vašich velkých soubojích v Kanadě. Určitě se ale připojím k tisícům sportovních fanoušků, kteří budou Vaše výkony sledovat prostřednictvím televizních přenosů. Osobně si život bez sportu nedovedu představit. Lidský život bez aktivního pohybu i pasivního sledování nejlepších sportovců by nebyl úplný, společnost bez sportovního ducha by nikdy nemohla být zdravá a prosperující. Sport samozřejmě není jen cesta k posilování a v pozdějších letech k udržování těla a kondice, přinejmenším stejně důležité je z mého pohledu budování smyslu pro fair play. To se nejspíš ve skutečnosti nikde jinde, než ve sportu naučit nedá, a přitom to tolik potřebujeme – v osobním životě, v podnikání, v politice. V Kanadě budete reprezentovat Českou republiku. Poté, co někteří politici v loňském roce několikrát poškodili pověst našeho státu, to mohou být právě Vaše medaile, které naši krásnou modročervenobílou vlajku vrátí zpět na mezinárodní scénu v pozitivních souvislostech. Uvědomuji si přitom, že sport a počet českých reprezentantů na Olympiádě není něco, co se děje samo od sebe. Úspěšná sportovní kariéra není možná bez dlouhodobé přípravy a rozhodně ani bez kvalitního podhoubí pro vrcholový sport. Pro nedostatek veřejných financí se ale i sport nutně ocitá v ohrožení. Při současném pokulhávajícím systému financování bychom se zanedlouho mohli dočkat toho, že české výpravy na mezinárodní klání bude tvořit jen pár nejvytrvalejších, později ani to ne. Proto uspořádám v krátkém čase vážnou diskusi o možnostech změn ve financování sportu. Tak jako v celé společnosti, musíme i ve sportovní oblasti najít recept, jak předejít dluhům a zajistit podmínky do budoucnosti, která musí být lepší, než mnohde zatuchlé, zato pro některé velmi pohodlné současné poměry. Taková diskuse není možná bez odborníků a Vás, sportovců. Právě Vaše postřehy z praxe mohou přispět k tomu, aby byl nalezen schůdný a efektivní finanční model. Už dnes se těším, že se na této připravované konferenci v březnu či v dubnu s mnohými z Vás potkám – a že mnohým z Vás poblahopřeji k Vašim kanadským úspěchům. Držím Vám palce. A jsem rád, že zase po nějaké době můžu napsat něco, s čím budou všichni souhlasit: Budeme tam s Vámi v duchu všichni! Ing. Mirek Topolánek, předseda ODSNejnověj‘í příspěvky z rubriky11.02.2010, zpravy.ods.cz Martin Kocourek: ČSSD sníží lidem příjmy nebo připraví o práci 10 tisíc lidí 11.02.2010, zpravy.ods.cz Lubomír Lízal: ESO: Návrh ČSSD je asociální 11.02.2010, zpravy.ods.cz Levice v Evropském parlamentu odmítla dohodu se Spojenými státy 11.02.2010, zpravy.ods.cz Mirek Topolánek: Otevřený dopis českým olympionikům 10.02.2010, zpravy.ods.cz ODS varuje: Plátci daní na cestě ke ztrátě soukromí 09.02.2010, zpravy.ods.cz ODS nepodpořila Evropskou komisi 05.02.2010, zpravy.ods.cz ODS věnovala peníze dětské vesničce v Brně 05.02.2010, zpravy.ods.cz Tématem moderního zdravotnictví vyvrcholilo diskusní turné ODS po krajích 04.02.2010, zpravy.ods.cz Martin Kocourek: Žít dlouho na dluh nelze, Řecko je pro nás výstrahou 04.02.2010, zpravy.ods.cz Pavel Drobil: Problém bytů OKD způsobila sociální demokracie 03.02.2010, zpravy.ods.cz Vize 2020: Tolerance neznamená stejnost 02.02.2010, zpravy.ods.cz ODS ve sněmovně brání odpovědnost před destrukcí Copyright © ODS 1991-2010 | redakce | webmaster | návštěvnost: 166 × realizace: Jan Holpuch nejml. | design, kód: ESMEDIA a.s. ODS - Občanská demokratická strana, Jánský Vršek 13

15 hlasů

Vlády ČSSD sanovaly škody po ODS která rozfofrovala 1- 4 biliony při privatizaci (kam se ty prachy poděly?) a kde na to asi měli vzít?

34 hlasů

Na tohle by ses měl zeptat Grose z čssd.

42 hlasů

Čím to že se tak roztáčeli peníze a teď nás poučují jak šetřit,modrá parta má dokonalý systém na získávání státních peněz.Už ať jsou volby.

28 hlasů

Clenka CSSD opovrhuje lidmi bez VS titulu? No pekne, moc pekne. To se jiste socialistickemu volicstvu bude libit. :)

199 hlasů

Modrá lůza s titulem nebo bez titulu - stejná verbež!

44 hlasů

jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš jsi klikající modrá motorová myš

20 hlasů

Neopovrhuje lidmi bez titulu, opovrhuje jenom Němcovou ! A nemusíte mít strach o socialistické voličstvo !

25 hlasů

blbec zůstane blbcem.

17 hlasů

Paní Borůvková evidentně nerozlišuje mezi ukončením vysoké školy a vysokoškolským vzděláním. Dokonce o svých kvalitách (že by to vzdělání?) nepřesvědčila ani své spolustraníky, kteří ji i přes podporu manželů Paroubkových nedosadili do funkce místopředsedkyně strany, jinak podle stanov nařízené a dosud neobsazené.

36 hlasů

To co předvádí ODS zase v parlamantu to je nablití.Tuto pakáž nemusim

36 hlasů

Kdy bude zatčen Gandalovič za tunely v českých lesích? Kritici Gandaloviče: Tunel v lesích stál 247 milionů http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=608680 NIC NOVÉHO, zlodějská mafie krade -TO DĚLALA VŽDYCKY Tendr na informační technologie měl Lesy ČR údajně připravit o 120 milionů korun. http://www.silvarium.cz/content/view/13033/68/ Lesy ČR údajně platí svému advokátovi nezvykle vysoké odměny 25.04.2009 21:33 http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/lesy-cr-udajne-plati-svemu-advokatovi-nezvykle-vysoke-odmeny/373272&id_seznam=1335 nevadí my ty zlodějiny modré mafie zaplatíme ze svého vrcholoví manažeři lesů obešli při nákupu služebních limuzín Audi zákon to je v klidu ,jen porušují zákony ale stojí za nimi modrá mafie dle některých IT odborníků byly zakázky za 570 milionů korun předražené. Rychle spíchnutý kšeft přiklepl Telefónice a spolupracující firmě T-Soft Petr Gandalovič (ODS) těsně před odchodem z úřadu bez průhledného tendru. http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/euro-cz/clanek.phtml?id=645126 volič české pravice = kriminálník ,zloděj zločinec, aktivní spolupachatel

34 hlasů

Možná mám špatné rozlišení na monitoru, ale ona ta paní zas tak dobře nevypadá. Bojím se, že skutečná Barbie dá žalobu na ochranu osobnosti.

31 hlasů

Němcová z ODs - zlodějka rohlíků? co její synek jezdil parlamentním autem za státní peníze?dodnes nezaplatili ani benzín ,ani opotřebení vozu - co čekáme od politiků modré mafie ,že ?

69 hlasů

ODS může vyhrát volby jen potud, jestli budou absolutně utajené a budou o nich vědět jen voliči ODS, kteří také jako jediní přijdou k urnám

34 hlasů

na otázku, kolkik je hodin, odpovídá, za to může ODS. Na další otázku, který je den, odpovídá a TOP 09 taky.

20 hlasů

Vážení soudruzi, vítám Vás na sjezdu ČSSD. Paní Borůvková je svazácký prospěchář, který neprošel u socanů, protože je moc hezká. Musíte být škaredí, zlí, závidět, milovat vůdce, smrdět normalizací, hodí se i členství v KSČ, ale hlavně být dobrý práskačeme, urážet lidi. Vážení soudruzi, jen tak dál pokvete ČSSD. Lhát a krást to je heslo, která k nám patří!

23 hlasů

To už je jenom ze zoufalství, co ? Neberte si to tak, ona ODS není jedinou politickou stranou !

15 hlasů

Ona není ani hezká, jenom je hezky upravená. Umyjte jí obličej a naprosto se ztratí. Není ani atraktivní spíše smyslná.

41 hlasů

jsi duševní ubožák...

17 hlasů

Kdy bude zatčen Bendl za tunel miliardový tunel nemocnic ? jak Bendl ted,ministr Topolánkovy vlády prodával hluboce pod cenou středočeské nemocnice,jak ODS hospodaří se státním majetkem?Jak je možné ,že není ve vazbě?Jak je možné ,že takoví lidé tu vládnou? Prodej nemocnic ve středočeském kraji http://www.zdrav.cz/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=8660 co za kriminálnickou špínu tu pravici podporuje?

62 hlasů

Rath za soustavné rozkrádání krajských peněz, podivné tendry, zneužívání kirajského rozpočtu na soukromou reklamní kampanň?????

14 hlasů

voliči zločinecké organizace Ods (a jejich odnoží = české pravice) zapletené do stovek zločineckých kauz chtějí hovořit o morálce ? kdy oživí 30 mrtvých z LTO a dalších 30 povražděných v kauze Berka?

45 hlasů

přestanou střílet a veksláci se cpát do Strakovky.

13 hlasů

přestanou střílet a veksláci se cpát do Strakovky.

13 hlasů

Topolánko-Kalousko-Trautenberkova vláda Kočka získal další státní zakázku. U ministra Langera Praha - Podnikatel Jan Kočka, bratr zabitého Václava Kočky mladšího, se dostal už k druhé státní zakázce. Po ministerstvu zemědělství pracuje i pro ministerstvo vnitra. http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=630937 Pro vnitro, které vede Ivan Langer z ODS, ovšem Kočkova přítomnost v realitní firmě není překážkou k pokračující spolupráci.

54 hlasů

další tunel Topolánkovy bvlády za 5mld korun Ministerstvo zdravotnictví chtělo původně nakoupit až 20 milionů vakcín proti prasečí chřipce za více než pět miliard korun. Obří kontrakt na poslední chvíli zarazil premiér Jan Fischer, Nákup až 20 milionů vakcín schválila vláda Mirka Topolánka. Bylo to krátce předtím, než kabinet padl oslovena byla jediná farmaceutická firma - Baxter, která navíc odmítla zodpovědnost za vedlejší účinky (to je ta FIRMA co dovazla do ČR vakcíny nakažené virem ptačí chřipky) Nevýhodná byla i rezervace, k níž by se ČR zavázala. Zaplatila by 1,5 miliardy korun za to, že během pěti let dostane v případě pandemie vakcínu. a platila by bez ohledu na to, zda by pandemie propukla a firma vakcínu vyrobila a dodala. http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/fischer-na-posledni-chvili-zarazil-nakup-20-mil-vakcin/434247 modrá mafie Ods,lidi z top,kdu,zel,us......a všichni poskoci Ods

106 hlasů

Exministr Němec proslulý spornými zásahy ve prospěch delikventů jako v kauze katarského prince a vztahy s tzv. Justiční mafií je nezničitelný, znovu se objevil u lukrativní až půlmiliardové zakázky na systém domácího vězení ministerstva spravedlnosti a radí ministerstvu jak na to společně s právníkem Bláhou založili kancelář a ždímají ministerstvo v poplatcích za různé práce které pro něj dělají (blesk 19. 1. 2010 a také Idnes) Zajímavé. Už v tom, že Němec dosadil na ministerstvo za podpory Toskánské ostudy sexmašinu Kovářovou, která teď evidentně musí být vděčná až za hrob a držet pusu a krok, kývat na všechno . Fišer ne nadarmo nechtěl sexmašinu do vlády, ale pan Ostuda mu pohrozil, že když tam TOHLE nevezme, nedá vládě důvěru. Ještě zajímavější. Teď je jasné, proč Toskány odmítá jakékoliv Pecinovy protikorupční balíčky, protože kdyby se nějaká protikorupční policie zaměřila na „švédskou trojku“ Němce, Toskánského ostudy a naší sexmašiny, mohly by jim lézt třeba oči z důlků.

32 hlasů

To je opravdu hnus jak nas zločinecka ODS zadlužuje.

34 hlasů

Tak tohle je politika cssd? Mám pocit že tohle dělal Sládek. Tohle není Sociálně Demokratická ale Národně Sociální strana. Tomu ale většina stupídů níže nebude rozumět.

45 hlasů

Volim ČSSD a ing Jirku Paroubka. ing Jirka Paroubek je nejinteligentnějši politik v ČR. ing Jirka Paroubek neukazuje občanum ČR fakač, nema nemanželské ditě, netanči na hrobech statniku, nekope do aut novinařum a nefackuje je, neběha nahaty po Toskansku a proto ho lidi maji moc radi.Už aby byl ing Jirka Paroubek premierem všech občanu v ČR

34 hlasů

ho chceme všichni, ale prý jsme nesvéprávní a volit nemůžem. Za to určitě může ODS.

40 hlasů

No jo, ten text nepatřil Vám. Volte prosí Jirku či pana Inženýra takových bude jistě více. Snad jen dodatek: jistě ne všech občanů stejně jako nebyl Milouš Jakeš.

28 hlasů

Komouši sice udělali spoustu chyb, ale také spoustu dobrých věcí a hlavně - nezadlužili za 40 let stát. Vůbec hospodařili jako slušní lidé a dobře. Snad proto je tu tolik snahy najít na nich něco špatného. V porovnání s dnešními "národohospodáři" je to až neuvěřitelné, kolik se za 40 roků vybudovalo dálnic, metro, spousta stadionů, ledových kluzišť, bazénů, elektráren, škol, školek, nemocnic, zařízení pro každého z nás. A bez koruny dluhu. Se zabezpečenou lékařskou péčí, bez nezaměstnaných, bezdodomovců, narkomanů... Proto budu volit ČSSD.

40 hlasů

Dobře ti tak.

37 hlasů

A co zdevastované památky, rozkradené továrny, zničené lesy, smradlavé řeky a uhelné prázdniny? Co všechno s frontami, zadrátované hranice, ale pro soudruhy extra obchody? Vy musíte být sklerotik, nebo demagog.

15 hlasů

Ano, měli jsme dálnici z Brna na Kývalku, nějakých možná 50 km a koloval vtip, a v světě mají dálnice a my z Brna díl nic. A ta slavná dálnice z Brna do Prahy se stavěla stylem: když byl asfalt, tak se pokládal koberec, když došel, tak se betonovaly panely, když nebylo nic, tak se stálo. když pojedete z Prahy do Brna, ta to okamžitě poznáte, po kterém úseku jedete. K ověření kdykoliv. Malý dotaz. Onemocněl jste za komunistů v posledním kvartálu roku žaludečním vředem? Určitě ne, protože by jste byl bez léků, protože nebylo za co ty léky nakoupit. Vlastní zkušenost. Mateřské školy? pro mého staršího syna nebylo ve školce místo, protože neměl ty správné rodiče a ve škole se učil na směny. Mladší syn mohl chodit až do předškolní. Nechodil sice na směny, ale ve třídě bylo 40 žáčků. Jinak lžete lépe než Paroubek.

47 hlasů

A vy lžete lépe naž Langer a to je co říct !

41 hlasů

#13 má pravdu úplně ve všem. Za to, že ty jsi blbý, pravda nemůže.

36 hlasů

ODS je v EU řazena k poloneonacistickým skupinám však je také v v EU koalici s Lotyšskou SS ,a Polskými nacionalisty stran jako je FIDESZ,Jobik nacistický slovník a vyhrožování topolánka už známe dobře oblečení poslance Moravy Steinar členové ODS svolávali neonacistické demonstrace (další student CEVRA Bureš) po čr jednání ods s ultrapravicí vyvolávání mobilizací a nenávisti ,vyzývání k útokům na oponentní politiky, viz likvidace volebních mítinků ČSSD ted se spojili s nacistickou Lotyšskou SS do jedné frakce. Topolánkovy fanatičtí topoljungendi fyzicky i verbálně napadli nezletilou dívku ,ODs jede v kauzách LTO 60 miliard tunel a přes 30 mrtvých ,v kauze Berka přes 30 mrtvých

54 hlasů

že socani něco napíšou, neznamená to, že je to pravda.

15 hlasů

Ivana Svobodová ivana.svobodova@tyden.cz redaktorka rubriky Zpravodajství Dříve reportérka Mladé fronty DNES. V redakci MF DNES pracovala od roku 2000, nejprve v regionální příloze v Brně, kde se věnovala komunální politice a sociálním problémům, pak v celostátní redakci domácího zpravodajství. Tam většinu času honila Aničku z jednoho proslulého případu poslední doby, když jí nějaký čas zbyl, věnovala se politickým tématům. Má velmi dobrý vztah k Brnu, v němž se narodila a prožila téměř 40 let. Do Týdne nastoupila v půli května. Zobrazit články od tohoto autora

15 hlasů

Narodila jsem se 16. února 1973 v Ostrově nad Ohří, avšak převážnou většinu života jsem strávila v Praze. Po maturitě na gymnáziu jsem vystudovala Filosofickou fakultu UK v Praze. Aktivně ovládám anglický, ruský, německý a španělský jazyk. Pasivně pak francouzštinu. Jsem vdaná a mám jedenáctiletého syna. Již v průběhu studia jsem pracovala na částečný úvazek jako překladatelka v pražské pobočce mezinárodní právní kanceláře Squire, Sanders and Dempsey. Po absolvování státních závěrečných zkoušek na katedře překladatelství a tlumočnictví jsem nastoupila na Ministerstvo zahraničních věcí ČR - Odbor dvoustranných ekonomických vztahů, oblast Španělska a Latinské Ameriky. V letech 1996 a 1997, tedy v době příprav vstupu České republiky do NATO, jsem pracovala na odboru bezpečnostní politiky. V referátu NATO jsem se věnovala především problematice veřejného mínění ve vztahu k vstupu ČR do Severoatlantické aliance. Od roku 2001, po návratu z velvyslanectví v Berlíně, jsem pracovala na Odboru analýz a plánování MZV ČR, kde jsem strávila tři toky. Podílela jsem se na zpracování koncepce racionalizace zahraniční služby a lidských zdrojů, a na vypracovávání koncepce české zahraniční politiky. V současné době se vracím domů z generálního konzulátu v Mnichově, kde jsem pobývala se svým manželem - generálním konzulem ČR v Mnichově

26 hlasů

To ještě neznamená, že i když toho tolik zná , že je inteligentní. Inteligence nejsou jenom vědomosti. její znalosti jí neberu, stejně z ní inteligenta neudělají, to by nesměla otevřít hubu. Tak jak se s pohrdání vyslovila o tom, že paní Němcová je švadlena ji vylučuje z řady inteligentních lidí. Ani anglická královna by si nedovolila na veřejnosti se vyjádřit pohrdavě o jiném člověku.

17 hlasů

milé dámy, kdybyste se ztrhaly, já osobně po otřesných zkušenostech s tím, co předvádí v politice justiční erotomanka a ostuda ČR i Fischerovy vlády, individum, které si nechá říkat ministryně spravedlnosti už žádnou ženskou nechci v politice vidět a volit ji nebudu. neznám stát, kde by se ministryně nejdůležitějšího resortu prezentovala sama a dobrovolně jako pouliční holka. Musíme být Evropě pro smích. Nestojím o to, aby mě zastupovalo v politice ještě někdy nějaké peroxidové individum, jen proto, že mu dal Pánbůh vagínu, jediný orgán kterým dotyčná přemýšlí, aby to individum schvalovalo v erotickém pominutí smyslů zákony, kterými se já mám řídit, bohužel, pro vysokou politiku se ženská nehodí, Indira gandiová nebo Marie Terezie se rodí jednou za sto let, a politické kvality těchto osobností nemá, milé "dámy" ani jedna z Vás. Mimochodem "paní spravedlnost" by měla odstoupit už teď a sama, než se znemožní na 10 let dopředu a živit se jeidným co umí - pornografií.

29 hlasů

53 let narozena v Novém Městě na Moravě, trvale žije ve Žďáru nad Sázavou v roce 1972 absolvovala Střední zemědělskou a technickou školu v Havlíčkově Brodě. pracovala jako odborná referentka na Českém statistickém úřadě. V roce 1992 si ve Žďáru nad Sázavou založila knihkupectví. v letech 1994-2002 byla členkou Zastupitelstva a radní města Žďár nad Sázavou. Poslankyní je od roku 1998, od roku 2002 místopředsedkyní Organizačního výboru a členka Stálé delegace do Parlamentního shromáždění Rady Evropy. Od roku 2002 je taktéž místopředsedkyní poslanecké sněmovny parlamentu členkou ODS je od roku 1992, od roku 1996 členkou Oblastní rady ODS ve Žďáru nad Sázavou, o dva roky později se stala místopředsedkyní poslaneckého klubu ODS a stínovou ministryní kultury. Místopředsedkyní ODS je od roku 2002 je vdaná, má syna

44 hlasů

Bingo. Proč všichni, kteří se vyskytují v okolí Lihového domu tak rádi a vytrvale lžou a pomlouvají?

38 hlasů

No naša Myrka, ta byla taky dobrá svazačka, hlavně na našich mejdanech.

17 hlasů

Skvělé, Borůvková má výřečnost a situaci trefila na hlavičku.Myšlenky ucelené a vtipně vyjádřené.Ta by srovnala i naše reportérké TV hvězdy z ČT24 eventuelně i klidne i Barboru Telecí.

55 hlasů

je skoro stejně blbá jako Diana, vrány, asi ne?

19 hlasů

se mi zdá že se socialní demokracie vzdaluje těmito představiteli od lidí dělnických povolání. Aspon si člověk může udělat obrázek jaká novodobá šlechta panuje v této straně. To není ČSSD versus ODS, to je o pohrdavém myšlení s pracujícími bez vysokoškolského vzdělání. Takový člověk by politiku dělat neměl a strana která to akceptuje není strana pro většinu lidí volitelná.

57 hlasů

dobrý den, nemáte prosím u Vás ještě volné místo? Já bych také chtěla celý den psát na Internet a ještě k tomu zadarmo na účet zaměstnavatele! Díky, dejte vědět. Pokud sedíte na sekretariátu sockom tak to ne, na to nemám žaludek.

40 hlasů

Proč si myslíte, že ti, kteří píší proti ODS jsou placeni ČSSD ? To máte ze zkušeností s Dalíkem, nebo co ? Taky od té doby, co Dalík odjel do Toskánska, tak to jde s ODS s kopce, nezdá se vám ? Pokud chcete placené místo pro psaní na internet, obraťte se na Zahradila, ten má s organizováním blbečků na internetu zkušenosti !

78 hlasů

má Dimun a Natvrdlík celé oddělení prudů a jim podobných bezpáteřních ňoumů je veřejně známý fakt.

14 hlasů

Talmanka kokto-šišla z Perlovky je blbá jak matrace a nic jiného než rozhodit nožky neumí a zlodějka Němcová by raději měla držet tu svou nevymáchanou hubu, neumí nic jiného než žvanit, lhát a krást, správná ODSačka, tam je to základní předpoklad!

27 hlasů

Poraď, která madrace víc vrže a víc vydrží.I hormóny si chlapci musí upravit.

16 hlasů

ZÁSADNÍ předpoklady pro výkon funkce poslankyně po česku: Hopsanda, Barbie, postelová praxe. Nebylo by tam něco o morálce, vzdělání a odbornosti?

49 hlasů

Tobys chtěla od ODSaček moc, samé blbky z Horní Dolní a nebo rozhoďnožky, fuj!

29 hlasů

Brožová, Borůvková, Paroubková - to je elita světa zlatokopek.

20 hlasů

Nevím, kdo je víc trapnej ! Něco k věci by nebylo ?

44 hlasů

Patří pod "Diana je kosočtverec" !

40 hlasů

Já jen ,že nějak zázračně utichlo včerejší zatčení starosty městské části Brna Žabovřesk, shodou okolností člena ODS.Ono taky úplateček čtyři milióny už tady dlouho nebylo.Ale dnes je ticho po pěšině.To kdyby někdo od sod.dem.To by se to lynčovalo.

58 hlasů

umíš mít názor na věc nebo jenom cintat .Ty se asi bez ODS ani nev....reš

26 hlasů

Názor zní ,jednostranné a nevyvážené zpravodajství.Ovšem nevím jaký máte duševní potenciál na to aby jste si tohoto problému povšiml.

25 hlasů

Zato tento cint je názor na věc, co ?

25 hlasů

Soudruhu, je to opáčně! O sockomských aférách se totiž nepíše, nelze tedy lynčovat.

31 hlasů

Alenko,zpráva zní . Čtyři milióny v kapse blízkého spolupracovníka rotmistra Topolánka.Jinak pozdravujete tatínka.Jak jsem slyšel staří Stbáci mají slušný důchod.Tak si ho užívejte.

25 hlasů

za Rathem, tatíček ti to potvrdí,.

13 hlasů

Proč je v textu dvakrát zdůrazněno, že jde o Paroubkovic kamarádku ? To je nějaká politická funkce, nebo co ? On snad Topolánek nemá žádné kamarády a kamarádky ?

60 hlasů

to je tam proto, ze to je rarita. Byt kamarad s Paroubkem...

9 hlasů

opět budou "svatí a neposkvrnění" příznivci levice hlásat morálku a přitom nejsou schopni říci větu ve které by někoho nepošlpinili nebo neurazili.

56 hlasů

Vaše čeština je hrozná.A o Vaší představě morálky a slušnosti mám stejný názor.

49 hlasů

socko, věta by správně česky měla znít takto: A na Vaši představu morálky a slušnosti mám stejný názor, přípědně verze 2: O Vaší představě morálky a slušnosti si myslím totéž.

14 hlasů

co je hrozneho na jeho cestine ? Chybi mu tam jen carky mezi vetami. Tohle je prece diskuse pro socanske debily, ne lingvisticke forum, tak proc se snazit ?

14 hlasů

Bravo, Alenko, jen do těch prolhaných kotrmelín, které si myslí, že mohou všechno a ostatní musí držet pusu. O Němcové se přece dávno ví, jaká je to "charakterní" ODSačka - ,zlodějka rohlíků v samoobsluze - a že se Lucka Talmanová dostala k funkci přes postel, to je "státním" tajemstvím. Holt pro pravdu se každý nejvíc zlobí.

39 hlasů

A to vám nevadí, že to, co píše Bor., je dokladem obyčejné hlouposti a důkazem, že vysokou školu v současnosti může vystudovat opravdu i podprůměrně inteligentní stvoření? Vzdělání není zárukou úrovně, milá paní Borůvková!

49 hlasů

Což rohlíky, ale synáček používal její sněmovní služební automobil ! Hlavně, že tak bojují proti zneužívání čehokoliv !

62 hlasů

bože ty jsi trapná že to svět neviděl, už jsi to asi dlouho neměla tak se ti to tlačí na mozek

35 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov