Bursík: Paroubek formuje většinu s přeběhlíky

07.10.2009 20:05

Předseda ČSSD Jiří Paroubek chce podle Martina Bursíka s pomocí Olgy Zubové vytvořit v Poslanecké sněmovně většinu.

 

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • slizoň burše (130 hlasů) 07.10.2009 22:47

    Josip Visarionovioč Bursašvili se svým stbáckým kapitánem Málkem ,tu...

  • Sonda (108 hlasů) 07.10.2009 21:53

    Bursík je hysterickej - to je k blití ty jeho výkřiky

  • Jan (99 hlasů) 07.10.2009 21:00

    Bursík, modrý poskok, politický turista a přeběhlík v několika...

  • Bodík (98 hlasů) 07.10.2009 20:52

    Divím se Liškovi, že si nechá dále rozkládat stranu modrou pátou...

  • Andra C. (92 hlasů) 07.10.2009 22:09

    Bursík je ostuda české politiky. Už by měl táhnout k čertu!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

www.tojesila.cz http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-ODS/c1588-Jak-ODS-vysava-statni-rozpocet/n2194-Statni-zakazka-za-stamiliony-shrabli-ji-ptackove-z-ODS-a-to

18 hlasů

Koho ještě ta kosočtverec Bursík zajímá? Snad komoušku Šiklovou. Včerejší rozhovor s tou paní v MF byl kouzelnej.

33 hlasů

Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!!

20 hlasů

Je to jasné, Bursík nikdy nemyslel vážně, že nebude kandidovat. Už se zase předvádí ve všech modromédiích, která jsou ke čtení, koukání i poslouchání. Však i ta aféra s lobisty se náramně hodila, vždyť jen modrozelení z ní vyšli čistí jak lilie. Když potřebovali protlačit do parlamentu Biomasu, naskytla se aférka s policií. A o přeběhlících by měl jedině mlčet, ještě nic v životě nedokázal, jen špinavosti, od devadesátých let je nepřetržitě ve funkcích, sám se s tím "chlubil", ale zapomněl dodat, že pokaždé za jinou partaj. No což, volte voliči...

63 hlasů

Josip Visarionovioč Bursašvili se svým stbáckým kapitánem Málkem ,tu vytvořili topolánkovu hrůzovládu založenou na přeběhlících co ten SLIZOŇ má co pyskovat,po tom co předvedl jako rohožka mafiánů z Ods může akorát tak držet tu svou slizkou paštěku .

130 hlasů

Slizoni, váš slovník je slizký a ubohý, fakta žádná.

27 hlasů

zelené do vlády si pustit = nejen konec krize v nedohlednu (120 mld na zakázky, o jejichž rozsahu se předem nic neví, jen to, že se mezi různé zelené "asanačníky" tyto peníze rozdělí!!!!"), ale vůbec konec rozvoje našeno hospodářství (konec s energetikou od neúnavných jihočeských matek, pole větrníků místo JE, biomasa místo jiných paliv - při té příležtosti si vzpomínám, že za první světové krize bylo kritizováno spalování obilí, aby se udržely ceny, tedy nic nového pod sluncem). Zkrátka na otázku kdo za zelené do vlády je jednoduchá odpověď: nikdo, a SZ při volbách do PS již nikdy více nepustit.

53 hlasů

Zatímco ČSSD reprezentuje opravdový státník, Předseda ODS je šiřitel nenávisti, tak jako celá ODS. Tady bych si dovolil polemizovat s tím že : poslankyně Zubová je přeběhlík srovnatelný s přeběhlíky z TOP 09. Není. Olga Zubová byla nejprve vyloučena ze strany Zelených tedy " rozvedena chcete-li" a poté zcela legálně založila novou stranu . V této logice Zubová oproti Kalouskovo partičce není přeběhlík...Takže mluvte pravdu pane Bursíku...

63 hlasů

Státník Panďourek dělá ostudu po celé Evropě, slibuje nesplnitelné, veřejně lže médiím (naposledy, že nedostal pozvání na schůzku). Pokud jde o Zubejdu, správně Zubovovou (ale to se soudružce nehodí, zní to moc rusky), ještě před svým vyloučením fakticky dělala Panďourkovi, co mu na očích viděla. Je to přeběhlice a ještě k tomu hloupá, jak zjistil už i její sponzor.

25 hlasů

Bursík se už oklepal, mám z toho radost alespoň se zelení nedostanou přes 5%, ale asi zakotví jinde jako x krát předtím

46 hlasů

Bursík je ostuda české politiky. Už by měl táhnout k čertu!

92 hlasů

.. NAOPAK, VELMI INTELIGENTNI, NECHTE HO AT SE VYKRISTALIZUJE...ON ZABRANI SNAD TOMU, JAK REKL JEDEN VELMI MOUDRY OBCAN.. "RADEJI BUDU STAT FRONTU NA BANANY, NEZ NA PRACI",... KDO JINY,NEZ ON,MARTIN, Z MLADE GENERACE WAS ZACHRANI... TI CHORI , INKONTINENTNI I NA MOZKU STARICI...???... NEMATE JINEHO... SKODA, ZE JICH NENI VICE...

23 hlasů

Bursík je hysterickej - to je k blití ty jeho výkřiky

108 hlasů

KřivoZubovovová ať raději "omdlí " jako při volbě Klauna a pak aspoň 5 let je nezvěstná ! ! !

41 hlasů

To, co tady Paroubek poslední dobou předvádí, tomu snad už ani prase bradavičnaté nerozumí. On se dozví, že důchody jsou v deficitu a hned ho napadne, že důchodcům dá 13. důchod. To je minimálně na "Nobelovku" nebo ne !?!

67 hlasů

hlavně že ti nevaděj 13. a 14. platy soudců , celkem za rok 14 platů ve výši cca .85.OOO Kč, náhrady poslanců a senátorů, dozorčí rady politiků a z těch dvou set dědkům se tu pos.ereš

31 hlasů

Běž už s tím 13.důchodem do háje.To je okrajový požadavek,který představuje 2400 Kč.Najdi si jiný argument,chceš-li si zanadávat. Ale,když už jseš na tom jako prase bradavičnaté,tak těžko Paroubka pochopíš.

36 hlasů

a to samozřejmě jednorázově. V průměru je to 200 Kč/měsíc. Jen na zdražení léků doplatí starší lidé více, o vyšších nákladech na topení a další životně důležitých nákladech nemluvě. Ten "13. důchod" je totálně blbý argument pro rozdmychávání vášní idiotů, kteří se na základce nenaučili počítat.. Vůbec termín "12.důchod" je jen zkratka pro "jednorázový měsíční přídavek 2400 Kč", což média schválně takto blbečkům presentují.

30 hlasů

Milé děti a neznalí, ale naivní socialističtí jedinci, dnes si povíme něco o socanském daňovém systému a daňových úlevách. Nebojte se toho názvu, vysvětlíme si to tak, že tomu bude každý rozumět. Žilo bylo 10 pánů, kteří spolu chodili každý den do restaurace na oběd. Za oběd měli pokaždé zaplatit dohromady přesně 1 000 korun. Pánové se dohodli na tom, ze se na té tisícovce budou podílet tak, jak platí daně. Takže: - první čtyři, ti nejchudší, neplatili nic. - Pátý zaplatil 10 korun, - šestý 30 korun, - sedmý 70 korun, - osmý 120 korun, - devátý 180 korun - ..a desátý, ten nejbohatší, 590 korun. Takhle to šlo celé roky a nikdo si nestěžoval. Až jednou hostinský přišel s tím, že jim dá slevu a bude ponich chtít každý den za oběd jen 800 korun místo 1 000, protože jsou to stálí zákazníci. To bylo od něho moc hezké. Jak si ale rozdělit těch ušetřených 200 korun? Kdyby každý z deseti pánu platil o 20 korun méně, prvních pět pánů by dokonce dostávalo peníze za to, ze chodí na oběd. Hostinský jim navrhl se o úsporu podělit tak, v jakém poměru platí za oběd. Vzal si papír a tužku a začal počítat. Vyšlo mu toto: - Pátý pán už nebude muset platit nic - stejně jako první čtyři, takže 100 % úspora. - Šestý bude platit 20 korun, místo 30, ušetří 33 %. - Sedmý bude platit 50 místo 70 korun, ušetří 28 %. - Osmý pán zaplatí 90 místo 120 korun a ušetří 25 %. - Devátý zaplatí 140 místo 180 korun, takže ušetří 22 %. - Desátý pán, nejbohatší, bude platit 490 místo 590 korun. Úspora 16 %. Každý z těch šesti na tom bude lépe než předtím, a ti první čtyři mohou i nadále jíst zadarmo. Jak se ale vzápětí ukázalo, velké nadšení ten návrh nevyvolal. "Takže já z těch 200 korun dostanu jen 10?", křičel šestý pán, ukázal na desátého, nejbohatšího, a pokračoval: "A tenhleten dostane hned 100!" "To je pravda!", křičel pátý pán, "Já ušetřím jen 10 korun, ale on desetkrát víc!". "Opravdu!", přidal se sedmý, "takže jemu stovku a mně jen dvacku?!". Rozkřičeli se i první čtyři pánové: "A my nedostaneme vůbec nic? Jak k tomu přijdeme? Zase jsou na tom nejhůř ti nejchudší, jako vždycky!" A všech devět se vrhlo na toho desátého a ztloukli ho. Příštího dne se desátý pán u oběda neobjevil. Nijak jim to nevadilo, prostě si sedli a jedli bez něho. Když ale došlo k placení, zjistili zajímavou věc:Všichni dohromady ne

50 hlasů

tak šupšup! Honem vy bohatý, honem z ČR utečte ! Zjistíte že v Evropě je progresívní daň! Chtěl bych bejt u toho, až si budete dávat obklad!

46 hlasů

Všichni dohromady neměli ani na polovinu sumy, kterou zrovna projedli. A pokud mezitím neumřeli hlady, tak se tomu diví dodnes. A takhle, milé děti, funguje dnešní český daňový systém. Pokud dojde k daňové úlevě, mají z toho nejmíň ti nejbohatší. Pokud by ale museli platit příliš, může se stát, že se příští den u našeho stolu neobjeví.Ve Švýcarsku, v Karibiku a i jinde na světě je spousta pěkných restaurací. Hádanka jako prémie: Proč mají spolu ČSSD a KSČM nejvíc hlasů? Odpověď: Protože jejich voliči reprezentují především pány č.1-5.

51 hlasů

mlčeti zlato http://odsminus.cz http://odsminus.cz/?a=odkazy/stranka/1 http://www.facebook.com/pages/Odpurci-ODS/135677239587?created

17 hlasů

http://tojesila.cz/cz/s16/n2209-VIZE-2009-2010

21 hlasů

Právě jsem se zastřelil při čištění zbraně, kteou mi omylem prodali. je to proto, že zbraň byla nabita či proto že jsem ukázkovým kretenem ? Odpovědi zasílejte do krematoria Olšanských hřbitovů !

23 hlasů

na Olšany ne, ale dopisy pro kretena posílejte na adresu Jaroslav Kronus, zde často Vrána a nyní pod mým nickem Pepek, Podskalská 1357, 280 02 Kolín, nebo e-mail vrana2077@seznam.cz nebo sms na 607811802. nepište nic složitýho, malý nervový uzel, obalený ovarem, toho moc nepobere.

24 hlasů

Ty jsi taky docela ubožák, viď? Léčíš si komplexy? Svěř se, my tě třeba i pochopíme.

51 hlasů

typicky po bolševicku,svěř se mi tě pochopíme,"popravčí četo,pal",kreténe

31 hlasů

A ty nam tu svoji tupost predvadis v cele jeji krase vrano.

29 hlasů

Pardon,já jsem kůň?!

48 hlasů

ty jsi tupější, než se projevuješ.........

34 hlasů

oranžovejm sockám se nesvěřuju, nemám proč.

23 hlasů

Pepku, ty se svěříš,obálka s modrým pruhem ti přijde co nevidět. pak už nech věcem volný průběh,ale to jsme si již řekli včera ! Ahoj §

25 hlasů

Bursík, modrý poskok, politický turista a přeběhlík v několika stranách, ten má co mluvit. Koukám že mu otrnulo, ekoteroristovi a už se zase bude cpát se svou biomasou Jau Jau do politky, když neumí dělat!

99 hlasů

Bursík ,se na rozdíl od tebe,ty konzumente sociálních dávek,uživil dobře sám.

62 hlasů

Divím se Liškovi, že si nechá dále rozkládat stranu modrou pátou kolonou. To jim ta kolaborace stála za to? Vždyť je vlastně dostala k současnému stavu nevolitelnosti. Zřejmě jsou ti zelení nepoučitelní.

98 hlasů

A myslíte že budou volitelní jako oranžovozelení, nebo rudozelení? To už vůbec NE!

24 hlasů

mé vyjádření viz níže opravdu platí,SZ rozložil zcela účelově Velký kormidelník spolu se Soukupem a to v okamžiku ,kdy zjistili ,že nebudou poskakovat jak budou Kočky pískat.

29 hlasů

ššš

34 hlasů

ty běž taky do pr..ele,ty oranžový poskoku

58 hlasů

ššš ššš

48 hlasů

To je dobře, že bude mít levice v parlamentu většinu. Alespoň přestanou modří tuneláři rozkrádat národní hospodářství vytvářené našimi pracujícími. A pan Pecina nechá členy a voliče ODS prošetřit a pozavírat. Volím ČSSD, volím pana Ing. Jiřího Paroubka, který jediný mislí na obyčejné občany.

47 hlasů

národní hospodářství bylo za komančů, pracující vytváří jen to, na co kapitalisti zajistí odbyt. Pecina byl měl zavřít Tebe, ale do blázince, kam už dlouho patříte.

24 hlasů

Ahoj D. to je yntelikentů co na to "mislim" dnes a denně skáčou, co? Udělala jste pro ně dobrej skutek. Nic člověka nepotěší víc, než zjištění, že jsou na světě větší hlupáci než on. Schválně jak dlouho jim to vydrží?

23 hlasů

Větších než Ty už asi moc nebude, neboť takového troubu aby pohledal.

22 hlasů

no ty jsi tady chyběl.kapitáne v.v.

19 hlasů

Diano já "mislím", že Pablbek už vůbec "nemislí" a mislím, že mě pochopíte

36 hlasů

A co vybraná slova, Diano? Toje ta potíž, že toho Paroubka volí verbež, která neumí ani mateřštinu. Bohužel je u nás podstatně víc nevzdělaných blbů a na to soudruh, přítel předseda, sází.

39 hlasů

jo to je vydet mi chitri volyme rotmistera Topolankaa

48 hlasů

Co víš,proč Diana napsala mislím.Pokud jsem si všiml,tak jinak chyby nedělá.Patrně rozpozná,kdo myslí s jakým (y - i).Piš raději o vzdělaných blbech a o sobě!

48 hlasů

.. UZ U WAS NEPLATI, ZE NEPRITEL MEHO NEPRITELE, JE MUJ PRITEL??? APROPOS, MIREK Z OSTRAWY SE PEKNE ROZJEL, ZA TECH PAR DNU TO BYLO TOLIK NEUKOCIROWATELNYCH VYROKU, ZE PANE HVIZDALA? ZE Z TOHO MATE BOLENI HLAWY... JINAK ASI SE ZPOZDENIM PRICHAZI KRISTALLNACHT... A NIKOLIW MRAZ Z KREMLU...A NAVIC VYJET NA CLENA BRATRSTWA, KDYZ NEMUZEME RIKAT-MAFIE... HUSAKA ZE SAZKY... TAK TO SI NEDOWOLIL SNAD NIKDO... JEN ING. PAROUBEK KDYZ VYHLASILI NUCENOU SPRAVU NAD NEJVETSTI CESKOU REALITKU ONE DOBY AURORYMUSILKOWE... V.Z.P..... -TAK SE MAJ LACHAIM...A KLID DO DUSI VASICH AMIGOS...

21 hlasů

NepraWitelný TROTL...

24 hlasů

to maž pravdu nejlyp umněji česky mi z ods z Janska vrška, žadna dyjana. A slovo -blbu- nežikej, vodraška to nema rad

27 hlasů

To jsi opravdu takový blb, že jsi pořád nepochopil o co jde? Pokud je to tak, tak už je jasné proč máš modré srdce a modře postíiený mozek. Modrá není dobrá. Modrá je prevít. Něco jako rakovina.

58 hlasů

To je zkratka od kokot? Oranžová je hnusná a nejhorší jsou nemakající socani, co s nataženou rukou neustále chtějí, aby na ně někdo jiný pracoval.

20 hlasů

Nepřipadáš si ty tapetáři už konečně trapně? Zkus něco nového, osvěžujícího, v duchu vašeho guru Topodalíka.

51 hlasů

Ono by bylo opravdu pro mnoho lidí téměř vysvobozením, kdyby tento ex-Havlův poskok formoval všemi možnými způsoby Biomasu a zmizel lidem z očí ! Způsob formování Biomasy není vůbecpodstatný. Kamasutra zná téměř 700 technik !

79 hlasů

A co takhle udělat biomasu z Vás? Aspoň k něčemu byste posloužil.

44 hlasů

Pane Bursíku, to je opravdu nemorální, že Paroubek vytváří většinu pomocí přeběhlíků, že ano ! Když se Topolánkova vláda, ve které jste dřepěl, udržela hlasem morálního giganta Melčáka, tak to zajisté bylo mormální a státotvorné, co ?

72 hlasů

trefné! díky přeběhlíkům si hrál na ministra a teď ukazuje na někoho, koho sám vyloučil. To je pokrytec jako řemen!

45 hlasů

Ne Paroub je pokrytec, celou dobu byl ublížený kvůli přebvěhlíkům a teď dělá totéž.

52 hlasů

Bursík si asi neuvědomuje, že to byl on kdo položil SZ. Stal se apndixem ODS i když všude v evropě jsou zelení mírně levicoví. Paroubek doporučil pozvat Zubovou ne z principu, ale proto, že byla pozvána strana TOP 09 (která není ani ustavená).

45 hlasů

TOP 09 má aspoň normální a chytré členy, kdežto Zubejda už několikrát dokázala, že je možná dobrý model pro patlanice svého muže, ale to je tak všechno.

22 hlasů

Gregore- Zubova chtěla plnit program zelených, na rozdíl od Bursíka, který když se konečně nacpal do vlády, začal plnit program ODS.

17 hlasů

Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!!

31 hlasů

Mám pro tebe slabost magore- jsi jedním z nás ! Vítej na palubě §

35 hlasů

Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Prd - řach - švic !!!! Zbývá 5683 znaků.

46 hlasů

Bursík není předseda, opravte si to v úvodníku...

43 hlasů

Bursík, Bursík. Bursík? Jo, no jo, to je ten modrý poskok ve straně zelených. A já myslel, že skončil. Liško, Liško, jste nepoučitelní.

67 hlasů

Bursík je na rozdíl od většiny socanů nejenom chytrý a vzdělaný ,ale i slušný člověk,ale oranžoví inteligenti stejně netuší co ty výrazy znamenají ,viď "chytrý"Bodíku.

31 hlasů

Pane bože, ty jsi ukázkový modrý blb, tebe by už měli modráci ukazovat za prachy, takové tupé hovado, s tak vymytým mozkem, se jen tak zadarmo nevidí! Alespoň by měla ODS na 90 tisícový plat pro svého komoušského lampasáka - blba z Horní Dolní a nezkrachoval by jim Jánský Vršek a ty bys udělal něco užitečného, pro ty tvé milované modré blby!

63 hlasů

hnusný oranžový plebs zase zvrací do počítače. Fuj.

15 hlasů

vidím,že největší kreténi kpt.Tvrdíka v.v. se rozhodli reagovat,to je taky to jediné co zatím můžete ,vy bolševické nuly

22 hlasů

ježíšš šš šš

75 hlasů

Na těchto stránkách je několik jedinců kteří jsou pod mojí rozlišovací schopností. Je to kupříkladu nick tralala, nick Enigma a nick B52. Synku, že jsi ubožák to už si tady tisíckrát názorně předvedl, takže ty mě těžko můžeš nasrat. Je fakt, že se sám sobě divím, že na tebe vůbec reaguji. Pa,pa.

40 hlasů

Tvoje myšlenkové pochody nechápu, bodíku. Nejdřív na tebe názorový oponent hrubě zareaguje a ty na to reaguješ ještě hrubějc, a ještě se máš k tomu, považovat se za lepšího (slušnějšího)...

25 hlasů

Přísně logicky vzato, by mělo platit, že na hrubý pytel hrubá záplata. Ale můžeš mi zkonkretizovat kde já jsem na svého hrubého oponenta zareagoval ještě hruběji? Ale konkrétně prosím.

25 hlasů

V Tvém podání jsem to ihned "pochopil " OSLE !

56 hlasů

na tebe ty vráno nehodlám vůbec reagovat,s psychopatem se člověk stejně nedomluví,jinak jsem rád ,že Bodík jsi ty ,dost dlouho si myslím,že pod tímto nickem se skrývá idiot(diagnoza)

29 hlasů

Hele kretene, prvním omylem je to, že vůbec jsi. Druhým omylem, že tzv. z tvého pohledu myslíš. Třetím omylem je tvoje základní neznalost medicínských pojmů . Čtvrtým omylem je lapsus - nebudu reagovat a reaguješ. Ty jsi prostě modrácký kreten. Abych ti to vysvětloval prismatem filozofie považuji za nebezpečí v tom smyslu, že bych ti zamotal hlavu a co s debilem s kukučem dozadu !

33 hlasů

Původně jsem se zařekl, že na tebe zásadně nebudu reagovat, ale na tohle musím. Takže: Ty jsi opravdu idiot. Howgh

33 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov