Ohlédnutí TÝDNE
"Čau lidi, bylo to super!" Proč Babišovi všechno prochází?

17.12.2018 05:55 Původní zpráva

Zastavte veškeré dotace Agrofertu, vyzývají nově europoslanci. Bojem o dotační miliardy končí první rok vlády Andreje Babiše.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Nakobyl (4 hlasy) 17.12.2018 07:13

    spíše to bude tím,že mu nic nebylo prokázáno a vše je ze strany...

  • Emanuel Bacigala (4 hlasy) 17.12.2018 09:56

    Babiše vnímám jako největším ohrožením demokracie za posledních 30...

  • Emanuel Bacigala (4 hlasy) 17.12.2018 09:41

    Agrofert nemá dostávat žádné dotace, bez ohledu na Babiše. EU chce...

  • Pavel Pospíšil (3 hlasy) 17.12.2018 11:02

    No, vaše přiznání ke spolupráci s StB by se dalo brát coby určitá...

  • Bohumil Stejskal (3 hlasy) 17.12.2018 06:41

    Tož a není to tým, že sa ho ostatní bojí prde... Je to švanica jak...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Proč mu to všechno prochází? Jednoduše proto, že je chytřejší než všichni ti tvůrci zákonů kteří je lepili dohromady za účelem vlastního obohacení a netušili že takový potenciál. který dokonale využije všech jejich děr se v Česku může zjevit. Takže, nikdo mu neprokázal porušení zákona a morálka? Opravdu na ni myslel Kalousek při korunových dluhopisech? A jako premiér září, je bohatý, má krásnou ženu, neřídí ho žádná sekretářka, žádný Dalík po boku, no nezabili byste ho? Trpaslíci určitě.

1 hlas

Babiše vnímám jako největším ohrožením demokracie za posledních 30 let. Proč?

Vyhýbám se v marketu výrobkům ANOfertu velkým obloukem, ale přiznávám, že je to čím dál tím těžší. Kmotr, Kostelecké uzeniny, Krahulík, OLMA, PENAM, zamražené pečivo Profrost, Vodňanské kuře, atd. Teď vyšlo najevo, že KFC bere kuřata z Vodňan. Kdyby měly všechny výrobky z holdingu ANOfertu v marketech jednotné, třeba žluté obaly, možná by občané konečně prozřeli a pochopili, kolik mu toho tady v České republice vlastně patří, není nad vizuální dojem. Blažená nevědomost.

Při každém natankování do auta si vzpomenu na Babišův PREOL a bioložku v naftě a hned se mi chce zvracet z toho, kolik jsem zase Babišovi a PREOLu zaplatil za podíl bioložky v naftě.
K tomu třetina zákonodárné moci (78 poslanců) a třetina mediálního prostoru (MAFRA, Lidové noviny, Mladá fronta Dnes, týdeník 5plus2, rádio Impuls, televize Óčko) vytváří demokracii ohrožující koktejl. Snad občanům brzy dojde jak obludný vliv má ANOfert na každodenní život občanů v České republice. Berlusconi je oproti Babišovi břídil.

Babiš je vrcholným dítětem Klausovi politiky 90 let, už to nikdo a nikdy nepřekoná, takže závěr je vlastně pozitivní. Hůř jak za Babiše už nikdy nebude.

4 hlasy

Agrofert nemá dostávat žádné dotace, bez ohledu na Babiše. EU chce zastropovat zemědělské dotace pro velké podniky podle hektarů obdělávané plochy a to by byla pro Agrofert konečná. Proto poslední rok Babiš s Faltýnkem nedělají nic jiného, než že lobbují v Evropě za zachování současného stavu. Proto ty blbé kecy, že má rozhodovat stát kam půjdou dotace a ne EU. Proto vlezl politický podnikatel Babiš do politiky a založil ANO. Je to tak průhledné, že stále nechápu, kde se bere těch 29% voličů, co na ty jeho blbé ukřivděné kecy o spiknutí ještě věří.

Dotace mají směřovat k malým čučkařům v podhůří Jeseníků. Agrofert vytváří uzavřený kruh od hnojiv až po zpracování produktů. Jako kapitálově silná firma využívá množstevních slev, dlouhých splatností, které malé ničí, má efektivnější technologie, hordu právníků za zády a generuje každoročně miliardové zisky na úkor chudnoucího venkova.

4 hlasy

No tak ona éra blahé paměti páně Sobotky nebyla zrovna po chuti,podepsal,co mu strčili pod čumák,silné řeči neměl ani na domácí půdě,a v zahraničí ani nehlesl,natož aby s něčím nesouhlasil.Vybíráme z toho,co se nabízí,a hledáme hlavně někoho,kdo se za nás postaví.Nenabízí to každý,vždy se k tomu balíku přibalí nějaké h(však vy víte,co).Žádna volba není ideální.Volil jsem Realisty.dostal jsem tohle.Možná mohlo být i hůř.

0 hlasů

pokud mu stret zajmu, odklaneni a podvody vytyka padakovy vrah kalousek a volic si musi vybrat, tak suverene vyhraje Babis.
pokud mu mu Pirati vytykaji vlastenectvi a jejich predseda sef vitacu Antifa Bartos jeci, ze uprchliky prijimat musime, tak to radsi pujdu hodit Babisovi.
O tom nalakovanym panakovi od modrych nic radsi psat nebudu, cenzor by me smazal.
a oranzady? hahahahahaha
belobradek?? tomu kolaborantske skoleni u humanitatnich bombometciku pomohlo tak, ze privedl svoji partaj na hnojiste (kam parti)
Ano, myslim si, ze Babis spolupracoval s Stb, jinak by si totiz ani nesrtnul
(stejne jako spolupracoval Drahos a Klaus a vsichni dalsi, kteri chteli na zapad).
Mnohem horsi ale byli treba Stetina (estebak) nebo Stech (milicionar!!!!!!!!). U Havlovo kamarada Tosovskeho clenstvi v Stb nevadilo. Hlavne kdyz nas tak pekne zbavil toho odporneho zlata, ktere tu zbylo po bolsevikovi :-)))) A zrovna kdyz byly cena na naprostych minimech :-)))))

Tahze misto slinu, proc Babisovi vsechno prochazi by se mel rozhlednout, kolika elitnim komousum a estebakum to prochazeno poslednich 30 let.
Jednou pod ochranou Havla, podruhe pod ochranou Klause :-)))))

2 hlasy

Tož a není to tým, že sa ho ostatní bojí prde... Je to švanica jak svi.ňa, jaká nemá v historii obdoby! A všecko to su "prkotiny" proti tomu co sa totok dělo posledních 30 roků... A nejvíce řvou právě ti, co totok způsobili...!!!

3 hlasy

spíše to bude tím,že mu nic nebylo prokázáno a vše je ze strany chajzlů z kavárny jen podezření. I to členství v StB, kde jako mnozí byl evidován z titulu své funkce , o čemž ani nemusel vědět. Já jsem se to o sobě také dozvěděl až z Cibulkových seznamů, že jako zástupce ředitele jsem byl evidován. A to je rozdíl mezi takovou evidencí a dobrovolníky typu Drahoš ,Havel a další.

4 hlasy

No, vaše přiznání ke spolupráci s StB by se dalo brát coby určitá statečnost (donášel jsem na kolegy v práci, ale vydírali mě, např. skrývanou homosexualitou, milenkou nebo něčím jiným, bál jsem se o rodinu, atd., to lze i lidsky pochopit), ale ve vašem případě jen pohádky, že coby soudruh zástupce ředitele (to jste musel být kovaný soudruh, tam bez legitky KSČ nikdo nesměl) jste byl donašečem"omylem" a nevěděl jste o tom.

No, také jsme v práci měli dva takové nevědoucí donašeče.
A pak jsem se ve svém spisu (zájmová osoba) v Pardubicích dočetl, co všechno ti dva na mě a kolegy napráskali (poslech RFE, účast na demonstracích, půjčování Lidovek a kazet Originálního videojournalu, samizdatových materiálů, vtipy na Husáka a SSSR nebo sbírání podpisů pod Několik vět) a ještě za to dostali chlebíček nebo peníze. Ti dobráci, stejně jako "nevědoucí" Babiš (kr, jm, Bureš), docházeli do konspiračního bytu, tudíž měli vysoký stupeň prověření, takže donášeli (stejně jako Babiš, kr. jm. Bureš) o své vůli. Takže tu neoblbujte pohádkami (i když jim spousta lidí s hubou upatlanou koblihou asi uvěří, že).

3 hlasy

Ještě bych zmínil důstojníky Stb Kocába,Horáčka atd.To byly špičky!Darebák Sacher sice udělal skartaci,ale myslím,že někde existují mikrofiše a snad se v pravou chvíli objeví

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov